RaduI Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) este macheta. La scara 1:6, motocicleta are cam 40 cm lungime si 24 cm inaltime, la ghidon. are lant... pentru ca este o macheta foarte detaliata. Are si bujii, fise de bujii, etc. Lantul este din 2 bucati, lipite intre ele pe lateral. Macheta vine la cutie, din bucatele marunte, tre' sa ti-o asamblezi singur. Munca de maniac. Editat Ianuarie 11, 2009 de RaduI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 este macheta. Munca de maniac. Evident ca e macheta.Glumeam. Merita cu prisosinta munca depusa.Ziceam de lant cu gandul ca originalul are curea,dupa cate stiu. Cat te-a costat kitul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 habar n-am cu lantul. Da, munca merita, mi-a luat cateva ore pe zi timp de o saptamana. Pretul nu-l stiu exact, am primit-o cadou. Pe undeva pe la 300 si ceva lei. Magazin moto de la int. Barbu Vacarescu cu Stefan cel Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 102, KTM 525 SX 103 Aprilia Scarabeo 500ie 104..Bmw R1100 R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 ..DEMULT tot zic ca postez poze si cu machetele mele dar ehh.... azi m-am mobilizat asa ca iata-le : Harley Hydra Glide '53, Harley Low Rider si CHOPPER (Germania) . Si din categoria ''altele'' : Chevy Camaro '68 Z/28 (scara 1:18) si alte doua mai mici (1:61) -Chevy Camaro '68 drag style si un Crysler . ...INSA urmeaza sa soseasca ''vedeta'' colectiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 a 3-a macheta ''CHOPPER'' am gasit'o in Kaufland cu 16 roni..am luat'o nah,e si ea o macheta la randu' ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 a 3-a macheta ''CHOPPER'' am gasit'o in Kaufland cu 16 roni..am luat'o nah,e si ea o macheta la randu' ei ATAT ! CAPU' SUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 ATAT ! CAPU' SUS JET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 JET Germania e tara de provenienta si atat . Asa ca ia-ti jetul inapoi ca am lamurit-o pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 scuze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 va salut rock_angel m-a rugat sa postez unele dintre machetele lui deoarece are ceva probleme tehnice cu pc ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlueKiss Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Ultima achizitie:Hoooonda Gooldwing! BMW R 1200 C la schimb cu enduro,touring sau clasica pe care nu o am. ce super e Honda :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 va salut rock_angel m-a rugat sa postez unele dintre machetele lui deoarece are ceva probleme tehnice cu pc ul multumesc!..macheta este o yamaha R1..scara 1/24..producator..Ken Toys..P.S..in legatura cu ledurile..asa era modelul..nu le-am pus eu..in viitoru apropiat o sa prezint si celelalte 2 machete ale mele..tot yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 ce super e Honda :X La cat am vanat-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) am si eu GoldWing pe care sunt dispus sa o dau pe ceva speed, plus BMW K 1200 LT,la fel dispus pt schimburi. ( machetele sunt fix modelul si culoarea din poze) Editat Ianuarie 19, 2009 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 am si eu GoldWing pe care sunt dispus sa o dau pe ceva speed, plus BMW K 1200 LT,la fel dispus pt schimburi. ( machetele sunt fix modelul si culoarea din poze) Ce vitezana vrei pe Gold-Wing? Mai am si eu inca una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) pai uite nici Ducati asta n'ar fi rau..poate il dai pt goldwing + bmw..daca nu,orice vitezana doar sa'mi spui ce ai sa vad daca o am. Editat Ianuarie 23, 2009 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 de ieri am intrat in posesia unui Ducati 1098 s, cum este cel din poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Ce vitezana vrei pe Gold-Wing?Mai am si eu inca una. Ducati are si vitrina,dar este scara 1/24.Vitezane nu am,insa as putea cumpara una pe care nu o ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Astea doua le am dubluri... Care se baga la un schimb? Prefer tot HD-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Ducati are si vitrina,dar este scara 1/24.Vitezane nu am,insa as putea cumpara una pe care nu o ai. daca e 1:24 nu ma mai intereseaza..Vitezane am multe si nu stiu daca ai sa gasesti ceva care sa nu am ( de viteza). nu stiu cum sa facem,am prea multe ca sa le enumar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 am si eu ducati cu care a alergat stoner anu trecut ...din pacate numa una dar sper sa maresc numarul daca nu ma omoara iubita ca ii iau locurile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) am macheta la BMW R-1200 Editat Ianuarie 26, 2009 de 50bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 poze cu machetele lui rock_angel. el nu a putut sa le puna si ma rugat pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 thanks @H3llrider...de la prima pana la ultima poza:1.kawasaki zx12 R scara 1/18 producator Maisto 2.Ktm 525 SX scara 1/18 producator Maisto 3.poza de grup:D 4.Yamaha YZR M1 Valentino Rossi scara 1/18 producator Maisto 5.Yamaha majesty 250 modificat de mine in aproximativ 12 ore...scara 1/18 producator Welly 6.Yamaha YZ450 scara 1/18 producator Maisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate