Ionutz2oo0 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Vreau sa invat si sa conduc prin oras. Unu de peste 125 (gen 250) ma tenteaza sa-i dau si mai tare in gura... si atata timp cat e primul motor nu vreau sa ma trezesc cu 100+ prin orash fara sa-i simt... la un 125 e mai lenes si nu te lasa sa-i dai asa de mult in gura:) pt plimbari merge:). (plus ca e ceva mai ieftin) stai linistit ca si la 125 poti sa te trezesti cu 100 la ora prin oras. Arunci cu banii aiurea din punctul meu de vedere fiindca dupa 4-5 luni o sa incepi sa te intrebi de ce nu ai luat ceva mai mare si mai puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 stai linistit ca si la 125 poti sa te trezesti cu 100 la ora prin oras. Arunci cu banii aiurea din punctul meu de vedere fiindca dupa 4-5 luni o sa incepi sa te intrebi de ce nu ai luat ceva mai mare si mai puternic. Tu vorbesti din experienta sau ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Tu vorbesti din experienta sau ... ? ... si tu cine esti ? Editat Aprilie 20, 2012 de vLD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrick_vlad Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 parerea mea si a multora ca pentru oras e super dar cand pleci la drum lung gen 500km + o sa iti blestemi zilele, si pentru primu motor e super:) Din cauza asta dau si de B )) ca sa nu-mi blestem zilele (si ca sa mai am ce blestema...) imi trebuie doar pentru strecurat prin oras si sa nu depind de masina alor mei cand vreau doar pur si simplu sa ma duc sa ma intalnesc cu cineva... doh stai linistit ca si la 125 poti sa te trezesti cu 100 la ora prin oras. Arunci cu banii aiurea din punctul meu de vedere fiindca dupa 4-5 luni o sa incepi sa te intrebi de ce nu ai luat ceva mai mare si mai puternic. Da, ajungi cu ea la 100 linistit, dar nu fara sa-ti dai seama (400cmc+). Si in plus.. dupa 4-5 luni oricum cam trece sezonul si nu prea o voi mai putea folosi (cel putin iarna). Oricum mai mult de un an nu o voi folosi si dupa o voi vinde (merg la facult in Buc si acolo chiar nu ma pasioneaza sa am vreun mijloc de transport personal... am oroare de traficul din Buc - no offence). Plus ca atunci cand ma voi muta pe un motor mai mare, macar voi avea cateva reflexe formate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Din cauza asta dau si de B )) ca sa nu-mi blestem zilele (si ca sa mai am ce blestema...) imi trebuie doar pentru strecurat prin oras si sa nu depind de masina alor mei cand vreau doar pur si simplu sa ma duc sa ma intalnesc cu cineva... doh Da, ajungi cu ea la 100 linistit, dar nu fara sa-ti dai seama (400cmc+). Si in plus.. dupa 4-5 luni oricum cam trece sezonul si nu prea o voi mai putea folosi (cel putin iarna). Oricum mai mult de un an nu o voi folosi si dupa o voi vinde (merg la facult in Buc si acolo chiar nu ma pasioneaza sa am vreun mijloc de transport personal... am oroare de traficul din Buc - no offence). Plus ca atunci cand ma voi muta pe un motor mai mare, macar voi avea cateva reflexe formate . eu zic ca ajungi sa folosesti mai mult motorul...ca incepi prin februarie/martie si termini prin decembrie daca nu ninge...traficul nu e asa nasol cum va tot plangeti toti...conduce-ti si voi in alte orase din Europa si mai discutam dupa...Atena si Nice atat zic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 ... si tu cine esti ? Cand eu aveam R125 , tu nici nu visai sa ai motocicleta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 ii sa furat cuiva r-u? alb perlat 2010? il gaseste la parlitu asta http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--yamaha-yzf%20r125%20-din-2010-445401.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Il stiu p'asta, le fura din italia si le vinde aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Salut. Daca va intereseaza piese ieftine si foarte bune de yzf intrati pe /index.php?/topic/677129-piese-yamaha-yzf-r125/ . Ma gandesc ca poate intereseaza pe vreun detinator de yzf. Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 ce contact "surubelinitios" are ala albu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoR125 Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Hai cu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 (editat) Vroiam sa pun si eu niste poze , dar nu ma lasa... Editat Mai 1, 2012 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Vroiam sa pun si eu niste poze , dar nu ma lasa... a cui a fost motoru tau?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 a cui a fost motoru tau?) Un baiat din Slobozia. Ce sprayuri de lant folositi ? Ma gandeam sa incerc pachetul de la Procycle ati mai folosit careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoR125 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Un baiat din Slobozia. Ce sprayuri de lant folositi ? Ma gandeam sa incerc pachetul de la Procycle ati mai folosit careva ? Procycle n-am folosit, insa folosesc asta si sunt destul de multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Un baiat din Slobozia. Ce sprayuri de lant folositi ? Ma gandeam sa incerc pachetul de la Procycle ati mai folosit careva ? castrol/motul alea de la procycle sunt ok, ala de frane e bun rau de tot de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Motorex cu teflon.. mi lau recomandat baieti de la motodiscount si e chiar ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Multzam baieti ai idee cu ce e diferit la procycle ala de frane fata de ala de curatat lantu ? O merge sa cureti si jantele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 va salut,as vrea sa stiu cam care este consumul in oras si afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 va salut,as vrea sa stiu cam care este consumul in oras si afara depinde de cum a fost invatat motorul intre 2,8 - 3,5 in afara(depinde de mers lejer sau blana) in oras nu am calculat dar cu un plin am facut 500km in oras + afara mers chill. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 va salut,as vrea sa stiu cam care este consumul in oras si afara Salut am mers in weekend la mare pe autostrada 110-120 si am mers 410 km cu 11.28 litrii deci 2,75. In oras nu mi-a sarit de 3 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 @malasorte - tu nu aveai suzi de 600? Ai trecut din nou la d-astea mici de 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) @malasorte - tu nu aveai suzi de 600? Ai trecut din nou la d-astea mici de 125? Dap mi-am luat un r 125. As fi vrut un ninja 250 dar nu prea se gasesc la noi. Editat Mai 5, 2012 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soka94 Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 V-ati vopsit careva R-125 -ul ? Cam cat m-ar costa vopsit tot ? E galben al meu si l-as vopsi tot negru, si gentile le-as face aurii, cum e modelul din 2010 poza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 V-ati vopsit careva R-125 -ul ? Cam cat m-ar costa vopsit tot ? E galben al meu si l-as vopsi tot negru, si gentile le-as face aurii, cum e modelul din 2010 poza . 150 euro cu tot cu manopera cam atat te ajunge maxim 200 depinde unde te duci, eu am intrebat si vorbit si toti miau spus 150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate