fulgerica79 Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 cum pot sa pun roti de supermoto pe xt 600? am un xt600 si as vrea roti de supermoto dati-mi si mie o solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 (editat) cum pot sa pun roti de supermoto pe xt 600?am un xt600 si as vrea roti de supermoto dati-mi si mie o solutie Cumperi niste roti de la o vitezana mai veche si mai mica de capacitate cilindrica cauti un strungar bun modifici axul faci niste distantiere la etrier si reusesti sa faci supermoto la bani putini . Sau mai este varianta de a cumapra un set de roti supermoto de pe net la suma exorbitanta de 500 euro care nu necesita multe modificari si ai facut supermoto. Editat Martie 9, 2010 de Impostorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 lasi roata spate ca e pe 17 , doar ca nu cred ca poti monta cel mai lat cauciuc de sm , iar pe fata sacrifici roata si scoti butucul , iei o alta roata de spate pe 17 o demontezi sa iti ramana cercul si combini butucul tau+cercul de 17 (o duci la un meserias care se ocupa cu de spitat ) si ai un supermoto la bani putini . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica79 Postat Martie 9, 2010 Autor Share Postat Martie 9, 2010 multumesc sunt bune ambele idei la varianta cu cercul de spate nu ma gandisem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Addutza Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 (editat) cauta sa cumperi doar cercuri pe 17 pt supermoto si sa lasi butuci originali ,pe spate am reusit sa refolosesc spitele de la roata de enduro iar pe fatza a trebuie sa cumpar altele , eu am cumparat demult de la ktm pt fata 3.5 x 17 si pe spate 5 x 17 iar cauciucul pe spate era de 160 ( a intrat la limita sa nu frece in bascula ) Editat Martie 10, 2010 de Addutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 (editat) cauta sa cumperi doar cercuri pe 17 pt supermoto si sa lasi butuci originali ,pe spate am reusit sa refolosesc spitele de la roata de enduro iar pe fatza a trebuie sa cumpar altele , eu am cumparat demult de la ktm pt fata 3.5 x 17 si pe spate 5 x 17 iar cauciucul pe spate era de 160 ( a intrat la limita sa nu frece in bascula ) Frumos motorul din fotografii, e al tau ? Si eu imi doresc demult un SM si ma gandeam la varianta de a achiz un enduro la bani putini si a-l modifica. Asfalt uscat si hai primavara hai... Editat Martie 10, 2010 de emypavel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Iti vand eu roata spate de GS 500. Am vazut un DR 650 facut SM cu asa roti. Vezi la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 User-ul @motoristu66 sau un prieten de-al lui dezmembreaza un XT600 supermoto. Motocicleta/subansamblele sunt langa Timisoara (10-15 km). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 am si eu roata fatza si roata spate de cb 500! care vreti dati un PM - roata spate e pe disc (model'99) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 cel mai simplu sa schimbi doar janta de pe fata !!! si cel mai ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 vinde careva un cerc de tabla de xt? pe 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d0deck Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 am eu un cerc de KTM supermoto ca nou daca esti interesat la 50 euro. Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Alea cu roti de spid sunt "solutii ieftine" dar arata ca dreaq.. Ala nu mai e supermoto. E un fel de n-ar mai fi... Mai bine nu te mai apuci sa il faci decat sa ii pui roti de spid. Ii taie tot farmecul. Cea mai buna solutie e cum a zis Tony si altii pe-aici - sacrifici roata fatza, pastrezi butucul si spitezi pe o janta de 17 si nu mai tre' sa adaptezi nimic la ax, frane, etc. Doar sa iti iei niste caucioace de supermoto. SAU ca sa nu strici roata de 21 a ei originala, mai faci rost de alta roata de 17 si un butuc de fatza. Asa iesi cel mai ieftin (si arata si a supermoto). Uita-te la "Poze cu supermoto" la postul meu ca am pus un DR al unui prieten facut supermoto prin solutia descrisa mai sus. Sa vezi ca idee cum arata. O sa mai pun si alte poze eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 vreau si eu cercu ala de 17 si spite. daca ma poate ajuta careva. dau o berica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o.vanca Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 cauta sa cumperi doar cercuri pe 17 pt supermoto si sa lasi butuci originali ,pe spate am reusit sa refolosesc spitele de la roata de enduro iar pe fatza a trebuie sa cumpar altele , eu am cumparat demult de la ktm pt fata 3.5 x 17 si pe spate 5 x 17 iar cauciucul pe spate era de 160 ( a intrat la limita sa nu frece in bascula ) Stii pe cineva in Bucuresti care poate sa ma ajute si pe mine sa fac lucrul asta la un XT ? Vreau si eu SM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 stiu eu pe cineva cu o pereche de roti de SM fix pt. XT600. daca esti interesat contact me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate