madu93 Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 suportul de numar sau stopul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Reprezentanta Yamaha? ... Mesaj completat ba madule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob3rto Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 suportul de numar sau stopul? suportul de numere... am intrebat la o reprezentanta si mi-au zis ca nu au decat modelul de serie.Credeam ca e facut de o firma diferita si de aceea am intrebat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 (editat) Salut. Poate gasesc aici. Ma tenteaza o YZF R125 d-asta ca a voastra,dar SH, ca noua nu dau 4000 euro pe ea. Ma intrebam cam la ce pret se mai vinde SH, anul si bubele pe care le are (daca exista vreuna). Doar ma informez momentan, probabil o sa ma decid in ianuarie sau februarie. Multumesc frumos. Mentionez ca inainte de a intreba aici am cautat si pe okazii si pe bikeshop. Probabil consumul mic si fiabilitatea modelului face ca acest model sa fie pastrat de proprietarii lui. Asfalt uscat! Editat Septembrie 25, 2010 de infopasscom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Cam 2000-2500 , in functie de numarul de km, stare, lovituri / zgarieturi, accesorii, etc. Motocicleta este intr-adevar de nota 10 si merita toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Cam 2000-2500 , in functie de numarul de km, stare, lovituri / zgarieturi, accesorii, etc. Motocicleta este intr-adevar de nota 10 si merita toti banii Multumesc pentru raspuns. Ehh... singurul motiv pentru care m-as fi indreptat spre motocicleta asta este injectia. Si ca arata super-bine pentru un 125 (am inteles ca are dimensiuni de R6, dar roti de 125 ). O sa ma mai gandesc. La 2500 euro imi iau un gixxer de 600cmc mai vechi, de prin 2000-2001. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 suportul de numere... am intrebat la o reprezentanta si mi-au zis ca nu au decat modelul de serie.Credeam ca e facut de o firma diferita si de aceea am intrebat... pe ebay gasesti, in ro nu prea cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob3rto Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 pe ebay gasesti, in ro nu prea cred... tu de unde l-ai cumparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 tu de unde l-ai cumparat? ebay.de 70 EUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob3rto Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 ebay.de 70 EUR Mersi,am gasit distribuitorul din romania al r&g racing ,http://www.goracing.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 sal... m-ar interesa niste preturi pt unele carene de yamaha R125.... daca stiti pe cineva care dezmembreaza puteti posta aici...sau pe PM!! mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Mersi,am gasit distribuitorul din romania al r&g racing ,http://www.goracing.ro/ Pe soseaua chitilei? , Acolo la podul constanta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Cumpar Carena stanga Yamaha Yzf R125 [ incident nefericit /index.php?showtopic=588674 ] modelul de la avatar alb cu rosu [ 2008 ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Cumpar Carena stanga Yamaha Yzf R125 [ incident nefericit /index.php?showtopic=588674 ] modelul de la avatar alb cu rosu [ 2008 ] Bai nu ai de ce sa cumperi carena ca nu are nimic , se face foarte usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 observ ca aproape toti de pe aici au "125" de la 16-17 ani...eu unu' fac 19 pana'n primavara...si intrebarea mea e urmatoarea: dau banii degeaba pe o Yamaha R125? Imi place k design, consum, pret....dar k performante?..se merita sau e prea putin k sa incep cu ea? Astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 observ ca aproape toti de pe aici au "125" de la 16-17 ani...eu unu' fac 19 pana'n primavara...si intrebarea mea e urmatoarea: dau banii degeaba pe o Yamaha R125? Imi place k design, consum, pret....dar k performante?..se merita sau e prea putin k sa incep cu ea? Astept pareri Foarte buna ... Probabil gandesti ca e 125 .. e mic... O sa te surprinda cat de de fasneata... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Asta sper si eu .. ideea e sa nu arunc banii degeaba pe ea (adica sa ma plictisesc prea repede) ca dupa o vara sa vreau ceva mai mare...ca doar e criza si nah... Editat Octombrie 8, 2010 de Prophet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 observ ca aproape toti de pe aici au "125" de la 16-17 ani...eu unu' fac 19 pana'n primavara...si intrebarea mea e urmatoarea: dau banii degeaba pe o Yamaha R125? Imi place k design, consum, pret....dar k performante?..se merita sau e prea putin k sa incep cu ea? Astept pareri Parerea mea e ca te vei plictisi repede de 125cc. Parerea mea ar fi sa mergi pe ceva de 400cc minim. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Sincer...ce m'a determinat sa ma indrept spre R125 e faptul ca'mi plac seriile R de la Yamaha...si cum R6/R1 e moarte pe 2 roti pt un incepator.. Dar totusi...am mai citit pe undeva ceva de limitator pt "performante"...Se poate face asa ceva la un R6?..sa fie limitat aproape la 25kw? Editat Octombrie 8, 2010 de Prophet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Motocicleta este super din toate punctele de vedere , cel putin eu am avut-o doua sezoane si mi-a placut foarte mult. Doar ca o sa te plictisesti repede de ea , dar pentru inceput e numai buna.Bafta in alegerea motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 si banuiesc ca ai avut'o de la 16 ani, nu? ...daca as fi avut varsta asta acum... nu as mai sta pe ganduri si as lua'o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 si banuiesc ca ai avut'o de la 16 ani, nu? ...daca as fi avut varsta asta acum... nu as mai sta pe ganduri si as lua'o Nu chiar 16 ani , 17 si putin. Idee e ca e foarte buna pentru oras ca consum si marime. Acum depinde de fiecare , eu daca as fii acum incepator la 18 ani as opta pentru un supermoto de 400cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Mda...inca sunt in cautari...am timp pana in primavara...dar din curiozitate, cam ce motor ti'ai lua daca ai fi incepator la 18-19 ani. Eu caut ceva cu aspect de supersport...dar pana'n 25 kw sau 35 cp...ceva oferte ? (scz k se cam da in offline) Editat Octombrie 8, 2010 de Prophet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Mda...inca sunt in cautari...am timp pana in primavara...dar din curiozitate, cam ce motor ti'ai lua daca ai fi incepator la 18-19 ani. Eu caut ceva cu aspect de supersport...dar pana'n 25 kw sau 35 cp...ceva oferte ? (scz k se cam da in offline) Parerea mea e ca R125 e foarte buna pentru inceput... Eu daca as fi fost in locul tau probabil ca as fi ales 600 desi nu am mers in viata mea pe motor mai mare de 125 Mesaj completat Parerea mea e ca R125 e foarte buna pentru inceput... Eu daca as fi fost in locul tau probabil ca as fi ales 600 desi nu am mers in viata mea pe motor mai mare de 125 Daca vrei si parerea mea , la r 125 e naspa rezervorul , cel putin la prima tura asa mi s-a parut... In rest e foarte buna motocicleta ... nu stiu noul derbi cum o fi dar excluzand derbi mi se pare ce-a mai buna motocicleta de 125. consum , putere , design... Editat Octombrie 8, 2010 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prophet Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) daca nu as fi avut inca 18 ani... era ca si luata r125...dar ma uit poate gasesc ceva mai maricel Tocmai am dat de kaw. ninja 250R...nu se compara cu r125 k aspect (parerea mea)...dar e dragutzica totusi Editat Octombrie 8, 2010 de Prophet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate