Metal Heart Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 + BMW R 1100R Azi aveam chef de aruncat bani pe machete, dar din pacate tot ce am gasit in Cora aveam si acasa. Luni o sa ma duc sa fac o vizita si prin Orhideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natzy_6 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Bmw F650 GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) Ultimele 3 intrate in colectie> MT01, HD XL 1200 Nightster, Yamaha 1200 Road Star, plus un BMW R1200 C care nu apare in poza. Colectia lu je, ultimele 2 randuri din spate numa HD, restu de 2 randuri japo, Indian, etc. In continuare, Moto Guzzi 1:18 V10 Centauro (nu cred ca il mai are altcineva in tara) si Yamaha M1 1:12, la schimb numai cu cruisere sau macheta de la Yamaha XT 350. Editat Februarie 3, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 + Yamaha MotoGP 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 ''In continuare, Moto Guzzi 1:18 V10 Centauro (nu cred ca il mai are altcineva in tara)'' ce comic esti... am si eu macheta asta plus ca am mai vazut'o la : Diverta,OMV,Petrom si Carrefour...deci e posibil sa o mai aiba multi. In fine..noutati...Yamaha YZ 450 F, Bmw R 1100 R, Honda Steet 600, Yamaha Road Star si Honda Shadow...de toate se fac vreo 112.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 unde o ai, nene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcoPolo Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Ducati 1098 Ducati 1000GT Mz 1000S Suzuki GSX-R 750 Suzuki GSX-R 600 K7 Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa Yamaha R7 Yamaha YZF 1000 Thunderace Aprilia RSV 1000 Honda CBR 600RR Triumph Daytona 675 Benelli 1130 Kawasaki ZX 10 Cam astea,deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 unde o ai, nene? acasa o am 'nene'..uite iti promit ca pe duminica o sa ai o poza cu MOTO GUZZI V10 CENTAURO. imi lasi si id'u ?! probabil 113..Yamaha Majesty '99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Nu-ți las nenea idu, ca poti s-o postezi aici. Nu am vazut pana acum in magazine asa ceva si de aceea am considerat-o unica, daca nu e, da-o dracu. Mai am un Puch din 1906, ai cuma si dublura la asa ceva? Ofer 5000 de euro, banul jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Nu-ți las nenea idu, ca poti s-o postezi aici. Nu am vazut pana acum in magazine asa ceva si de aceea am considerat-o unica, daca nu e, da-o dracu.Mai am un Puch din 1906, ai cuma si dublura la asa ceva? Ofer 5000 de euro, banul jos. eh..eu oricum am id'u tau,da nah..ideea era ca voiam sa iti demonstrez ca acea macheta chiar NU e vreo raritate..din vara am tot vazut'o la diferite benzinarii si magazine de profil.. in legatura cu a 2-a macheta,nu o am,nici n'am vazut si nu m'ar interesa..si ai grija cu ofertele astea generoase..nu se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 caut Harley Road King (negru) de la Maisto.scara 1:18. daca o vede cineva pe undeva ...multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 uite macheta aceea ''rara''....prietene mihai_prd : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Prietene, tu chiar nu vrei sa pricepi ceva atat de facil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Prietene, tu chiar nu vrei sa pricepi ceva atat de facil? ai pregatit banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Pt Puchul din 1906? Daca e in stare buna, deja ofer 6000 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 uite macheta aceea ''rara''....prietene mihai_prd : LOL, si eu o am, dar pe galben. BTW, ma uitam pe site la Maisto si am vazut ca-mi lipsesc niste "chestii" cum ar fi Ducati 916, 996, ST4, Triumph Tiger... Tin minte ca le-am vazut prin magazine acum ceva ani, dar nu le-am luat atunci, am zis ca le iau mai tarziu... Oare s-or mai gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fantezie Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Kawasaki ZX-10 R Ninja & Suzuki GSXR 750 momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) LOL, si eu o am, dar pe galben. BTW, ma uitam pe site la Maisto si am vazut ca-mi lipsesc niste "chestii" cum ar fi Ducati 916, 996, ST4, Triumph Tiger... Tin minte ca le-am vazut prin magazine acum ceva ani, dar nu le-am luat atunci, am zis ca le iau mai tarziu... Oare s-or mai gasi? si mie imi lipsesc destul de putine de la maisto..in general ducati, plus triumph speed triple si triumph tiger (care nu l'am vazut nicaieri) plus kawasaki zx 9r (pe care as da la schimb clasice/cruisere/choppere sau cross, chiar si 2 la schimb).. Editat Februarie 8, 2009 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 si mie imi lipsesc destul de putine de la maisto..in general ducati, plus triumph speed triple si triumph tiger (care nu l'am vazut nicaieri) plus kawasaki zx 9r (pe care as da la schimb clasice/cruisere/choppere sau cross, chiar si 2 la schimb).. Speed Triple 955i il am, e pe negru, printre primele motoare cumparate. Ducati am cateva, dar imi lipsesc "clasicele". Tigerul ti-am zis, l-am vazut, dar nu l-am cumparat (stupid me!!!). Nici eu n-am ZX-9R, dar nici nu l-am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Speed Triple 955i il am, e pe negru, printre primele motoare cumparate. Ducati am cateva, dar imi lipsesc "clasicele". Tigerul ti-am zis, l-am vazut, dar nu l-am cumparat (stupid me!!!). Nici eu n-am ZX-9R, dar nici nu l-am vazut. si nu dai speed triple'ul?? tre' sa am vreo macheta.2...care sa te multumeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Yamaha M1 Rossi replica, Honda CBR 600 RR, Triumph Daytona 675, Yamaha YZ 450F, Honda movistar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kheratha Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 ce dracu' e asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 si nu dai speed triple'ul?? tre' sa am vreo macheta.2...care sa te multumeasca Nu dau nimic. Dar daca vrei, poti veni odata pe la mine si te las sa te joci cu el, sub atenta supraveghere. O sa pun si eu o lista cu ce am si cam ce imi mai lipseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Nu dau nimic. Dar daca vrei, poti veni odata pe la mine si te las sa te joci cu el, sub atenta supraveghere. O sa pun si eu o lista cu ce am si cam ce imi mai lipseste. pretenash..ce'i cu sarcasmu' asta pe tine? parca ai avea vreo Angelina Jolie cu care sa ma joc..vezi oleaca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate