Razvy Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad-sr Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Asta-i scuterul meu ...Aprilia sr factory din 2007 aproximativ 1000 de km .... e km nespalat dar merge ...sper sa va placa . Asfalt uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj_poznasu Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 (editat) si ink cateva poze cu "bestia" mea:D ..are cineva idee de unde pot sa iau un kit de 80 cmc pt al meu??....aa si pe placa cu difuzoarele mai exista si o priza deaia de briketa k sa tin telefonu la inkrcat knd ascult muzik:D:D:D:) Editat Februarie 7, 2008 de dj_poznasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 (editat) mai pun si eu 3 poze Editat Februarie 7, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 facem asha!!! topicul asta ramane pentru poze cu scuterele noastre, iar despre tunning exista topic separat!!! topicul asta o sa ajunga sus de tot in pagina!!! orice alta discutzie se va shterge!!! DOAR POZE!!! shi unii sa incerce sa scrie fara "k" shi cuvintele sa fie cat de cat intregi shi ar fi de preferat ca userii sa-shi completeze profilul ca nu e pus degeaba acolo daca avetzi sugestii referitaore la aceasta sectziune a forumului, trimitetzi PM mie!!! discutzia despre tunning a fost mutata in topicul : TUNNING LA SCUTERE!!! Baieti aceasta regula vad ca va este cam straina...cititi-o si voi...poate va potoliti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 unii au ajuns deja la 100% warn si toate luate pe acest topic!!! si o sa mai dau pana va linistiti!!! dupa warnuri mai avem: carantina, interdictia de a posta pe o anumita perioada, suspendarea contului etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj_poznasu Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ...........my love;))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 BAAAA DMW CHIAR ASA DA-O DREAQ CA M-AM ENERVAT RAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TU NU AI VAZUT CA ERAU POZELE UPLOADATE PE ALT SITE SI ERA PICAT HOSTU TEMPORAR scoate-mi cele 2 warnuri daca nu apelez la admin... ---------------------------------------------- edit by DMW: apeleaza! :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creativ Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 si scuterasu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 (editat) Uite aici niste poze facute la o plimbare cu scuterul amus 5 zile...Am fost pana la monument la Guruzlau unde am stat si am ascultat muzica...data viitoare dak vine caldura mergem la un gratar ceva... Editat Februarie 9, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 hai ca pun si eu 3 poze de azi (10.02.08) de la intalnirea noastra pe langa cele vizibile mai erau un mbk booster full tuning :> un f 12 tuning un cross ... un aprilia sr r factory ... si inca cateva:P ... sal all ... si nu uitati never ride faster than your angel can fly:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 La bunici in ultimele 2 zile de vacantza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Salut. Iata pozele de la intrunirea CSR de ieri 10.02.2008. Pentru carcotasi precizez ca aceste poze repprezinta varianta optimizata pentru web. Pentru pozele originale precum si pentru filme ma puteti contacta pe yahoo messenger (ID: csr.alias). Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 am iesit si eu cu bestia rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kmikze25 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 ce sa spun despre al meu decat ca....merge si sunt mandru ca am un nrg mc2...fuge 110........cam atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 a venit iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 si la mine ghinonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 la mine nu ce adevarat e sa faci burnout in zapada si pozele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalabash07 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Vespa ET2 50cmc a mea... is multumit de ea!! rupe asfaltu`!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) o mica plimbare prin zapada cu baietii Editat Februarie 16, 2008 de Razvy17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) asa cum zici razvan ("razvy17").... Editat Februarie 16, 2008 de norbi_bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 cred ca ultimele zile de zapada din iarna asta scurta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 (editat) in ultima poza e MBKu lui redeye? ca seamana seamana da nu rasare nu vezi ca-i din sieni, iar eu din buc...inca un argument: am altfel stopu+semnalizarile (fumurii) uite poze Editat Februarie 19, 2008 de ReDeYe008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate