69R69S Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 incerc sa aflu unde si cine poate face o reconditionare ca la carte in aceasta tara. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 foarte tare mobra, place la mine. ai vorbit cu Vova? desi vad ca cineva s-a apucat deja de treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
69R69S Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 foarte tare mobra, place la mine. ai vorbit cu Vova? desi vad ca cineva s-a apucat deja de treaba! ala sunt eu si am nevoie de ajutor. astept oferte, indicatii si recomandari, ... preferabil nu din auzite. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 cred ca ar trebui sa intrebi aici: http://www.motocicletemodificate.ro/custom...ciclete/1_home/ nu stiu daca o vor face ei dar sunt sigur ca vor putea sa te indrume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Dacă era BMW, m-aÂş fi băgat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 atunci pun eu intrebarea fireasca: daca o vinzi, cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
69R69S Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 atunci pun eu intrebarea fireasca: daca o vinzi, cat costa? multumesc dar nu este de vanzare, e cadou de la sotie. valoarea ei in bani este undeva la 12000eur. Mesaj completat Dacă era BMW, m-aÂş fi băgat. este de lucru pentru oricine cand e vorba de bmw. ce te recomanda? nu o lua ca o aroganta dar e intrebarea fireasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 multumesc dar nu este de vanzare, e cadou de la sotie. valoarea ei in bani este undeva la 12000eur.frumos cadou, s-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Ti-am trimis pe PM siteul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 ala sunt eu si am nevoie de ajutor.astept oferte, indicatii si recomandari, ... preferabil nu din auzite. va multumesc Tu esti Vova sau tu esti ala mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 incerc sa aflu unde si cine poate face o reconditionare ca la carte in aceasta tara. va multumesc pfoooaaaaa , nu pot sa cred ca exista asa ceva in romania................................bafta la tot ce-ti propui sa faci, si cand o fi mai greu gandeste-te bine inainte sa-l dai incearca sa-l ti in tara ca mai rar asa ceva pe meleagurile mioritice..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 incerc sa aflu unde si cine poate face o reconditionare ca la carte in aceasta tara. va multumesc Ce vrei sa-i faci de fapt? O reconditionare cuprinde multe aspecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
69R69S Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 Tu esti Vova sau tu esti ala mic? nu stiu cine e vova. ala micu' e fiul meu. Mesaj completat pfoooaaaaa , nu pot sa cred ca exista asa ceva in romania................................bafta la tot ce-ti propui sa faci, si cand o fi mai greu gandeste-te bine inainte sa-l dai incearca sa-l ti in tara ca mai rar asa ceva pe meleagurile mioritice..... multumesc. Mesaj completat Ti-am trimis pe PM siteul meu. putem discuta, niciodata un sfat nu strica. am de gand sa o duc in ungaria. acolo mergf cu buell-ul la revizii si sunt foarte ok mai ales ca au si ei un panhead. cea mai mare transformare ar fi ca vreau sa pun un springer pe el, in rest doar cosmetizare. dar de la zero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Ce an de fabricatie are ?. Tare de tot motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
69R69S Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 Ce an de fabricatie are ?. Tare de tot motoreta. e din '62 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) Te poate ajuta Bono din Cluj. Atat cu partea mecanica cat si cu partea custom. www.bonocustom.com e pagina lui daca nu ma insel. Editat Ianuarie 19, 2010 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) Si o alta intrebare fireasca dealtfel: De ce naiba nu o lasi EXACT asa cum este ....? Uite un baiat harnic/dibaci in Sibiu care te ajuta sigur...Corne il cheama. http://www.choppers.ro/choppers.html Editat Ianuarie 19, 2010 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 69R69S vezi ca ti-am lasat un Pm;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitulicea Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 ma numesc catalin lucrez la daytona twins. tel0755766949 Mesaj completat incerc sa aflu unde si cine poate face o reconditionare ca la carte in aceasta tara. va multumesc am cam tot ce este necesar ptr restaurarea unui pan inclusiv piese si garnituri ptr motor si cutie. cunosc pan-urile ca pe buzunarul meu plus ca am o experienta de vreo 15 ani in domeniul harley regret ca nu am ptr cine lucra in tara asta de c..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 incerc sa aflu unde si cine poate face o reconditionare ca la carte in aceasta tara. va multumesc Superb motorul! Succes la restaurare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 se mai aude ceva ?!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
69R69S Postat Septembrie 26, 2010 Autor Share Postat Septembrie 26, 2010 se mai aude ceva ?!!!!! salut. mai mult se vede, de auzit inca nu se aude. prima cheie undeva in aprilie. multa sanatate. f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 aha... sanatate tie si motorului si spor la treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
69R69S Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2011 (editat) cu greu dar mergem inainte. cam asa arata in acest moment si voi incerca sa va tin la curent. astept orice parere, va multumesc si salutare Editat Noiembrie 3, 2011 de 69R69S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 cu greu dar mergem inainte. cam asa arata in acest moment si voi incerca sa va tin la curent. astept orice parere, va multumesc si salutare superb motoras bafta in continuare.mai rar asa ceva si mai bine mai rar decat deloc.frumos imi plce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate