joee_cretz Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 In w-endul asta vreau sa stau cu burta la soare. Mai vine careva in vama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 ce fain ar fi... pacat ca nu poooot! dar daca va strangeti gasca mare, sa va distrati si pt mine! va urez de pe acum distractie maxima! PS: in Vama zici?... atunci sa vedem si pozele la intoarcere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 je. plecam vineri seara, probabil pe la 4-5-6, inca nu am stabilit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 eu plec probabil vineri seara pe la 18:30 - 19:00 sau cel tarziu sambata dimineatza la prima ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvestru Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 joee_cretz , merg eu weekendul viitor ! ca acum sambata si duminica vreau sa ma duc la Tunari sa vad antrenamentele si concursurile de supermoto ! Zii mergem weekendul viitor ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbancuhonda Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 joee_cretz , merg eu weekendul viitor ! ca acum sambata si duminica vreau sa ma duc la Tunari sa vad antrenamentele si concursurile de supermoto ! Zii mergem weekendul viitor ?! Ce se intampla la Tunari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Ce se intampla la Tunari? SUPERMOTOOOOOOOOO!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 Incepand cu acesta, nu am sa ratez nici un w-end la mare Asadar putem si saptamana viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 e frig, ca m-as fi inscris si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 nu este... in w-end temperaturi cuprinse intre 27 si 32 grade C (cu sanse minime de ploaie) sursa INMH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 nu este... in w-end temperaturi cuprinse intre 27 si 32 grade C (cu sanse minime de ploaie) sursa INMH Cand pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 vin si eu dar mai pe la ora 18 o sa fiu in vama. Am avantajul ca sunt din Cta si ajung repede. Sper sa nu ploua totusi, ca e cam innourat. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 BEEN THERE, DONE A LOT OF THINGS....pentru inceput m-am betzivanit cu importatorii KTM in romania... pe urma cu un Jorg, foarte neamtz, shi cam din acelashi orash cu sor-mea shi cumnatu'...p'acolo au mai fost Escu shi 2 panchiste hipioate rau de tot...ashteptam pozele, care vorbeshte P.S. A FOST DURERE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Pai as pune pozele, dar "este multe si mari" (vreo 138 poze). Si ma f*** o leneeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Pai as pune pozele, dar "este multe si mari" (vreo 138 poze). Si ma f*** o leneeeeeee @Escu: Multam din nou ca m-ati ajutat sa scot motoreta de pe plaja. Bem si niste beri data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 @Escu: Multam din nou ca m-ati ajutat sa scot motoreta de pe plaja. Bem si niste beri data viitoare. mishto: cine merge wkndul asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Si pentru ca inca mi-e lene sa pun pozele, pun un link catre poze http://escu.lx.ro/modules/myalbum/viewcat.php?cid=3 @zaradi99: Anytime, atat cu berea cat si cu ajutorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Si pentru ca inca mi-e lene sa pun pozele, pun un link catre poze http://escu.lx.ro/modules/myalbum/viewcat.php?cid=3 @zaradi99: Anytime, atat cu berea cat si cu ajutorul Cu masina mah ?!?!? A,vad ca domnisoarele homellese si'au gasit cazare,da' nu banuiam ca vor chiar pe litoral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 boon.... Cam asa va fi vremea in w-endul asta ! Cine se baga? Eu cred ca am sa plec de astazi dupa ora 18 sau maine la prima ora ( 06:00) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate