PepsiMan Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Am prins din zbor, acum 10 minute (7:10 - 15.06.2006), la Observator (Antena1), o stire despre un accident de motocicleta in Brasov intamplat in urma cu cateva ore Cunoaste cineva mai multe detalii? In respectivele imagini aratau niste bucati de plastic de culoare neagra si o lumanare aprinsa. Edit:Am prins ceva pe alt post "Grav accident de motocicleta in centrul Brasovului, un tanar a murit iar altul este in stare grava dupa ce s-au izbit de un pom" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 damn.......n-am aflat inca nimic...incerc sa aflu detalii.... PS: care aveti TV in preajma, cascati ochii ca sigur mai da.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Nu pricep de ce trebuia sa postezi la sectiunea asta fara sa stii ce s'a intimplat. Si prea multi fac asta,aud ceva,li se pare ceva si repede la forum sa posteze.Parca sunteti corbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 Nu pricep de ce trebuia sa postezi la sectiunea asta fara sa stii ce s'a intimplat. Si prea multi fac asta,aud ceva,li se pare ceva si repede la forum sa posteze.Parca sunteti corbi Deoarece imi faceam griji pentru niste prieteni. Am sunat si nu sunt ei, nici ei nu au auzit nimic (inca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Din pacate este adevarat, nu am detalii exact despre ce s=a intamplat. Motociclistul se numeste Benea Catalin, foarte bun prieten de al meu, este din Baia Mare dar facea doctoratul aici in Brasov. Am aflat vestea azidimla 5 jumate dela grex.o sa ne adunam mai multi inbrasov. nu stiu ce sa mai zic D-zeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Din pacate este adevarat, nu am detalii exact despre ce s=a intamplat. Motociclistul se numeste Benea Catalin, foarte bun prieten de al meu, este din Baia Mare dar facea doctoratul aici in Brasov. Am aflat vestea azidimla 5 jumate dela grex.o sa ne adunam mai multi inbrasov. nu stiu ce sa mai zic D-zeu sa-l ierte A murit tipul asta sau cum??????????????? L'am cunoscut anul asta in Vama,un tip plin de viata,era vesel tot timpul si glumet ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 A murit tipul asta sau cum??????????????? L'am cunoscut anul asta in Vama,un tip plin de viata,era vesel tot timpul si glumet ... Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca! Mi-a spus Laur la telefon dimineata, dar nu imi vine sa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 RIP Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 S-a scapat de lumea mizerabila in care traim! Dar parca totusi se putea intampla peste fo 50 de ani.... Dumnezeu sa te odihneasca, frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila the Nun Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 NUUU!!! Cum dreq de s-a intamplat, il stiam om cu capul pe umeri, motociclist cu ceva experienta, nu pustan care a pus ieri mana pe gaz prima data Tocmai ce am petrecut cu el la Cluj acu vre-o 2 saptamani De la el luase Baiazidu CB-ul acum 2 ani..... Sa-ti fie tarana usoara prietene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 O pierdere imensa pt prieteni....nu mai am cuvinte de cand am aflat.... Sa stai bine printre ingeri Cata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Me..me Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Nu l-am cunoscut pe motociclistul in cauza ... dar mi s-a pus un nod in gat numai cand am citit posturile . Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amorcito Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Dumnezeu sa il ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Din pacate este adevarat, nu am detalii exact despre ce s=a intamplat. Motociclistul se numeste Benea Catalin, foarte bun prieten de al meu, este din Baia Mare dar facea doctoratul aici in Brasov. Am aflat vestea azidimla 5 jumate dela grex.o sa ne adunam mai multi inbrasov. nu stiu ce sa mai zic D-zeu sa-l ierte De la el am cumparat honda RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! Il shtiam pe tip din vedere de pe la intruniri.. Pacat... ( RIP DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Nu pot sa cred! Ultima data cind ne-am intilnit am baut cu el si cu Radu si Vio pe Sitei si a fost asa de frumos, era un baiat pe cinste! Prietene sa i-ti fie tarina usoara! Vio vreau sa vin azi in brasov, sa zici cum ne intilnim te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Foarte urat... N-am cuvinte... Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 mare pacat ! om ca el intalnesti rar, iar acum si mai rar Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 (editat) O , nuuu , il stiu de ani buni .... Anul asta l-am vaz pe la Ploiesti si la Cluj , bai cum ne ducem .... Odihneste-te in pace om bun ! Editat Iunie 15, 2006 de Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate