JustDoIt Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Se vede ca a "plecat" generatia veche de detinatori YZF, cei care avem acum 19-20-21-etc ani si am trecut la clase mai mari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 O parere de la generatia veche despre cel mai bun ulei de motor pentru YZF ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Se vede ca a "plecat" generatia veche de detinatori YZF, cei care avem acum 19-20-21-etc ani si am trecut la clase mai mari... A murit secțiunea asta după ce și-au luat A-ul "ăia bătranii". Numai e ce a fost pe vremea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 (editat) Tinand cont ca intra un singur litru de ulei si diferenta de pret nu e asa mare, poti sa-ti iei Motul 300V 10w40. E bun si Motul 7200 10w40, mai exista si Castrol...ai de unde sa alegi. De preferat full sintetic. Editat Martie 13, 2013 de StormStalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 la motul 300v 10w40 m-am gandit si eu..cam la cati km il schimbati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Eu folosesc 300V si il schimb din 3000 in 3000 de km...daca depasesti cu putin nu-i bai. Sa nu uiti sa schimbi de fiecare data filtrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 A murit secțiunea asta după ce și-au luat A-ul "ăia bătranii". Numai e ce a fost pe vremea mea. Generatia asta noua si tanara nu prea mai e interesata in ale motociclismului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 A murit secțiunea asta după ce și-au luat A-ul "ăia bătranii". Numai e ce a fost pe vremea mea. Pai ce sa facem mai Chirule , nu mai avem timp..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Veteranilor,voi ce benzina puneti si de unde? E adevarat ca benzina cu cifra octanica mai mare dauneaza pompei de benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Eu pun de care apuc sincer , asa ca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Producătorul recomandă 95 da' n-o să pățească nimic dacă îi pui 100. Oricum îi pui degeaba benzină cu cifră octanică mai mare, n-o să fugâ mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxmihai_2010 Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 este cineva oline aici am si eu o intrebare la voi ma intereseaza unde gasesc o siguranta de lant dak stie cineva magazin ceva in buc k o iau razna de 2 zile k nu gasesc siguranta decat prin comanda si dureaza 3 sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gyony.dealer Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 vinde cineva yzf-ul ? scuzati-ma daca este pusa aiurea intrebare in acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 (editat) Stie cineva de unde pot sa cumpar semeringuri pentru furca? Editat Mai 4, 2013 de white.wolfy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Stie cineva de unde pot sa cumpar semeringuri pentru furca? Pe motodiscout.ro gasesti si semeringuri si ulei pentru furca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Pe motodiscout.ro gasesti si semeringuri si ulei pentru furca ! imi poti trimite un link cu produsul,te rog,ca eu nu gasesc la ei pe site.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k1sarkany Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Salutare ! Sunt nou pe acest forum. As dori sa imi achizitionez si eu o Yamaha YZF r125 si as vrea parerea voastra. Eu am 'A'-ul, desi as putea sa imi cumpar R6 nu am bani sa ii dau sa pape cate 5-7 litri /%. M-am gandit la un R125 deoarece e economic, e elegant, se aude bestial nu face ca drujba si arata ca un motor mare. Nu sunt un fan al vitezei si doresc sa-l folosesc pentru ture prin oras sau 2-3 drumuri pe saptamana Salonta-Oradea (40km dus). Astept pareri de la voi. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Salutare ! Sunt nou pe acest forum. As dori sa imi achizitionez si eu o Yamaha YZF r125 si as vrea parerea voastra. Eu am 'A'-ul, desi as putea sa imi cumpar R6 nu am bani sa ii dau sa pape cate 5-7 litri /%. M-am gandit la un R125 deoarece e economic, e elegant, se aude bestial nu face ca drujba si arata ca un motor mare. Nu sunt un fan al vitezei si doresc sa-l folosesc pentru ture prin oras sau 2-3 drumuri pe saptamana Salonta-Oradea (40km dus). Astept pareri de la voi. Multumesc ! Pentru cea ce vrei tu e perfect R125:)O varianta ar mai fi ninja de 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator adriann Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Salut , vreau sa imi cumpar o yamaha . La 15 000 de km , sunt multi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Salut , vreau sa imi cumpar o yamaha . La 15 000 de km , sunt multi ? Nu , Stiu un scuter Yamaha Cygnus care are 85.000 si s-au schimbat doar consumabile. Si mai stiu si un R125 cu 45 de mii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator adriann Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Si unde as putea gasii maxim 1.500 E , sub 12/13 000 km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 (editat) Si unde as putea gasii maxim 1.500 E , sub 12/13 000 km ? la dezmembrari on : sincer sa fiu greu gasesti la bani aia si km aia, era una in piatra neamt la 1000 euro dar era inmatriculata pe 50 fara acte calumea, daca vrei ceva bun trebuie sa mai ridici suma Editat Iunie 7, 2013 de Nate4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator adriann Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 As putea da maxim 1.800 E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 (editat) Mai bine cumperi un motor cu mai multi km, dar ingrijit...La 1600 Euro si 13.000km te trezesti ca e forjat sau ca are bordul resetat.(excluzand cele fara acte) Editat Iunie 8, 2013 de StormStalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator adriann Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Oricum , cand o sa imi iau , il bag pe calculator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate