heavystorm2005 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 am auzit ca acum vreo jum de ora,,a dat un motociclisti peste un betiv care a sarit in fatza lui....motociclistul nu avea viteza mare, sper sa nu fie grav...daca stie cineva dati mai multe detalii..... scuze 1 iulie....am scris mai...am emotii,nervi ma duc sa vad ce sa intamplat cu motociclistul!!!poate mai e cineva pe acolo(autogara militari) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 1 Iunie era corect. Sper ca toti sunt ok. Nu se ma da odata legea aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Mda, si totusi e iunie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 betivu mergea regulamentar pe partea stanga trotuarului.trotuarul a luat o curba brusca la dreapta, propulsandu-l pe betiv in mijlocul soselei. sper ca ii totu bine. si eu era sa calc un aurolac. dar nu l-am nimerit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 betivu mergea regulamentar pe partea stanga trotuarului.trotuarul a luat o curba brusca la dreapta, propulsandu-l pe betiv in mijlocul soselei. sper ca ii totu bine. si eu era sa calc un aurolac. dar nu l-am nimerit po sa casc!!! 1 Iunie era corect. Sper ca toti sunt ok. Nu se ma da odata legea aia.... aio grija sa se prelungeasca cercetarea penala iar in septembrie cand intra in vigoare se aplica principiul legii penale mai favorabile, adica legea noua!!! :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 po sa casc!!! aio grija sa se prelungeasca cercetarea penala iar in septembrie cand intra in vigoare se aplica principiul legii penale mai favorabile, adica legea noua!!! :cheers: [/quotedintr-o data s-a muiat trotuarul facandu-l pe betiv sa planeze in eter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 scuze inca o data cred ca eu eram betziv ieri glumesc.....pai mam speriat pt ca au zis ca motociclistul avea capul spart....si mam dus sa vad despre ce e vorba....motocicleta tot acolo era dar motociclistul si betzivul numai erau...am intrebat...si miau zis ca motociclistul nu a avut nimic,nici nu a cazut cu motoru....dar betzivul avea capul spart....in fine...aveti grija de voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 scuze inca o data cred ca eu eram betziv ieri glumesc.....pai mam speriat pt ca au zis ca motociclistul avea capul spart....si mam dus sa vad despre ce e vorba....motocicleta tot acolo era dar motociclistul si betzivul numai erau...am intrebat...si miau zis ca motociclistul nu a avut nimic,nici nu a cazut cu motoru....dar betzivul avea capul spart....in fine...aveti grija de voi.... e greu eu tin cu betivul ca si eu sunt betiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Naspa mai cu tampitii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 e greu eu tin cu betivul ca si eu sunt betiv eu nu sunt betiv. doar ca beau in general mai mult decat betivii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Deci,pan'la urma care era beat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 totzi suntem beti...... glumeam.....pietonul era beat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate