busa-fan Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 am si io cateva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 A meritat drumul pana acolo Ma bucur ca te-am cunoscut luc_zxr poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 A fost SUPER FAIN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 si eu ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 ooooooo.... vad ca sunt poze faine! hai sa vedem, cine mai are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIKE4FUN Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 A fost desstul de bunicel la intilnire, dar ne-am cam udat in drum spre casa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Ma bucur ca te-am cunoscut luc_zxr Si eu ma bucur ca ne-am cunoscut. La Timisoara (daca ne vedem acolo) dau eu niste A fost fain la Cj, drumul misto, berea buna (simbata m-am troznit destul de tare ), acu' sint racit cobza ca am venit inapoi numai pe ploaie si n-am costum de ploaie, cu toate astea a fost distractiva si faza asta . Poze n-am . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 ba fratilor da poze cu mine chiar nu aveti (ce rau imi pare ca am uitat camera acasa ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) ba fratilor da poze cu mine chiar nu aveti (ce rau imi pare ca am uitat camera acasa ( Uite aici una cu FZRica al tau. Pana acum mi-am dat seama ca i-am ratat pe Luc_zxr si pe bh99mes (respectiv motoretele lor). Adica nu mi-am dat seama ca sunt ei pe acolo. Doar acum mi-a picat fisa si mi-am amintit ca v-am vazut atat VFRul cat si micul Ninjalau insa nu am stiut ca sunteti voi. Si ce stii, pe langa cati alti forumisti am trecut fara sa bag de seama. Cred ca cu bh99mes am fo' vecini de cort. Poate data viitoare. Editat Mai 30, 2006 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Da, data aviatoare tre' sa ne organizam, sau sa ne sunam etc. Ma rog, acolo eu oricum n-aveam semnal, da' puteam stabili ceva. Vii la Timisoara, Emppu? Eventual daca mergi via Oradea putem merge impreuna de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Foarte frumos In afara de mancare a fost totul ok Bere proasta si numai de un fel Mici cu bicarbonat Dar asta e. Dar nu de asta am mers nu? Pace si respect pe straziile din romania. Ne vedem la Timisoara 16-18 Iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) Sorry pt faza cu portofelu' . Sper sa se rezolve baiurile, si sa poti veni totusi. Daca nu, mai sint party-uri in vara asta . ZXR-ul meu era intr-adevar linga un ZX7, al unui prieten. Pe celelalte doua 400 le-am si vazut, unu' era parca linga cabana aia mare, si celalalt la corturile din zona unde era si cortu' lui bh99mes. Chiar m-am invirtit sa le studiez un pic exact alea de care zici erau... Era si Suzeta mea chiar langa ala de la corturi. Altele nu am vazut decat astea 3 (cu al tau cu tot). Mai era un ZXR 250 tot pe langa noi. Si noi (eu cu cei doi prieteni) am fost pe la voi in vizita sa vedem Ninjalaii. 2x ZXR 400 + 2x GSX-F 600 + 1x GS 500 + 1x Aprilia Pegaso Editat Mai 30, 2006 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Andrei,ati transformat topicul de poze in telenovela.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 ai dreptate! hai mai puneti poze! la anu' o sa-mi aduc si eu aparatul (daca o sa am) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Oameni, imi pare rau ca va spun dar daca mai aveti poze puneti-le aici daca nu discutiile de genul ala eram eu, imbracat asa, de acolo, cu asa....intr-un topic nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Oameni, imi pare rau ca va spun dar daca mai aveti poze puneti-le aici daca nu discutiile de genul ala eram eu, imbracat asa, de acolo, cu asa....intr-un topic nou... Nici macar acolo ci pe privat (PM sau Y!M sau....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 (editat) mai sunt poze si la linku acesta: /index.php?...pic=46050&st=10 Editat Mai 31, 2006 de vlad_ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 (editat) ceva de la, sau cu oradeni? Editat Mai 31, 2006 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Nu avem. Eram dispusi cu toti. Tipul cu ZXR 250 era in cort cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 am promis poze si uite ca au venit, chiar daca mai tarziu dar a durat pana sa ajung acasa de la cluj: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnymoto Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 cateva poze de la concursuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 part 2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnymoto Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 fetele de la inalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 part3: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate