acladdesign Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Se poate comanda undeva la bistrita, te costa max 100RON.Sigur stie careva de pe forum de pe aici. stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 stie careva? il sun pe un prieten ca el si-a facut un radiator,maine cred ca te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Salutare Am un prieten care are nevoie de o maneta de frana pentru un Suzuki DR350. Cine ma ajuta si pe mine repede? merci Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Salut ionut, maine dimineata ma uit cred ca am eu pe stoc ceva pentru DR350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 il sun pe un prieten ca el si-a facut un radiator,maine cred ca te anunt pune pe forum nr lui de tel sau informatii ca e mare problema cu radiatoarele si toti avem nevoie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Vand HUSABERG Fe550e Oferta !!! /index.php?...=0#entry1452803 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salut ionut, maine dimineata ma uit cred ca am eu pe stoc ceva pentru DR350 Da-mi un semn la ionut@totalbranding.ro sau 0745666802. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 am trimis mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 caut pt un amic cizme de enduro second hand nu stiu exact numarul, dar cred ca pe 43-44 i-ar trebui care aveti, dati-mi un mesaj pe privat. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Poate sa-mi dea si mie cineva niste date de contact ale unor baieti care aduc de la Auner? In special zona Targu-Mures - Harghita&Covasna, pentru ca vad ca cei de acolo lucreaza cam "incognito". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Poate sa-mi dea si mie cineva niste date de contact ale unor baieti care aduc de la Auner? In special zona Targu-Mures - Harghita&Covasna, pentru ca vad ca cei de acolo lucreaza cam "incognito". Tg Mures DANY 0744-503.800 Auner dar si toate cele de prin alte parti. Pret catalog si viteza mare. Te lamureste el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 de vanzare Kit grafic pt honda cr 125-250 model 2000 - 2001 la 200 ron. tel 0743 823 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Am de adus niste echipament din USA de pe motorcycle-superstore.com, astept ofertele pe PM pretul final la care ajunge coletul livrat la usa. Echipamentul: comanda_echipament.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Nu trimit in Romania direct, doar daca ai pe cineva acolo care sa le ridice si sa ti le trimita, si vezi ca se percep taxe vamale pentru ele si nu sunt chiar mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 vand urgent ktm lc 4 640 din 2002, consumabile schimbate recent au maxim 300 km, pret 3800 euro neg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Are cineva de vanzare o guma fata 110/80-19 tubeless? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Am facut rost de nr tipului cu radiatoare: 0723206478 Bogdan il cheama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 aici geaca enduro cross : http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanz...rd++-34570.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Daca esti dibaci, iti faci unul dintr-o teava pe care sudezi niste gulere ! La 2t se poate face la fel??? sau sti unde gasesc niste db killere pt 2t? multumesc anticipat Am de adus niste echipament din USA de pe motorcycle-superstore.com, astept ofertele pe PM pretul final la care ajunge coletul livrat la usa. Echipamentul: comanda_echipament.doc Vreau si eu o casca TX-10 Web Helmet white-blue masura S. cum facem? ios din bucuresti multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Eu caut pe cineva sa-mi aduca nu aduc eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 De vanzare KTM 300 EXC Six Days cu 2 ore de functionare. E nou noutz. Are extra-uri (fata de six days) - tobe fmf, protectii radiator, handguards aluminiu, protectii ambreiaj. 0745 666 802 ionut@totalbranding.ro mai vand: - echipament navigatie rally (roadbook touratech, roadbook md, tripmaster ico racing VR Light, suport roadbook pentru ktm/husaberg) - cizme oxtar tcx pro 2 purtate o data - 120 Euro - presa schimbat cauciucuri - 100 Euro si diverse multe alte maruntisuri de prin garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmyn Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 vand kawasaki kx 125 2004 facut de mayer germania absolut totul racing ..telescoape dupa greutate fata spate ,evacuare hgs cu finala carbon,muzicuta carbon, ghidon taper ..pret 2000 eur relatii la 0732135878 vali sau cosmynvoicu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Eu caut pe cineva sa-mi aduca nu aduc eu . ) lol, pai hai k incerc sa vb cu aia d p superstore si sa vad ce card imi trebuie....mai vb sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bo_D Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 salut, caut si eu un cric/laba pt enduro..de la orice model ca imi trebuie sa adaptez ceva la o yamaha fiindca imi cer astia la RAR cric...ca nu poate sa stEa motorul fara,...(ZIC EI). Care are..dati un mesaj..ceva..ca am urgent nevoie. ID: bogdan_bo_d mail: bogdan_bo_d@yahoo.com MERCI MULT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 merci.se pare ca nu face el radiatoare,are doar un prieten care a ajutat pentru un prieten...deci,altcineva care se ocupa? mie asa mi-a dat numarul o cunostinta asa l-am dat,imi pare rau ca nu am putut sa ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate