ioneld Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) am si eu asa ceva,daca e cineva interesat de ea astept oferte la 0721656301 daca nu ramane la colectie Pai aste este de pompier atomic nu este de moto , dar e faina totusi . Editat Iunie 16, 2011 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Pai aste este de pompier atomic nu este de moto , dar e faina totusi . mai e casca si comunista totusi.... cine i drag de ia o poate avea,eu am avut 2 la una din ele iam luat interiorul pt alta care avea lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Casti militare din perioada comunista , daca e careva interesat sa faca o oferta , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 am si eu o casca dasta, cu interior ca nou. si chiar cautam inca una. zi ce preturi ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 self made ... , eu zic ca a iesit acceptabil , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Pai aste este de pompier atomic Corect, făcea parte din dotarea Trupelor Romîne de Pompieri, pînă la reorganizare în 2007 Âşi adoptarea noului echipament de intervenție. Însă... nu Âştiu cît de adecvată pt. moto ar fi. La cădere mai mult rupe gîtul, din cauza marginilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 am in garaj un ARAI de prin 68-70... revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Casti militare din perioada comunista , daca e careva interesat sa faca o oferta , Nu ar fi mai bine sa le faci poze cu interiorul si sa spui cat vrei pe ele/una? Poate gasesti pe cineva interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 (editat) Am gasit si eu ceva interesant prin tirg,din pacate cu o crapatura pe viziera si fara interior. Editat Octombrie 12, 2011 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Am gasit si eu ceva interesant prin tirg,din pacate cu o crapatura pe viziera si fara interior. asta nu-i casca de aviatie de soim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Avion Am crezut ca e de tanchist. este "interiorul" de la ZSh 3 mai exact ShZ-82, iar masca de oxigen ce se ataseaza este KM-32- casca standard pentru aviatia de reactiva MIG-21,23,25,29 Su 20,22,25,27 apoi au aparut castile ZSh 5 si mai apoi ceea ce au rusii momentan in dotare ZSh 7 asta nu-i casca de aviatie de soim? este doar coaja de la un ZSh 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 am recunoscut viziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Interesează pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Deci .... WTF ??!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Credeam ca le-am vazut pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 ....dacă vă referiți la rezistența ei... vă înÂşelați amarnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 daca asa testeaza omul ce-i trece prin mana, pai ... se cam explica niste treburi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Cam... împingi lut. ÂŞi-a găsit sfîrÂşitul în tomberonul de gunoi, de-aia mi-am permis să mă distrez cu ea. Am scris Âşi în descrierea filmulețului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saharian Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Am gasit si eu ceva interesant prin tirg,din pacate cu o crapatura pe viziera si fara interior. Salut Scuze de deranj,stiu postul e vechi,dar mai exista casca?M-ar interesa. Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Daca tot a venit vorba de casti, am primit cadou o casca si guler de iarna, gulerul protejeaza gatul si pieptul. Nu sunt de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Cumpar casca moto din perioada comunista,model asemanator.Nu ma intreseaza modele cu vizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Am eu doua sunt dasfacute,scoasa captusala si chederul si vopsita partea exterioara.Ti le dau asa doar trebuiesc reansamblate si refacuta captusala initiala cea originala este inbatranita.Nu te costa nimic dar ti le trimit prin fan la posta nu am timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Salut.Le vreau,iar daca ai si captuseala,indiferent cum arata,ca sa pot face tipar sa o refac.Iti las pm cu adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 daca mai are cineva casca de genul asta ,m-ar interesa si pe mine .contracost bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Cred ca am eu una prin gara ....ma uit maine si iti zic , eventual si poza doua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate