cria_p Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) * Vine cineva la Karlsruhe? e unul din cele mai mari evenimente moto de peste an, se spune. 180 de participanti (firme), toate categoriile moto (custom included), show Supermoto pe 24, programul evenimentelor enduro si supermoto pe 2010 (se prezinta echipele, organizatorii, etc.), traditie si noutate la un loc, stil german, fara complicatii. (pun mai jos ceva in engleza, pe germana e mai putin de interes, cred): "Faszination Motorrad is a celebration of the history, the present technologies and the future advancements of the entire motorcycling industry. It will once again prove to be the heart of German off road racing with three major sporting events taking place." Profile for exhibit include Armour & Sliders, Boots, Casual Wear, Chains, Sprockets & Fluids, Cleaning, Electronic Gadgets, Exhausts, Gloves, Heating, Helmets, Luggage, Memorabilia, Off-Road Parts, Tuners, Tyres etc" Editat Ianuarie 2, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 când? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) pai am scris in titlu: 22-24 ianuarie (anul asta) Editat Ianuarie 2, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 o fi urma de sânge-n alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Mergand... calare? sau cu masina/autocar/ tren/ avion/ starship enterprise? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2010 * nu, ma gandeam ca mai e cineva pe aprope si ne putem intalni la o cafea la expozitie. daca nu vine nimeni, nici eu nu merg. de unde sunt eu acum, ajung cu trenul in vreo 3 ore, deci o zi intreaga mi-ar ajunge, daca e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Nu am inteles prea bine daca e vorba doar de off road sau e pentru toate tipurile de motoare. Mesaj completat Daca merg te anunt in saptamana aia dinainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2010 * e cu toate tipurile de motoare. in articol zice asa: "In der Supermoto Enduro Welt präsentiert sich rund 20 Rennenteams samt Fahrerlager" (~ 20 de echipe dn lumea supermto enduro se vor prezenta impreuna cu motoarele si echipamentele). "Beim Promi-Rennen mit Supermoto-Motorrädern am 24. Januar gehen bekannte GrĂśĂen der Szene an den Start" ( pe 24 ianuare vor lua startul "Greii" (celebritatile) scenei din supermoto - show time! ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 bun, pai poate ne vedem pe acolo. Iti zic exact in jur de 21 asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2010 * good! eu cred ca in we. ala voi fi la MĂźnchen, dar vad eu cum fac... Mesaj completat *mda, o sa vad "Faszination Motorrad" la televizor, mi-e imposibil sa ajung la Karlsruhe in we. urmator. de fapt, sambata sunt pe drum, iar duminica lucrez daca ajunge cineva, poate povesteste si aici ce-a vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 (editat) IMOT... MĂźnchen, 19-21 februarie? http://www.imot.de/index.php Editat Ianuarie 25, 2010 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2010 IMOT... MĂźnchen, 19-21 februarie? http://www.imot.de/index.php * da, m-am mutat in MĂźnchen. deci la IMOT ajung unbedingt! (mai ales ca imi caut ghete de drum lung, cele vechi s-au cau dus...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 * da, m-am mutat in MĂźnchen. deci la IMOT ajung unbedingt! (mai ales ca imi caut ghete de drum lung, cele vechi s-au cau dus...) Tanti Cria, dar un Linz ceva? http://www.bikelinz.at/ MĂźnchen Linz vreo 240km...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2010 Tanti Cria, dar un Linz ceva? http://www.bikelinz.at/ MĂźnchen Linz vreo 240km...... * la Linz nu cred ca ajung, nenea, m-am cam plictisit de calatoriile cu trenul pe timp de iarna. in vara poate,...mi-ar placea sa revad orasul ala, e superb! acolo se organizeaza, din cate stiu, destule intruniri peste vara, in special ptr. pasionati de old-timers (cars & bikes). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 * la Linz nu cred ca ajung, nenea, m-am cam plictisit de calatoriile cu trenul pe timp de iarna. in vara poate,...mi-ar placea sa revad orasul ala, e superb! acolo se organizeaza, din cate stiu, destule intruniri peste vara, in special ptr. pasionati de old-timers (cars & bikes). .....Te voi tine la curent, cind va fii un eveniment, in jurul Linz-ului, care i-si merita banii...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Merge cineva la IMOT? Eu ma duc maine pe la pranz asa. Si o sa pun aici duminica niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 19, 2010 Autor Share Postat Februarie 19, 2010 Merge cineva la IMOT? Eu ma duc maine pe la pranz asa. Si o sa pun aici duminica niste poze. * eu ajung duminica, de la 12. a la votre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 (editat) A fost foarte mishto. Am putut sa stau pe toate motoarele pe care am vrut sa le incerc sa vad cum e pozitia si cat de bine ajung cu picioarele jos. Am fost surprinsa sa vad ca BMW GS650 este mai jos decat Gladius, Hornet sau ER-6 si am fost impresionata de Triumph Bonneville care este destul de joasa fara sa aiba pozitia de cruiser si pare usor ca un fulg. Asta o sa fie urmatorul meu motor. Erau si multe motoare Custom. Si pozele: le atasez maine ca azi nu merge Editat Februarie 21, 2010 de Midori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 22, 2010 Autor Share Postat Februarie 22, 2010 mda, si eu incerc de ieri sa pun ceva poze, nu vrea! next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 A fost foarte mishto. Am putut sa stau pe toate motoarele pe care am vrut sa le incerc sa vad cum e pozitia si cat de bine ajung cu picioarele jos. Am fost surprinsa sa vad ca BMW GS650 este mai jos decat Gladius, Hornet sau ER-6 si am fost impresionata de Triumph Bonneville care este destul de joasa fara sa aiba pozitia de cruiser si pare usor ca un fulg. Asta o sa fie urmatorul meu motor. Erau si multe motoare Custom. Si pozele: le atasez maine ca azi nu merge Buna, iti recomand F650GS (recte 800) twin, ai multa libertate oriunde vrei. Pe al meu tocmai l-am vandut la Bavaria in Bucuresti. Merita vazut, are low seat si este super accesorizat Touratech (arcuri progresive in furca, protectii motor,scut, handguard-uri,parbriz inalt si cel original, priza suplimentara 12V, si multe altele). Cu stima, DanS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 pun si astia show-urile moto in miezul iernii. care ati vazut noul rt? oare merita sa dau gt-ul sa iau din ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Februarie 22, 2010 Autor Share Postat Februarie 22, 2010 Buna, iti recomand F650GS (recte 800) twin, ai multa libertate oriunde vrei. Pe al meu tocmai l-am vandut la Bavaria in Bucuresti. Merita vazut, are low seat si este super accesorizat Touratech (arcuri progresive in furca, protectii motor,scut, handguard-uri,parbriz inalt si cel original, priza suplimentara 12V, si multe altele).Cu stima, DanS * buna, am si eu o intrebare (de fapt, doua ) 1. de ce l-ai dat? (e 800 GS ala de dupa 2008, nu? sau 650 GS? ceea ce inseamna ca e mai din urma) 2. la ce pret il vinde Bavaria? (nu sunt in Bucuresti acum si n-am cum sa ajung la ei). merci! P.S. ...de fapt, trei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate