BMW RIDER Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 De vanzare echipament moto full pt fete - din material textil. Geaca cordura Spool(M) cu protectoare la spate, umeri si coate captusala detasabila Pantaloni cordura Spool(S) protectoare la genunchi cu interior detasabil si fermoar pt geaca Cizme de piele Spool (38) Casca Caberg(S) Manusi de piele FB Randy(XS) Brau(M) Pret 1600 lei. Se poate cumpara si separat piesel. De preferat geaca si pantalonii se vinde impreuna. Revin cu poze si cu preturile separat pe piese: Geaca= 385 lei Pantaloni = 285 lei Cizmele= 400 lei Casca= 570 lei Manusile = 85 lei Brau = 40 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 nu are cineva un capac de pe partea stanga de la un cbr 929 si la ce pretz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Vand casca NOLAN N61 marimea S purtata un sezon pret 50 Euro nr telefon: 0740.51.58.93 sau pe mess la cristian_cheregi@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Vand una bucata piesa de muzeu Derbi Senda H, an fab. 1994, km 27000, 50 cc, inmatriculat, toate taxele la zi, cauciucuri noi MICHELIN fata,spate, lant+pinioane fata,spate noi, placute frana fata,spate noi, arata exact ca in poze, are 4 viteze, merge foarte bine, pret 850 E negociabil nr tel 0745 156 725 Cezar ID messenger repsol_honda_1000cc + un final toba sport la el Editat Iulie 8, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Vand casca NOLAN N61 marimea S purtata un sezon pret 50 Euro nr telefon: 0740.51.58.93 sau pe mess la cristian_cheregi@yahoo.com sal,vreau eu casca.rezervat.ms. Vand una bucata piesa de muzeu Derbi Senda H, an fab. 1994, km 27000, 50 cc, inmatriculat, toate taxele la zi, cauciucuri noi MICHELIN fata,spate, lant+pinioane fata,spate noi, placute frana fata,spate noi, arata exact ca in poze, are 4 viteze, merge foarte bine, pret 850 E negociabil nr tel 0745 156 725 Cezar ID messenger repsol_honda_1000cc + un final toba sport la el ma,mere bine,se ridica cu mine intr-o roata,pot s-o folosesc p-aici pe la mine pe la negreni pe ripe,sau se dezmembreaza sub mine daca fac o saritura cu ea?am 100 kg. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 ma,mere bine,se ridica cu mine intr-o roata,pot s-o folosesc p-aici pe la mine pe la negreni pe ripe,sau se dezmembreaza sub mine daca fac o saritura cu ea?am 100 kg.ms dak te pui fix acolo in spate s`ar putea sa se ridice;) ... n`ai frik poti sari cu ea k nu se rupe ii motor adevarat asta nu k altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Vand casca NOLAN N61 marimea S purtata un sezon pret 50 Euro nr telefon: 0740.51.58.93 sau pe mess la cristian_cheregi@yahoo.com S-a vandut adjudecat de Raita Editat Iulie 9, 2008 de cristian8214 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stix_slick Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 De vanzare: Ducati Monster 600 An fabr.1994 32.800 km In pret intra si codita din fibra si monopostul din poze. Motocicleta e inmatriculata in RO, a fost adusa din Italia la finele anului trecut. S-au schimbat: ulei+filtru de 800 km, simeringurile sapt. trecuta. Pret 2.300 euro negociabil Tel. 0743/535.584 - Serban. Am schimbat si bateria cu una noua Varta, 2 ani garantie. Azi a venit si filtru de aer nou. Am schimbat si bateria cu una noua Varta, 2 ani garantie. Azi a venit si filtru de aer nou. Am mai scazut si pretul. Hai sa fie 2.200 de euro, si mai negociem un pic in jos pt. cine e serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Am schimbat si bateria cu una noua Varta, 2 ani garantie. Azi a venit si filtru de aer nou. Am mai scazut si pretul. Hai sa fie 2.200 de euro, si mai negociem un pic in jos pt. cine e serios. am o intrebare cam pe langa anuntul tau... poti sa imi spui cat a costat bateria si de unde ai cumparat-o?! mutumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stix_slick Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 am o intrebare cam pe langa anuntul tau...poti sa imi spui cat a costat bateria si de unde ai cumparat-o?! mutumesc Pot. Bateria costa in jur de 220 de lei. Mi-au adus-o cei de pe Avram Iancu de la magazin, dupa lupte seculare (adika....de 3 ori am tot fost pe la ei ca mi-au adus tot alt model). In caz ca nu reusesti poti apela si la /index.php?showuser=14165 . E foarte serios si prompt de obicei...acuma e cam ocupat ca e sezon. am o intrebare cam pe langa anuntul tau...poti sa imi spui cat a costat bateria si de unde ai cumparat-o?! mutumesc Mai gasesti si baterii Yuasa la Oliver's pe Mestesugarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 Cumpar aripa spate indiferent de pe ce motor este, dar sa fie asemanatoare cu ce-a din poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 De Vanzare: Casca Shoei RXR, marimea M, culoare neagra, folosita, pret 25 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donferi Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Salut tuturor.Intru pentru prima oara pe acest forul si sunt sigur ca voi putea sa fiu de ajutor in multe cazuri.Nu stiu daca ati ajuns sa cunoastesti Service-ul RycyMoto din Oradea(desi de putin am deschis oficial),dar va pot da niste informatii in caz ca aveti nevoie de accesorii,piese de schimb(noi sau uzate), reparatii, Scootere sau motociclete la vanzare-cumparare.In orice caz,nu stiu cat de des voi putea accesa acest site sa va raspund la eventualele intrebari,dar nu ar strica ,daca aveti posibiliateta,sa imi faceti o vizita.Sunt in calea aradului(langa parcul Ghioceilor) Str.Munteniei nr.9 Vedeti si niste poze cu noi .....Va asteptam!!! Am un CPI Hussar din 2004 si am ceva probleme.. Te ocupi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Szia Feri! Da ti-ai cumparat motor? A povestit Gyuszi ca ai fost dupa ea in Bacau. Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!!! Lali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donferi Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Szia Feri! Da ti-ai cumparat motor? A povestit Gyuszi ca ai fost dupa ea in Bacau. Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!!! Lali. Mersi mult Lali..... Deocamdata nu cred ca o sa am incidente, sau accidente , ca sunt doar la faza "Iesire"(reusita) de la scoala de soferi, asa ca motorul sta in garaj..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Vand Malaguti Madison 152 cm,impecabil din 2001,1400 eur negociabil da nu foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Salut tuturor.Intru pentru prima oara pe acest forul si sunt sigur ca voi putea sa fiu de ajutor in multe cazuri.Nu stiu daca ati ajuns sa cunoastesti Service-ul RycyMoto din Oradea(desi de putin am deschis oficial),dar va pot da niste informatii in caz ca aveti nevoie de accesorii,piese de schimb(noi sau uzate), reparatii, Scootere sau motociclete la vanzare-cumparare.In orice caz,nu stiu cat de des voi putea accesa acest site sa va raspund la eventualele intrebari,dar nu ar strica ,daca aveti posibiliateta,sa imi faceti o vizita.Sunt in calea aradului(langa parcul Ghioceilor) Str.Munteniei nr.9 Vedeti si niste poze cu noi .....Va asteptam!!! aveti slidere de vanzare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) Vand sau schimb cu un Topcase tip Monokey (patesc diferenta). Marime XL Pret 40 EUR Editat Iulie 28, 2008 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 COSTUM PIELE DAINESE DIN 2 BUCATI ALB-ROSU MARIMEA 54-56 PRET DOAR 350 DE LEI PROTECTII FULL PM SAU LA TEL 0740369512 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Cumpar aripa spate indiferent de pe ce motor este, dar sa fie asemanatoare cu ce-a din poza. am eu una din carbon 0745547974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 COSTUM PIELE DAINESE DIN 2 BUCATI ALB-ROSUMARIMEA 54-56 PRET DOAR 350 DE LEI PROTECTII FULL PM SAU LA TEL 0740369512 vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 am eu una din carbon0745547974 Ai un pret la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Ai un pret la ea? aia spate 150 euro daca o iei si pe cea fata 250euro ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Cumpar bord pt Honda Cb500 sau sa ma indrume cineva unde as putea gasi(am tot cautat dar nu am gasit).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Cumpar bord pt Honda Cb500 sau sa ma indrume cineva unde as putea gasi(am tot cautat dar nu am gasit).... Ala de hornet se potriveste pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate