StormStalker Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 (editat) Am si eu nevoie de un sfat; am 15 ani si m-am hotarat sa-mi iau R125 de ceva timp. Tata mi-a zis ca o sa incerce sa faca rost de bani pana la ziua mea, respectiv acesta sa fie cadoul (SH-undeva pe la 2000 euro+echipamentul(strictul necesar) ) Implinesc 16 ani la inceputul lui februarie... pot sa particip la cursuri moto abia la inceputul lui noiembrie. Nu am nici cea mai mica experenta fizica in acest domeniu si nu as vrea sa trantesc motocicleta cum o primesc...cum ar trebui sa procedez ? Ma gandeam acum sa iau 1 lectie 2 in particular sau de la altcineva pentru a invata sa stapanesc motocicleta pana sa vina iarna de-a binelea. La cine ar trebui sa ma adresez? (sunt la liceu si e aproape imposibil sa mai astept 2 saptamani sa inceapa tezele si tocmai atunci sa ma apuc si de cursuri, daca mai sunt deschise scolile!) Cine poate sa ma ajute si pe mine, macar cu un sfat, e binevenit! (am mers mult pe bicicleta, am condus multicel masini;sunt apt psihologic:)))) ) O cumpar deoarece "iubesc" motocicletele si din pricina transportului...fac ~1ora jumate pana la liceu:(-m-am mutat de curand si e destul de greu. Multumesc anticipat si... Asfalt uscat ! PS: sunt din Bucuresti. Editat Octombrie 18, 2011 de StormStalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Eu cand mi-am luat primu motor, eram la fel ca tine, nu mersesem niciodata, am chemat un prieten, m-a invatat, am prins destul de repede, nush ce sa zic, tu ai de gand sa mergi cu motoru fara permis pana in noiembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 A spus ca vrea ceva in particular...probabil ca un motociclist in curte sau pe strazi necirculate ca sa prinda cat de cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Vreau sa invat cat de cat sa merg. Cand o sa primesc motorul, am destule strazi necirculate pe care pot sa ma plimb.Dupa, prin martie, aprilie, ma apuc cum se deschid scolile de cursuri si-mi iau carnet. Am nevoie de cineva acum care sa ma salveze cu niste lectii in particular...m-as duce sa vad daca ofera scoala moto asa ceva, dar tocmai mi-am pierdut buletinul si nu cred ca ma accepta asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Dute si incearca la vreo scoala, macar vorbeste, sau daca nu cand o sa iti iei motoru, cheamati un prieten sa te invete, cineva care a mai mers(la mine a functionat)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Cand e cel mai bn sa imi cumpar motorul, sa prind preturile cele mai mici(SH);are in gand careva sa vanda? Multumesc pt. sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Cand e cel mai bn sa imi cumpar motorul, sa prind preturile cele mai mici(SH);are in gand careva sa vanda? Multumesc pt. sfaturi. La sfarsitu sezonului(iarna), vezi ca il vinde JustDoIt pe al lui /index.php?/topic/669128-vand-yamaha-yzf-r125/page__pid__2965260#entry2965260 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 (editat) e un pic cam mare pretul:))) 15000 km cu 2400 euro!!!! (parerea mea) A vandut un tip cu 2400(din Constanta,poate il stiti), un R revopsit (turquoise)cu toba Leo Vince, Bi-Xenoane, placuta nr schimbata, accesorii rizoma, 6000-7000km. Si am mai vazut un anunt cu un motor ca al tau(pe negru din dolj), la 2500;bi-xenoane,placuta, dar am inteles ca nu-l mai vinde...si era fabricat in 2010! Eu am de gand sa-l tin cam 2 ani jumate...o sa ajunga pe la 30.000 lejer.nu stiu daca tine fara ceva bani bagati.(inafara de intretinerea normala) Daca mai sti alte oferte, sunt binevenite:).mersi! Editat Octombrie 20, 2011 de StormStalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Nu conteaza kilometrii, una la 15000 de km bine ingrijita e mai buna decat una forjata cu 5000 de km:), cat despre yzf ala din craiova il stiu, a cazut cu ea, poate deaia nu o mai vinde . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Adevarat...>dacă as fi avut bani, ar fi fost alta poveste. Am 1.83 acum...incap pe la 1,86:)))?(sper sa nu cresc mai mult de atat). Știu ca o sa se vadă ciudat, dar chiar nu-mi pasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Eu am 1.83 si dau chiar bine, motocicleta e foarte inalta o sa iti vina bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Mosule eu am 1.88, am fost pe unul si nu am avut probleme vorbesc la modul cel mai serios . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 chiar mai bine:))), mosule! imi zice si mie careva o scoala moto buna la ilioara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Adi moto , e super instructor n`ai treaba cu el , motoare in stare buna , la bani buni , singura problema este ca nu are acte pentru motorul de 125 are un motor acolo un YBR de 125 dar nu are acte ma intelegi , in general pe toti care fac A1 la el ii trimit la unu pelicanu ii zice tot din poligon , ala are 125 stii sunt pe manevra oamenii , te descurci tu oricum ti-am spus omu e jos palaria n-ai treaba cu el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Ok. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Ok. Mersi! Incearca Perfect Auto Vyo faci pe ybr 125 cu domnu instructor Traian , iti las numarul lui de telefon daca vrei si poti vb direct cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 A fost careva azi in Friend's Pub pe la ora 3-4 cu un yzf albastru numar de dambovita ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 imi poate recomanda si mie cineva niste placute spate bune?xD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 imi poate recomanda si mie cineva niste placute spate bune?xD ferrodo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Salut, cand mi-am cumparat motorul are pe el toba Leo Vince. Cum pot face omologarea tobei ? Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Salut, cand mi-am cumparat motorul are pe el toba Leo Vince. Cum pot face omologarea tobei ? Multam. Nu se face nimic .. las-o asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Stie cineva un R125 galben cu negru in Targoviste?(nu se mai plimba cu el).Adus din Spania, "de la varul lui".Imi surade ca are doar 1800 km(el asa zice), dar e fabricat in 2008 si inmatriculat devreme in 2009, in Spania. Pareri?Doresc sa-mi achizitionez un R125;daca mai are cineva oferte, este binevenit! Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 Stie cineva un R125 galben cu negru in Targoviste?(nu se mai plimba cu el).Adus din Spania, "de la varul lui".Imi surade ca are doar 1800 km(el asa zice), dar e fabricat in 2008 si inmatriculat devreme in 2009, in Spania. Pareri?Doresc sa-mi achizitionez un R125;daca mai are cineva oferte, este binevenit! Multumesc anticipat ! am eu de vanzare , dar daca vrei ceva cu 2000 de km si facut praf nu te deranja sa ma suni sau sa te intereseze , a mea are 18000 de km dar e intretinuta stas http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-yzf%20r125-din-2008-416155.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 am eu de vanzare , dar daca vrei ceva cu 2000 de km si facut praf nu te deranja sa ma suni sau sa te intereseze , a mea are 18000 de km dar e intretinuta stas http://www.bikeshop....008-416155.html Recomand !!! Nu merita sa te risti la motoreta aia 2008-2000km...:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 apropo de yzf-ul galben ...Am fost si am vazut-o in Targoviste. Era intr-o stare deplorabila...a incercat sa ma convinga ca are doar 1800km.eu ii dau 20.000km+.....@ygrek, iti multumesc pentru oferta, dar eu caut ceva mai nou:( si cu mai putini kilometrii- vreau sa o tin eu 2-3 ani(20.000km), parca mi-ai mai zis de ea.As opta pt varianta ta, dar motocicleta asta nu tine 40.000 km:( Daca puteti sa lasati mesaj(aici sau PM), daca vedeti o oferta buna, m-ati ajuta mult ! Ca viitori "colegi" va urez o iarna cat mai scurta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate