CS 99 BIG Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 -poate careva i-i aduce aminte parola omului si probabil nu mai stie sa intre !....UP ca-i gratis ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Ultima oara uzeru initiator de topic a fost zarit in public, in 10.01.2010. Ca atare, primele 22 de replici le-a putut vizualiza. Ce ma intriga pe mine este ca un iuzer creeat in martie 2006 are prima postare (si ultima) in 2010. Ori e clona, ori nu e rapid la minte... Ori poate un admin o considerat ofensator din cale afara primul lui post si l-o blocat pe viata in prezentul forum... Mesaj completat No si tu acuma, te grabesti ca fata mare...O fi ardelean si el, si inca mai cujeta... Da, sa lasam omul sa cantareasca bine ofertele. ... Sa speram ca nu ne da raspunsul peste 4 ani, daca spui ca are cont din 2006, dar a postat abia in 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Îl las să se hotărască până pe 31 ianuarie, dacă nu postează până la data asta Âştergem topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 eu zic sa nu il stergi...intra oamenii peste 2-3 ani, vad treaba si zic ,, opaa , aici se ofera motore aproape gratis..aici e de mine'' face omul cont , zice si la prieteni si uite asa ajunge primul forum in romania....reclama platita alea alea.Nu va pricepeti deloc la afaceri...tot eu sa va invat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Tind sa cred ca omu a vrut sa faca anuntul in alt topic, ca reply, si a gresit butonul S-ar putea ca acum nici el sa nu stie ca are topic si sa se mire unde e postarea cu anuntul vanzarii mobrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Siiiii,acum ce-i? pauza publicitara pana cand posteaza nenea?aproape imi dadusera lacrimile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Amu m-ati ambitionat... Declar oficial ca licitez si io la mobra... Numa sa ziceti strigarea, ca fac io prima oferta Sunt bune rotile pentru remorca sunt mai mici ca-s pe 17. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate