RuR Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 dar cu un cauciuc de 140 crezi ca ar frana mai bine(pe spate ma refer)? Daca pui cauciuc de 140 vei avea mai multe dezavantaje ...defapt singurul avantaj ar fi cel estetic;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Am a si eu o problema si anume mi sa rupt cablul de ambreiaj. Vi sa intamplat asta?? tinand cont ca este o motocicleta aparuta cat de cat recent. parerea mea este ca sa rupt din cauza ca a stat prea mult (un an jumatate nu s-a atins nimeni de ea). De unde fac rost de unul nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani10wnz Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 daca esti din bucuresti e reprezentanta YAMAHA la iesire din buc spre a1, acolo cred ca gasesti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 daca esti din bucuresti e reprezentanta YAMAHA la iesire din buc spre a1, acolo cred ca gasesti:) asta este problema ca nu sunt din bucuresti si nici nu ajung curand acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Suni la reprezentanta si faci comanda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 ii cere seria de la sasiu pentru orice comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Am a si eu o problema si anume mi sa rupt cablul de ambreiaj. Vi sa intamplat asta?? tinand cont ca este o motocicleta aparuta cat de cat recent. parerea mea este ca sa rupt din cauza ca a stat prea mult (un an jumatate nu s-a atins nimeni de ea). De unde fac rost de unul nou? Cati km are motorul ? Am luat-o si eu pe a mea tot asa stata, dar merge brici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Am o intrebare: Cum se desface finala ? Se poate da jos sau e sudata de galerie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Finala de la toba stock nu se poate da jos...e sudata de galerie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Finala de la toba stock nu se poate da jos...e sudata de galerie. Mersi de informatie. Asa ma observat si eu, dar era cineva care sustinea ca se poate da jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Mersi de informatie. Asa ma observat si eu, dar era cineva care sustinea ca se poate da jos! O tai si prinzi alta finala in coliere daca asta ai de gand sa faci, decat sa cauti galerie + finala detasabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 unde gasesc si eu rulmenti jug de directie fata pentru R? inafara de reprezentanta yam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani10wnz Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 unde gasesc si eu rulmenti jug de directie fata pentru R? inafara de reprezentanta yam uita-te si u ce cod au... asa gasesti mai usor:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 uita-te si u ce cod au... asa gasesti mai usor:) pai asta e si faza, nu gasesc nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 pai asta e si faza, nu gasesc nicaieri Salut. Tu m-ai contactat in legatura cu rulmentii de jug, am fost plecat o perioada? Ma duc in garaj sa ma uit daca sunt. Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Salut. Tu m-ai contactat in legatura cu rulmentii de jug, am fost plecat o perioada? Ma duc in garaj sa ma uit daca sunt. Stima! da eu:) ma anunti daca ii mai ai, merci:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Noroc baieti , se mai tin ceva intalniri cu 125-urile in Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Miercurea la arc, in weekend pe la victoriei , dar nu mai e ce era odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Malasorte...nu e timpul pierdut...vara d'abea a inceput ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Malasorte...nu e timpul pierdut...vara d'abea a inceput ! Fata de 2009 nu mai e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani10wnz Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 si vine cineva in seara asta la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 si vine cineva in seara asta la arc? Hmm as da o fuga , dar mai vine careva ? Eu am plecat, daca e ceva ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Ce mansoane imi recomandati ? + capete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Ce mansoane imi recomandati ? + capete accossato sau renthal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 un link ceva? nu prea gasesc nimic in ro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate