vali93 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 in jur de 150 ron cred plus ulei. PS: Mi-am luat placute noi ferodo, pe fata, si nu sunt deloc multumit, nu prind ca celelalte care erau si aproape de final. Asta se intampla pt ca nu sunt deloc uzate sau trebuia sa iau ceva mai bun??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Eu am platit doar uleiul si i-am dat ceva ciubuc la mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Cand schimbati uleiu, schimbati si voi cu tot cu filtru. E 20 ron unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 in jur de 150 ron cred plus ulei. PS: Mi-am luat placute noi ferodo, pe fata, si nu sunt deloc multumit, nu prind ca celelalte care erau si aproape de final. Asta se intampla pt ca nu sunt deloc uzate sau trebuia sa iau ceva mai bun??? Cum să schimbi uleiul fără filtru? Am avut Âşi eu Ferodo Âşi nu mi-au plăcut deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali93 Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Cat costa placute brembo pt fata? ps: da , si filtru de ulei, am uitat sa precizez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Crede-ma ca am mai intalnit, d`aia zic. Cum să schimbi uleiul fără filtru? Am avut Âşi eu Ferodo Âşi nu mi-au plăcut deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Imi vand R'ul! Cei interesati sa mi dea un PM cu id'ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Imi vand R'ul! Cei interesati sa mi dea un PM cu id'ul ! Sunt si eu curios . De ce il vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Sunt si eu curios . De ce il vinzi? iam dat eu niste mansoane si nu se potrivesc...asa ca vinde motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 iam dat eu niste mansoane si nu se potrivesc...asa ca vinde motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Vreau mai mare. Dar pana la urma cred ca raman cu ea sezonul asta. @ starstruck: nici acum nu le-am pus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Revizie 6 mii de km: 150 RON (Manopera + filtru ulei + ulei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Te-au facut oRiginal. Revizie 6 mii de km: 150 RON (Manopera + filtru ulei + ulei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 iam dat eu niste mansoane si nu se potrivesc...asa ca vinde motoru De care mah >?< Rizzoma dalea facute pe vapor de mi le bagai si mie pe gat la 100 de $ setu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Am vazut modelul 2010 pe alb azi, la motodynamics, e tare Il vedeti la SMAEB, la standul lu' Dual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muZiKie Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Este mult 21000 km pt. un r125 an 2008 ? mai duce motoru` ? as dori si eu niste pareri daca se poate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali93 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Am 7000 km. Cat costa filtru aer?cand ar trebui sa il schimb? se simte diferenta dupa ce e schimbat? ps:dupa iarna asta motorul nu mai merge la fel de bine:(, trage mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Frate eu am 24K si n-am avut nici cea mai mica problema, tot 2008. Dar am tinut-o numai pe Motul 300v din 4 in 4 mii km. Este mult 21000 km pt. un r125 an 2008 ? mai duce motoru` ? as dori si eu niste pareri daca se poate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muZiKie Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Mersi Thug-R. Mai astept si alte pareri deoarece intentionez sa cumpar un motor care are acel nr. de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Cica pe la 15.000 tre schimbat. Eu l-am schimbat pe la 19 - 20.000. E 50 ron unul original Yamaha. Am 7000 km. Cat costa filtru aer?cand ar trebui sa il schimb? se simte diferenta dupa ce e schimbat?ps:dupa iarna asta motorul nu mai merge la fel de bine:(, trage mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Este mult 21000 km pt. un r125 an 2008 ? mai duce motoru` ? as dori si eu niste pareri daca se poate . La km aia abea a iesit din rodaj, mai duce inca 30.000. Thug-R are 24 mii si nicio problema chiar daca nu a folosit un ulei asa bun precum castrol power 1 racing Schimba filtru de aer la 10.000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali93 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 BAH DAR VOI UNDE,CAND ATI APUCAT SA FACETI ATATIA KM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 BAH DAR VOI UNDE,CAND ATI APUCAT SA FACETI ATATIA KM? Pai au mers , nu au stat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Care ai ma R125 alb cu rosu si il parchezi pe la Victoriei, pe strada cu Minerva? Cred ca e ceva scoala p=acolo. Sareau azi niste copchii pe motor de parca erau in leagane prin parc . Ai sa dai o bere ca erau sa ma omoare cand i-am dat jos de pe motor...ai dreacu, mici da` multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Eu cred ca auzisera de tine pe forum si te-au recunoscut. Nu voiau sa plece pana nu ii invatai sa mearga pe o roata. Care ai ma R125 alb cu rosu si il parchezi pe la Victoriei, pe strada cu Minerva? Cred ca e ceva scoala p=acolo. Sareau azi niste copchii pe motor de parca erau in leagane prin parc . Ai sa dai o bere ca erau sa ma omoare cand i-am dat jos de pe motor...ai dreacu, mici da` multi! Mesaj completat Frate, deci noi ne-am cumparat motociclete sa mergem cu ele. Nu stiu voi astia de ce faceti 3.000 km pe sezon dar ma gandesc ca trebuie sa existe o explicate. BAH DAR VOI UNDE,CAND ATI APUCAT SA FACETI ATATIA KM? Mesaj completat Pai "au mers" ? Tu n-ai mers, nu? Pai au mers , nu au stat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate