rat_jawa Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 mi-am luat shi eu prima busheala serioasa.....ma indreptam spre casa shi mergeam linishtit cu 40 km/h pe drumul meu cu PRIORITATE, cand unu cu o dacie de cu nr de tulcea mi-a ieshit in fatza fara sa se asigure. Rezultat: eu am intrat in el shi am sarit peste capota mashinii. Pagube: eu cu o vanataie pe picior, motoru' cu furca+juguri+roata+aripa+capac aprindere facute muci, iar dacia aripa+roata+casetat de directzie varza. inca ii multzumesc divinitatzii sau ingerului pazitor sau ce o fi fost el ca am scapat fara oase rupte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 (editat) darcu sa ii ia pe astia care nu acorda prioritate. ce cretini, ii greu sa intorci capu. am prins si eu vreo 3 azi, dar am incetinit + claxon si am trecut de ei. bine ca esti tu sanatos, motorul se rezolva. Editat Mai 28, 2006 de mariusweed_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 bine ca n-ai patit ceva mai grav. bafta cu reparatiile motorului si sa nu mai ai parte de evenimente de genul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Te-ai nascut din nou azi... Politia ce a zis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 frate o gramada de carnati excitati dastia care nu dau prioritare . eu o sa imi fac rost de un pulan dala de jandarmi si ii alerg sau le zdrobesc masina . oricum eu si pe drum cu prioritate incetinesc la intersectie . sunt paranoia grav . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 Te-ai nascut din nou azi... Politia ce a zis? frate nu pot sa zic ca mi-a trecut viatza prin fatza okilor da' nici mult nu mai aveam Cat despre politzie i-au luat carnetu' lu' ala frate o gramada de carnati excitati dastia care nu dau prioritare . eu o sa imi fac rost de un pulan dala de jandarmi si ii alerg sau le zdrobesc masina . oricum eu si pe drum cu prioritate incetinesc la intersectie . sunt paranoia grav . oricum shi eu incetinisem (aveam pana in 40 km/h) ca zona este cunoscuta ca fiind cu probleme, dar boul baltzii cred ca se uita dupa avioane ca imi zice "hai domne ca nu te-am vazut ca mergeai cu viteza" cand existau martori oculari care i-au zis clar shi raspicat ca nu aveam cum sa am mai mult de 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Duck Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 HA! De senzatie! Sa fac plici! Accidentele astea zici ca-s trase la xerox! Bine ca i-ai facut si tu paguba. Aia de care ziceai tu, eu am numit-o "Zana Oscior". E un fel de sora cu "Zana Dintisor"- ofera protectie la oase!!! Mare grija data viitoare ca nu se stie daca te ajuta de 2 ori. Eu sunt burghez. Am pocnit o Seat Albea(vezi topicu cu "blonda de la restaurant")! E mai scump pentru conservara!!! !!! Bine ca esti sanatos. Baga motoru pe asigurare sau ia-i banii pacaliciului. Si tine ochii beliti ca pe butelie dupa astia... Zici ca e razboi pe sosele.... Asfalt uscat ca poponeatsa unui bebelush!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 inca ii multzumesc divinitatzii sau ingerului pazitor sau ce o fi fost el ca am scapat fara oase rupte foarte bine faci. sa intelegem insa ca si v ita aia de sofer a scapat tot cu oasele intregi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 foarte bine faci. sa intelegem insa ca si v ita aia de sofer a scapat tot cu oasele intregi? dupa ce m-am dat jos de pe capota lui primu impuls a fost sa il pocnesc, dupa aia am remarcat ca este totushi un tip trecut de 70 de ani shi m-am gandit la bunicu' meu (fost motociclist, actual pensionar) la care tzin enorm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Bine ca esti intreg... In rest, bafta cu asigurarile si cu reparatiile! Si continua sa mergi prudent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Bafta la recuperat si reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 zicea cineva de pe forum ca isi ia un IMS si intra in carnatii de genul asta din plin ) sa le arunce conserva in aer ... cred ca la 60 la ora viteza legala , faci desule pagube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aztec Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 bine ca esti sanatos si nu mergeai cu viteza.. daca la cat de fraier era mosulica mai mergeai si tu putintel mai tare..cred ca era mai grav sanatate maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Te felicit ca nu aveai decat 40/h! Ar trebui sa ia mai multi exemplu de la tine! @vitezomani: Faptul ca omul asta nu avea decat 40km/h nu inseamna ca intarzia la destinatie, ca era fraier, fricos, sau ca era mai nefericit. In schimb inseamna ca a apucat sa puna el cu mana lui un post "mi-am luat botezul", ci nu altcineva "rip. alt accident" "Aia de care ziceai tu, eu am numit-o "Zana Oscior". E un fel de sora cu "Zana Dintisor"- ofera protectie la oase!!! Mare grija data viitoare ca nu se stie daca te ajuta de 2 ori."................. Zana Dintisor spune ca trebuie sa dormi cu dintele cazut sub perna! La Zana Oscior cum o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 cred ca dupa ce il troznesti e bine sa il ti la tine asa zice zana oscior BINE CA ESTI INTREG si ca ai avut capu pe umeri sa mergi prin zone cunoscute incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Bine ca ai scapat numai cu atata si FELICITARI pentru reducerea vitezei in zone periculoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 zicea cineva de pe forum ca isi ia un IMS si intra in carnatii de genul asta din plin ) sa le arunce conserva in aer ... cred ca la 60 la ora viteza legala , faci desule pagube pai shi asha l-am botzit destul de rau shi eu m-am mirat de ce pagube poate face un nipru bine tzintit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate