asdfghjk Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 pentru ca am observat ca multi vor sa plece in diverse directii si nu stiu pe unde sa o ia, altii nu stiu unde sa se duca, am sa pun o pagina pe serverul de la munca cu acces public de unde se pot descarca rute si poi garmin pentru diverse destinatii. este vorba despre rute parcurse si verificate de mine, nu de rute ce le poate calcula instant orice gps. ele vor putea fi salvate ca atare si incarcate in orice gps garmin folosind mapsource. daca aveti si voi rute mi le puteti trimite si le postez, dar numai verificate, nu trimiteti oamenii in balarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Buna treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 pentru ca am observat ca multi vor sa plece in diverse directii si nu stiu pe unde sa o ia, altii nu stiu unde sa se duca, am sa pun o pagina pe serverul de la munca cu acces public de unde se pot descarca rute si poi garmin pentru diverse destinatii. este vorba despre rute parcurse si verificate de mine, nu de rute ce le poate calcula instant orice gps. ele vor putea fi salvate ca atare si incarcate in orice gps garmin folosind mapsource. daca aveti si voi rute mi le puteti trimite si le postez, dar numai verificate, nu trimiteti oamenii in balarii. Foarte buna initiativa Poti sa pui si pentru altceva ? ( asa cum stii nu sunt fan Garmin ) Eventual un convertor pentru ca din cate stiu nu sunt compatibile cu IGO-l de exemplu. Inca odata felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Foarte buna initiativa Poti sa pui si pentru altceva ? ( asa cum stii nu sunt fan Garmin ) Eventual un convertor pentru ca din cate stiu nu sunt compatibile cu IGO-l de exemplu. Inca odata felicitari http://www.poieditor.com/poi_convert/kml-to-itn/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Eventual un convertor pentru ca din cate stiu nu sunt compatibile cu IGO-l de exemplu. iGO poate incarca rute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 * bun, acum stiu unde sa ma uit cand am nevoie de harti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2010 igo vechi nu incarca rute, nu stiu asta nou, 8. convertoarele introduc niste aproximari cand fac conversia, daca e aglomeratie de drumuri pe ruta pot introduce erori. eu o sa pun ce am, puneti si voi daca aveti, facem un fel de banca, eventual spunem cine a incarcat sa se poata cere relatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) Se pare ca merge pe 8. Testat. Cu ITN Converter 1.63. ITN Converter can open the following types :- Autoroute Express (.axe, .axg) - Streets & Trips (.est) - MapPoint (.ptm) - MapSource (.gdb, .mps) - TomTom 3, 5 & 6, Go, Rider, One (.itn, .ov2) - Navigon MN|4, MN|5 & MN|6 (.rte) - Destinator PN (.dat) - Marco Polo, Falk Navigator, Motorrad Tourenplaner & OnRoute (.bcr) - GPS eXchange (.gpx) - GPX MapSource (.gpx) - Garmin PCX5 (CartoExploreur) (.rte) - Magellan SD (Meridian et eXplorist) (.rte, .upt) - ViaMichelin (.xvm) - IGN Rando (.rdn) - OziExplorer (.rte) - OziExplorer CE (.rt2) - Google Earth (.kml) - CSV (Longitude,Latitude,Commens) ITN Converter can export to : - Autoroute Express (.axe) - TomTom 3, 5 & 6, Go, Rider, One (.itn) - Navigon MN|4, MN|5 & MN|6 (.rte) - Destinator PN (.dat) - Marco Polo, Falk Navigator, Motorrad Tourenplaner & OnRoute (.bcr) - GPS eXchange (.gpx) - GPX MapSource (.gpx) - Garmin PCX5 (CartoExploreur) (.rte) - Magellan SD (Meridian et eXplorist) (.rte) - ViaMichelin (.xvm) - IGN Rando (.rdn) - OziExplorer (.rte) - OziExplorer CE (.rt2) - XML Location (.loc) - Google Earth (.kml) - CSV (Longitude,Latitude,Comments) Utilitarul asta suporta chiar si sa-ti editezi harta in Google Maps si apoi sa o salveze in KML. Iar KML-ul il pui pe iGO in directorul content/userdata/route iar apoi il incarci fara probleme. Bine, KML-ul are definite niste puncte intermediare si iGO calculeaza ruta intre ele dupa preferinte, deci daca avem aceasi ruta incarcata nu inseamna ca o si luam pe acelasi traseu. Solutia e de a defini cat mai multe puncte intermediare si astfel fortezi programul sa treaca prin acelasi traseu. PS: Doru, daca ai nevoie de ajutor pentru pagina aia web, da-mi un mesaj. Mesaj completat Ultima versiune: ITN-converter-1.72.exe. Editat Ianuarie 10, 2010 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2010 multumesc, e un html simplu, il fac eu. doar daca ai rute garmin da-le sa le pun. cu punctele alea asa e dar daca sunt prea multe poi-uri pe o ruta iar nu le mai inacarca garmin, trebuie bagate in alt convertor si scoase din poi-uri, alte erori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) Buna si aia decat deloc. Dar macar incearca sa folosesti un format standard, un tabel gen "Titlu traseu", "Descriere", "Autor", "Fisier KML/CSV". Daca ai fisierul CSV il poti edita usor, scoti/adaugi puncte intermediare si cu Notepad, spargi traseul in n bucati fara probleme si fara alte utilitare. Editat Ianuarie 10, 2010 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2010 sunt toate *gdb. odata deschise in mapsource pot fi editate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 intrebare. am un nokia x3 care vine cu ovi maps, are posibilitatea de a-l folosi pt navigatie daca il legi la un receptor gps. eu ma gandesc sa il folosesc ca harta electronica. a folosit cineva ovi maps? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2010 am pus pagina, am pus si niste rute si cateva poi-uri. faceti click AICI. Mesaj completat am inchis link-ul, un idiot statea atarnat si a incercat un atac tip dos vreo 2 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCT Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Mai este de actualitate acest topic ? Vad ca nu s-a mai postat nimic de ceva timp. Cred ca ar fi ok daca s-ar face topicul "pinned". As avea niste rute pierdute prin calculator din Alpi Este vorba despre 48 de rute gps frumoase, si anume: http://www.tourenfahrer.de/index.php?id=777 (1-24) si http://www.tourenfahrer.de/index.php?id=2725 (24-48) Daca accesati linkurile de mai sus, le aveti listate individual , de ex http://www.tourenfahrer.de/index.php?id=1133 , folositi Google Translate pentru a traduce integral tot siteul pentru informatii suplimentare. Aveti inclusiv la fiecare ruta poze de pe traseu. Daca este ok sa le postez, sa ma anuntati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Daca este ok sa le postez, sa ma anuntati. Mai intrebi? Baga mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 harti GPS (neverificate inca) pentru toata asia. http://downloads.cloudmade.com/asia intrebare pentru garministi: POI in gpx sunt vazute de garmin? hartile de mai sus le gasiti pentru garmin in img files Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Pentru POI puteti incerca Poiplaza. Sunt in multe format-uri, pentru diverse sisteme de navigatie si sunt ordonate pe categorii si pe tari. Pe mine m-au ajutat mai ales prin Europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 1, 2011 Autor Share Postat Octombrie 1, 2011 sunt multe site-uri cu poi-uri. ce ma gandeam era sa punem rute sau poi-uri verificate, nu generice, astfel incat sa putem cere lamuriri celui care a parcurs ruta daca este cazul. am un server rapid, pot gazdui asa ceva, dar tot felul de idioti ce se cred hackeri isi incerca talentele pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate