skullz Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Am primit linku asta: http://www.ziarulcn.com/article/aid/34597/...OMAN-IN-SPITAL/ see for yourselves! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 destul de nasol pt o varsta destul de inaintata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 era si el in cautare de adrenalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 a facut wheelie pe Dealul Negru,saracul! nu prea cred asa ceva(81 ani/moto/viteza mare);cerd ca ar fi vuit toata presa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Poate ca era bolnav de cancer si vroia sa treaca dincolo intr-un mod frumos. Ciudat oricum. Poate ca era bolnav de cancer si vroia sa treaca dincolo intr-un mod frumos. Ciudat oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tarka Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 La 81 de ani pe motor.....inca....Sigur nu era unul de pe forum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 moshu ... ce sa faca si el trebuia sa o comita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Acum doi ani am luat interviu uni mosulica simpatic din Moldova, avea 74 de ani parca si un Virago de 250. Anul asta am auzit ca si-a luat ceva de 500 sau 600. Astia da motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Cati batranei ati vazut pe motociclete vestice? Majoritatea au comuniste si ma intreb cat putea sa-i dea in goarna la un IJ ca sa fie declarat vitezoman? Jurnalistii lu peste... cat de ipocrit poti sa fii sa spui asa ceva... Sau mai stii ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 o sa incerc sa scot doar reportajul cu pricina si sa-l pun pe net, e bestial mosulica, vine la intruniri. Sper sa nu fie vorba de acelasi ca tare m-as oftica. Oricum in cazul de fata 100% au exagerat astia din presa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 o sa incerc sa scot doar reportajul cu pricina si sa-l pun pe net, e bestial mosulica, vine la intruniri. Sper sa nu fie vorba de acelasi ca tare m-as oftica. Oricum in cazul de fata 100% au exagerat astia din presa. eu tin cu tataie m, chiar daca nu s-a asigurat. Camionii astia, sa nu puna frana si ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) Lasati mai vrajelile ca tata desi are ... sa ma gandesc ...61 de ani imi ia toalele,motorul si chiar si casca cu geam fumuriu si mai da cate o tura.Asta e povestea daca imi vine amenda acasa si vine sa imi ia permisul vreun militian pt viteze supersonice.Sunt curios daca tine?Ca oricum tata nu mai are nevoie de permis!Si cred ca la intimidare il scot si prin oras de cateva ori!Poate o ia si pa mama!Si sincer va spun ca nu-i urc pe fireblade ca sa scap de ei! :blbl:SI SCUZE CA AM UITAT CA TOPICUL ASTA E LA ACCIDENTE! Editat Mai 30, 2006 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Insanatosire rapida batranelului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slick Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Mda, deja e norocos batranelu dak a ajuns la varsta asta si inca mai poate sa calareasca motorul. Se vede ca a inceput motociclismul pe comuniste. Daca ar fi facut acest lucru multi dintre cei care nu mai sunt printre noi, sunt sigur ca alta le-ar fi fost soarta. Dar cand abia ti-ai luat permisul si deja te dai pe o vitezana japoneza nu prea mai ai multe sanse sa ajungi la 81 de ani sa te plimbi cu motorul alaturi de nepotei !!! Mosulica asta a fost norocos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Foarte tare frate......e tare mosul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seth_1 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 oare o sa ajungem si noi la varsta lui?asta este intrebarea?ca daca o tinem asa cu accidentele...............no coment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Un batranel pasionat. Este unul si in Baia Mare, are un CBR de 600, dupa 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 tot ce imi pot dori este sa ajung si eu ca el... la 81 dpe motor, si sa mai si am sange sa trag de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 tot respektul pentru moshulika cu need for speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu_ZX9R Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Toata stima pentru batranelul acela si sper sa se faca bine sa urce din nou in sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate