inascorpio Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Cauti o macheta care se asambleaza? Sau o macheta Hayabusa standard? Am una scara 1:18, gri-albastru. Daca e ceea ce te intereseaza, ridica doua degete. Ti-o trimit gratis, iti platesti doar transportul. noi le avem pe cele care se ansambleaza. ideea e ca mi-ar placea orice model sa-i dau acum, si cu un biletel de dragoste... ... in care sa-i spun ca daca as fi fost si eu vreo "fata lu' tata si de bani gata" ii luam ultimul model de busa, scara 1:1. Ce inseamna transportul? Mesaj completat de busa vad mereu in real, argintie. multumesc! te rog sa-mi spui in care dintre magazinele real. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 noi le avem pe cele care se ansambleaza. ideea e ca mi-ar placea orice model sa-i dau acum, si cu un biletel de dragoste... ... in care sa-i spun ca daca as fi fost si eu vreo "fata lu' tata si de bani gata" ii luam ultimul model de busa, scara 1:1. Busa ti-o pot trimite eu. Biletul il rezolvi tu. Ce inseamna transportul? Aprox. 20-25 lei, cu Fan Courier-ul. Daca ti-o trimit maine, marti e la tine. Ajunge in timp util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Busa ti-o pot trimite eu. Biletul il rezolvi tu. Aprox. 20-25 lei, cu Fan Courier-ul. Daca ti-o trimit maine, marti e la tine. Ajunge in timp util. bine atunci! inca odata iti multumesc!!! iti trimit adresa mea in mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Sent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Sent. inca odata MULTUMESC!!!! i-a placut foarte mult!!!!!!!!!! acum tot mai caut o busa ansamblabila... dar micuta busa de la tine a ajuns cand trebuia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Cu placere. Ma bucur ca i-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Greeu, tare ni-i de greeu. Se zgarcesc rau la categoria asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Tinand cont ca lista prioritatilor s-a schimbat, sunt nevoit sa renunt cu parere de rau la toate machetele Modelele si preturile se gasesc in prima poza. Nu negociez la pret M-am chinuit prea mult sa le procur Prioritate au cei din Bucuresti Nu ma intereseaza schimburi In pret nu este inclus transportul in tara. Contact: PM Id:timmyadrian tel:0724.361.215 sau 0767.346.523 Poze cu toata colectia -> click aici Majoritatea machetelor sunt noi, neexpuse in vitrina/raft (praf). Unele mai au cutiile originale altele nu. Cele sh care nu au cutiile sau tipla originala sunt invelite in servetele sau hartie igienica si depozitate cu grija in diferite cutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Imi pare rau sa citesc asta, PepsiMan. Colectia ta e de invidiat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 machete auto nu vreti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Pepsi, imi pare rau de colectia ta, s-ar putea si eu sa fiu nevoi sa scap de a mea, aprox 70 machete... Pustiul meu incepe sa creasca si chestiile colorate din raft incept sa-i atraga atentia. Ori ma apuc si fac un raft, securizat cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3ddy Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 machete auto nu vreti? sall am eu doua machete auto un lamborghini gallardo superleggera si un murcielago la scara 1/18 amndoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) machete auto nu vreti? Nu, ma intereseaza doar banii. Imi pare rau sa citesc asta, PepsiMan. Colectia ta e de invidiat... Pepsi, imi pare rau de colectia ta, s-ar putea si eu sa fiu nevoi sa scap de a mea, aprox 70 machete... Pustiul meu incepe sa creasca si chestiile colorate din raft incept sa-i atraga atentia. Ori ma apuc si fac un raft, securizat cumva. Decizia nu a fost usoara, aveam de gand sa fac un raft/vitrina dar nu am mai apucat. Sa-ti traiasca kinderu'! Cel mai bine iti faci un raft cu cheie decat sa le dai Editat Iunie 18, 2010 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 sall am eu doua machete auto un lamborghini gallardo superleggera si un murcielago la scara 1/18 amndoua si nu mai vrei alte 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blake Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 un Ducati 848 are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) Update lista Legenda: Rosu - Vandute Galben - Rezervate sau expediate in tara dar nu am primit inca banii Verde - Disponibile Editat Iunie 23, 2010 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 ÂŞi eu am machete auto la vânzare , dacă este cineva interesat ...să-mi lase un mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3ddy Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 si nu mai vrei alte 3? Ce anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Ce anume? Lamborghini Reventon 1:24, Lamboghini Gallardo LP 560 Super Trofeo 1:24 si Corvette 1965 1:18. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3ddy Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 aaaa ... stiu machetele de la forum 4tuning. Mersi de oferta dar intentionez sa colectionez numai "camionetele" americane gen Ford F150 Lariat ... Dodge Ram 3500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 (editat) Topicul se numeste " Ce machete de motociclete aveti ?" nu de masini ! Editat Iulie 4, 2010 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 (editat) Topicul se numeste " Ce machete de motociclete aveti ?" nu de masini ! mrrr....defapt se numeste ''Ce Machete Motociclete Aveti?'' Editat Iulie 4, 2010 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Valentino Rossi MotoGP - AGV Helmet 2002 Âşi Yamaha YZR - M1 2005 ( Colin Edwards ) , scara 1.18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3ddy Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Valentino Rossi MotoGP - AGV Helmet 2002 Âşi Yamaha YZR - M1 2005 ( Colin Edwards ) , scara 1.18 superba casca de unde o ai? ca vreau si eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 superba casca de unde o ai? ca vreau si eu una Mersi frumos din Veneția am luat-o Mai adaug : 1. Yamaha YZF DeltaBox 2 R7 , Maisto 2. Honda CBR 600 , Bburago 3. Suzuki GSXR 750 , Bburago Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate