circel Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Care stiti ce s-a intamplat? Eu treceam dinspre univ spre Romana si am vazut un motor f frumos pe jos, cu tot cu motociclist intre masini. Se mai oprise un baiat cu o vitezana. Am dat fuga sa-l ajut, dar dehja cearta era in toi cu un conservar care a vrut sa-i taie fata si l-a speriat. Cred ca omul a tras de frana fata prea tare. Oricum nu patise nimic, motorul era un pic avariat(un semnal rupt si nu mai stiu ce) In schimb umflatul de la volan Peugeot Rosu 307, nici nu se daduse jos din masina si sustinea, refuzand sa traga pe dreapta desi un politai insista sa se dea jos, cum ca el nu are nici o vina. Martorii insa spuneau alrtceva. Era si un tip dintr-un cielo, oarecum implicat, care tinea cu motociclistul. Ca de obicei, motorul pe jos, conservarul neatins, pierde motociclistul... Daca sticti ceva de urmari puneti si voi aici. Omul era ok, asa ca pana la urma am plecat, ei se certau de fata cu gaborul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 mama cred ca as face atac de cord. daca pun mana vreodata pe un motor din ala si patesc asa ceva cred ca platesc pe unul cu un camion mai mic sa mearga dupa mine. da unul asa fel sa incapa conserva sub el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 trebuia sa ii puna aluia din 307 trancanu la ureche si sa il execute rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 S-ar putea face ceva si fara sa-l fi atins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 S-ar putea face ceva si fara sa-l fi atins... Nu zic ca nu se poate, dar e mai greu Din pacate sesti la mila gaborului. Si boul vorbea ca la usa cortului, ba la un moment dat s-a dat tot el jos la bataie la tipul cu cielo. umnflatu dreaq ii dadeam clar daca incerca ceva cu bietul baiat cu HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Nu zic ca nu se poate, dar e mai greu Din pacate sesti la mila gaborului. cu martori poti sa dovedesti ca politistul nu si-a facut datoria, asta-i abuz in serviciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 cu martori poti sa dovedesti ca politistul nu si-a facut datoria, asta-i abuz in serviciu. sau neglijentza in serviciu Art. 249. Cod Penal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 daca stam sa ne gandim ca de fata cu politia ala cu 307, facea gargara ,fioros rau sa-l ia la bataie si pe ala cu cielo ,la ce sa ne mai asteptam in trafic ,,,, la gunoi cu astia cu ochelari de soare pe nas,burta si geamuri fumurii, fitze si impresii astia sunt oamenii care ne omoara pe strada ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 multe accidente pe ziua de azi.. bine ca o scapat usor. fuckthepolice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Droopy Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 baga un nr la peugeot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 deci nu stim cine era pe harlau si ce s-a petrecut de fapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Important ii ca nu a patit nimic motociclistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate