a_deea Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Fetelor aveti grija cu... profilul psihologic, cred ca nici macar cel stomatologic nu-i facil. Ganditi-va: e tinerel, are profil cu tatoo si e inconjurat de concurentzatanara. Si pe deasupra e si artist fotograf! Numai la tampenii te gandesti 1. un fotograf e bun in grup 2. nu atentam la proprietatea concurentei, ii avem pe ai nostrii, asa buni sau rai cum sunt ei So... we urmator e Pastele ( daca vreti sa ma calcati la un gratar, be my guests ) we celalalt cria are nu stiu ce treaba, nu stiu cine pleaca nu stiu pe unde, eu ma duc in recunoastere Varianta finala: 17 - 18 aprilie - Corbu sau Vadu, cort cu foc de tabara si o betie de o noapte... Who's in? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Fetelor aveti grija cu... profilul psihologic, cred ca nici macar cel stomatologic nu-i facil. Ganditi-va: e tinerel, are profil cu tatoo si e inconjurat de concurentzatanara. Si pe deasupra e si artist fotograf! * da, da, ...da! profilul se incadreaza. mai ramane sa treaca testele de initiere, aici va rog sa dati dovada de seriozitate si corectitudine, dragi colegi. fara pile si interventi, da? fara copiutze si tras cu ochiul la colegu' de banca. Mesaj completat ....Varianta finala: 17 - 18 aprilie - Corbu sau Vadu, cort cu foc de tabara si o betie de o noapte... Who's in? * te poti baza pe mine, ca de obicei. si fara ai "nostrii", ca eu nu posed pe nimeni si nici nu am de gand, da? pe concurenta ma bazez ca va fi la fatza ...Corbului, altfel unde-i distractia? fotograf aveti deja, asa ca lasa vrajeala btw., lemne de foc de unde luam? ...ti-a mai ramas ceva p-acasa? un gratar de voiaj are cineva? un pulovar...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) Lemne gasim la benzinarie sau pe drum Eu am una bucata cort, si masina ca sa car diverse, si cred ca gasesc si gratar...btw...imi vreau paturica care zace la tine de la intalnirea de la svistov ...si cred ca am si un cort in plus. Ce-ti mai doreste sufletul? Domnu' Iulian...va vedem...ce parere aveti? Editat Martie 28, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Numai la tampenii te gandesti 1. un fotograf e bun in grup 2. nu atentam la proprietatea concurentei, ii avem pe ai nostrii, asa buni sau rai cum sunt ei So... we urmator e Pastele ( daca vreti sa ma calcati la un gratar, be my guests ) we celalalt cria are nu stiu ce treaba, nu stiu cine pleaca nu stiu pe unde, eu ma duc in recunoastere Varianta finala: 17 - 18 aprilie - Corbu sau Vadu, cort cu foc de tabara si o betie de o noapte... Who's in? fetelor daca ma primiti eu vin pe 17-18.04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 fetelor daca ma primiti eu vin pe 17-18.04 * sa fii primit! deschidem lista? 1. deea 2. cria 3. manuel 4. ...competitia? P.S. Iuliaaaaaaaan! Mesaj completat Lemne gasim la benzinarie sau pe drum Eu am una bucata cort, si masina ca sa car diverse, si cred ca gasesc si gratar...btw...imi vreau paturica care zace la tine de la intalnirea de la svistov ...si cred ca am si un cort in plus. Ce-ti mai doreste sufletul? Domnu' Iulian...va vedem...ce parere aveti? * da, paturica o pun deja la usa, de cum ajung acasa, sa n-o mai uit(!) vezi ca trebuie sa faci curat in cort, poate avem musafiri (la cafea) de sufletul meu iti faci tu griji? ...vezi ca trupul e in deficit la ora asta (iti trimit lista pe PM!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Buna seara prieteni, Sunt rupt...am avut cea mai grea zi de ....moto... Doar ce m-am intors din WE..de undeva din delta..de la Dunavatul de Jos... ..si m-a batut ploaia ,..mazarichea..tot drumul ....iar de pe la Albesti Paleologul pana la Ploiesti am venit pe intuneric... ..cu vizorul ridicat ..ca altfel nu vedeam ni'ca... ...naspa rau de tot... Adica,..ma mai antrenez si eu...incepator adica... Recunosc sentimentul de teama....nu mi-a placut... Ma duc sa cad in pat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Buna seara prieteni, Sunt rupt...am avut cea mai grea zi de ....moto... Doar ce m-am intors din WE..de undeva din delta..de la Dunavatul de Jos... ..si m-a batut ploaia ,..mazarichea..tot drumul ....iar de pe la Albesti Paleologul pana la Ploiesti am venit pe intuneric... ..cu vizorul ridicat ..ca altfel nu vedeam ni'ca... ...naspa rau de tot... Adica,..ma mai antrenez si eu...incepator adica... Recunosc sentimentul de teama....nu mi-a placut... Ma duc sa cad in pat ! Aloooo...si ne lasi asa cu ochii in soare? mare? da ori ba? multumim pe aceasta cale lui manuel care nu ne lasa la greu Cu ianachim am un dubiu...stiu ca are niste sechele cu cortul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Aloooo...si ne lasi asa cu ochii in soare? mare? da ori ba? multumim pe aceasta cale lui manuel care nu ne lasa la greu Cu ianachim am un dubiu...stiu ca are niste sechele cu cortul * ok, pun lista aici, ca poate se mai ingrijeste si altcineva de sufletul meu: as avea nevoie de urmatoarele: ceva carne de berbecut si de vitel, mici, vin, jack, palinca, lumanari, apa (fara gaz, multa), condimente, salata verde, ceapa, rosii, usturoi, patrunjel, un masaj, peste (eventual proaspat), lanterna, cutit si ...ma mai gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 * ok, pun lista aici, ca poate se mai ingrijeste si altcineva de sufletul meu: as avea nevoie de urmatoarele: ceva carne de berbecut si de vitel, mici, vin, jack, palinca, lumanari, apa (fara gaz, multa), condimente, salata verde, ceapa, rosii, usturoi, patrunjel, un masaj, peste (eventual proaspat), lanterna, cutit si ...ma mai gandesc. Iertati-ma dar mi-am adus amite de masaj si nu ma pot abtine...prietenii stiu de ce. Revenind....una bucata jack, niste peste, condimente, usturoi si un sac de carbuni sunt puse deja deoparte. Cred ca fac rost si de cateva kg de pastrama. Mai departe va organizati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Aloooo...si ne lasi asa cu ochii in soare? mare? da ori ba?.... Da, da...am ajuns si la mare...undeva la Perisoru. Batea vantu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 ... * nenea, nenea! melcul ala mic si gri il vreau io! ...pot? hai cu lista! sa stiu cati mici iau. o saptamana minunata, doamna si domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 IA MAI TERMINATI.VA CU CHESTIA ASTAAM FOST PANA LA BAVARIA SI AM FACUT SI EU UN TESTDRIVE CU UN K 1200 R SI ACUM TOTI SARITI A FOST DOAR UN TEST CRIA NU DAU NICI UN GSA STAI CALMA AUZI LA EI .... IMI SUPARATI..."PRIETENII" INVIDIOSI Bai, zii nu te mai trage pe kur. Ai luat-o sau nu ca cica ai si platit-o , zice lumea....sa ne bucuram si noi cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Bai, zii nu te mai trage pe kur. Ai luat-o sau nu ca cica ai si platit-o , zice lumea....sa ne bucuram si noi cu tine! * verde brotacel - auzi! ala e brotacel cum sunt eu zebra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Da, da...am ajuns si la mare...undeva la Perisoru.Batea vantu ! O intorci ca la ploiesti ...intrebarea era: ne insotesti la mare sau nu? * verde brotacel - auzi! ala e brotacel cum sunt eu zebra! Hai ca e verde...aproape seamana a motocicleta, nu a bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) ...O intorci ca la ploiesti .... ...intrebarea era: ne insotesti la mare sau nu?> Nu stiu... ....ma mai gandesc .. .....unde se doarme ?.... .........sau nu se doarme ?.... Ahh...eu sfoarai ...TARE ! Editat Martie 29, 2010 de 22iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) * bre, ce n-ati inteles? hai sa recapitulam: mancam ce aducem la pachet (nu sunt supermarketuri in zona), bem ce-avem in coburi, dormim ca indienii (in corturi, asta doar daca ne e somn, altfel fumam pipa pacii si dansam dansuri razbonice sau nuptiale la foc, alternativ), ne spalam in mare, ne uscam la vant, ne clatim ochii cu zarea si ne povestim vietile, ...care avem. facem si trasee ptr. Turcia, asta asa, for fun deci, se mai incumeta cineva? Editat Martie 29, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 tare rezumatul asta... cria e priceless, a definit totul ca la carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 29, 2010 Autor Share Postat Martie 29, 2010 Bai, zii nu te mai trage pe kur. Ai luat-o sau nu ca cica ai si platit-o , zice lumea....sa ne bucuram si noi cu tine! da bucurati.va fratilor ce nu va las eu? a venit primavara .........soare .........studentele de la ASE au trecut la MINIIIIIIIII BUCURATI.VAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 ...a venit primavara .........soare .........studentele de la ASE au trecut la MINIIIIIIIII ... * esti off-topic total! ia zi, studentele alea vin in Turcia? ...le luam la produs, punem o taxa modica, doar cat sa-si plateasca cazarea. de mancat, nu le dam, ca-s la dieta, ...ca studentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Nu stiti nimic despre primavara. primavara innebunesc salcamii, ies motoarele de la iernat....cine mai are ochi pentru studente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 30, 2010 Autor Share Postat Martie 30, 2010 * esti off-topic total! ia zi, studentele alea vin in Turcia? ...le luam la produs, punem o taxa modica, doar cat sa-si plateasca cazarea. de mancat, nu le dam, ca-s la dieta, ...ca studentele. pas sos laba cucoana pe ce pun mana doar eu ...trag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 ... pe ce pun mana doar eu ...trag * egoistule! ...vezi sa nu pui mana pe ce imi place mie, ca te-ai ras pe bot! sa stii ca numai fiu-miu imi mai spune "cucoana". ...acuma, te-as lua si pe tine acasa, da' nu vreau copii cu probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 da bucurati.va fratilor ce nu va las eu? a venit primavara .........soare .........studentele de la ASE au trecut la MINIIIIIIIII BUCURATI.VAAAAA eu zic ca dupa cum scrie , se bucura de ceva ..... prea e senin asa , o da cu miniurile , cu ghioceii ... mai are sa zica ca miroase florile de primavara ca taurasul ala din desene ...Ferdinand parca gata , sa nu uitam ca aici se scrie cu preponderenta ceva legat de o calatorie/excursie/voodoo/navigatii/etc. sa te bucuri sanantos frate , cum o sa ne bucuram si noi , dealtfel , si s-o arzi sanatos , nu senin asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Bai, zii nu te mai trage pe kur. Ai luat-o sau nu ca cica ai si platit-o , zice lumea....sa ne bucuram si noi cu tine! A platit-o. Se merge cu vorma prin sat ca cica a luat lozul cel mare. A facut si rodajul pana la Drajna ca atat a avut lesa data drumu. Nu vezi ca nu mai misca in front de cand au dat ghioceii, o sta numai pe la ASE Nea Plescoi le facem o vizita off road la Corbu? Gasim noi cine sa ne care cortu' Mergem pe un coclau si ne intoarcem pe altu ca tara asta are multa tarana si praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 A platit-o. Se merge cu vorma prin sat ca cica a luat lozul cel mare.A facut si rodajul pana la Drajna ca atat a avut lesa data drumu. Nu vezi ca nu mai misca in front de cand au dat ghioceii, o sta numai pe la ASE Nea Plescoi le facem o vizita off road la Corbu? Gasim noi cine sa ne care cortu' Mergem pe un coclau si ne intoarcem pe altu ca tara asta are multa tarana si praf. * hola! io zic ca daca au ajuns turcii in Dobrogea (si pe vremea aia era si mai off-road!), nimeriti si voi Corbul cu caprele. Plescoi, mama, vezi ca eu vin cu Intruderul, te fac o tura? Te taxez doar pana la Cheile Dobrogei, de acolo te descurci, ca-i drum drept. hai sa facem foc de tabara pe plaja, sa ne vada marinarii de la Bosfor! bagati nominalizari in lista, sa stim cate lemne urcam in carutza la deea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate