uskt2005 Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Stii cumva cum se poate cumpara? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 ce inseamna "sunt cam scumpe" ? cca 200 RON bucata. Nici de speriat, nici ieftine ca braga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) ce inseamna "sunt cam scumpe" ? Iata noua mea achizitie. Am ajuns la fabuloasa suma de 3 (trei!!!) machete Un Honda Silver Wing de toata frumusetea ptr CLASSIC VLD : mi se pare cam mult sa dai 200 RON pe o macheta..indiferent de scara si model..doar doar sa fie ce ai in realitate sau chiar sa fii nebun dupa un anume model.... Editat Ianuarie 9, 2008 de Silviu_Co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) ptr CLASSIC VLD : mi se pare cam mult sa dai 200 RON pe o macheta..indiferent de scara si model..doar doar sa fie ce ai in realitate sau chiar sa fii nebun dupa un anume model.... Ai perfecta dreptate. Sunt "big fan" al BMW, boxerelor BMW in special. RT'ul imi place ca motocicleta de touring grea, iar GS'ul, de fapt GSA'ul, este ceea ce sper sa imi cumpar ca urmatoare mobra. Pe de alta parte si gradul lor de detaliere ca machete merita banii astia Editat Ianuarie 9, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Mda... De la 10 ron la 200 nu e mare diferenta Fiecare dupa cum ii permite buzunarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Mda... De la 10 ron la 200 nu e mare diferenta Fiecare dupa cum ii permite buzunarul Este diferenta! Mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Pt calitatea realizarii machetelor eu spun ca merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 ingros si eu randurile cu 3 poze,enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Cat iti dau pe yamaha albastra cu 46? PM pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Pt calitatea realizarii machetelor eu spun ca merita! Merita, si as da acesti bani pt niste beemere, dar daca afla nevasta-mea ca dau 200 ron pe o macheta, nu stiu cat timp dorm pe presh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Merita, si as da acesti bani pt niste beemere, dar daca afla nevasta-mea ca dau 200 ron pe o macheta, nu stiu cat timp dorm pe presh Chiar nu are nimeni machete de vanzare? Nu am de unde sa-mi mai iau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 www.machete.ro www.parcmodels.ro www.hobbyx.ro Nu mai am de unde sa cumpar macheteeeee.are cineva de vanazareee?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Chiar nu are nimeni machete de vanzare? Nu am de unde sa-mi mai iau ... incepe sa faci comanda pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 @Silviu_Co dar tu cate machete de motociclete ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) incepe sa faci comanda pe net. Nici pe net nu am de unde..ma refer la site-uri din tara. De pe www.machete.ro, sunt epuizate mai toate..iar stocu il fac foarte greu baietii... Editat Ianuarie 10, 2008 de Silviu_Co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Nici pe net nu am de unde..ma refer la site-uri din tara. De pe www.machete.ro, sunt epuizate mai toate..iar stocu il fac foarte greu baietii... Incearca sa ii contactezi pe cei de la Modelism. Nu vand ei machete de moto, dar sunt foarte bine conectati in lumea machetelor, si sunt baieti simpatici. www.modelism.ro Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Incearca sa ii contactezi pe cei de la Modelism. Nu vand ei machete de moto, dar sunt foarte bine conectati in lumea machetelor, si sunt baieti simpatici. www.modelism.ro Bafta. Multzam...sa vedem ce iese cu baietii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 am si eu o colectie de 13 machete SUZUKI GSX 1300R HAYABUSA 2 HONDA CBR 600 RR ( una galbena si una rosu cu negru) DUCATI MULTISTRADA 1000ds DUCATI 999s BMW F650 (model 97) KAWASAKI KLR 650 (model 2002) KAWASAKI NINJA ZX-10R KAWASAKI KDX 220R HONDA XR400R 2 APRILIA RSV 1000 (una alb cu gri si una negru cu gri) ultima este ceva NO-NAME ( daca ii apesi bascula spate suna si face wrum wrum ) sper sa pot sa mai adaug si alte machete la colectia mea fratemio are o masina ceva Bugatti si o Honda dinaia galbena k a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Are cineva o macheta q honda vtr 1000f?? daca da...poate facem schimb..sau o cumpar.....ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 @Silviu_Co dar tu cate machete de motociclete ai ? 42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Felicitari pentru colectia impresioanta de machete, cred ca fii-meu ar fi invidios daca ar afla cate minimotociclete ai, dar ce zici de topicul asta, vechi de vreun an jumatate... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Felicitari pentru colectia impresioanta de machete, cred ca fii-meu ar fi invidios daca ar afla cate minimotociclete ai, dar ce zici de topicul asta, vechi de vreun an jumatate... ? Multzamesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 s-au mai adaugat la colectia mea 2 ... un triumph daytona 955i si un gsxr 1000 ... in total 17 ... cam putine dar adunam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Am si eu cateva machete pe birou la munca toate le-am primit cadou de la prieteni. As vrea sa fac rost de un ZX-9R modelul B (96-98), are cineva? eventual verde? platesc sau dau la schimb.. eu am R1 (cea mare), ZX10R, GSXR750 si un Ducati necunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) Am si eu cateva machete pe birou la munca toate le-am primit cadou de la prieteni. As vrea sa fac rost de un ZX-9R modelul B (96-98), are cineva? eventual verde? platesc sau dau la schimb.. eu am R1 (cea mare), ZX10R, GSXR750 si un Ducati necunoscut cred ca ducati-u e un 900 SL Editat Ianuarie 11, 2008 de Ducati_RIder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate