andreisamoil Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Uite asta e motocicleta mea... Alaturi este tatal meu cu vaca lui din cireada BMW. Eu am vaca mica el are vaca mare... Ce nume sa ii dau ?? Idei careva?... Cred ca o sa il cheme Tweedy ca e galben si are fata de pasare... Aspiranta la ghidon dar posesoarea locului din spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Vezi ca pasarica e Tweety I think I taw a puttycat Faina motoreta,s'o stapinesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Sa o stapanesti sanatos. Amandoua sunt superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Sa o stapinesti sanatos si ai grija cum mergi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Ce nume sa ii dau ?? Idei careva?... Cred ca o sa il cheme Tweedy ca e galben si are fata de pasare... Gherghina, clar La multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Vita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 mad capra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianVaru Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Buburuza galbena.....imi place cum suna! S-o stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 faina tare..s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 super frumoasa, sa o stapanesti sanatos fara incindente... i vote for tweety! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate