maniakz Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 PUJOL se citeste PUIOL sau PUHOL PUJOL se citeste PUHOL in spaniola si PIUJOL in franceza. Ar mai fi in portugheza PUJOL, si in limbile africane, nu stiu. Nenea comentatorul ii zice in ce limba vrea... Da' PUIOL, nu stiu in ce limba e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Tocmai le-am scris un e-mail celor de la Eurosport, poate-l schimba dracului pe dobitoc. Scrieti si voi la comheadoff@eurosport.com, poate daca suntem mai multi reactioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 18, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 18, 2007 noroc ca dau cei de la eurosport inregistrarile netraduse ... http://www.eurosport.com/rallyraid/mc_vid32639.shtml minutul 3:50 P.S. PUJOL se citeste PUIOL sau PUHOL? Ma zgarie la ureche in fiecare seara. "Roadbook-ul este un sul de hartie..."-ultima afirmatie http://fastq.com/~jbpratt/education/spanish/tips.html j is pronounced like the English h in hat or hey or hoe (bajo) but not that strong. Some countries pronounce it even stronger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Uitandu-ma acum pe EuroSport la etapa de legatura de azi am ramas surprins in sensul bun al cuvantului de calitatea buna a drumurilor de acolo(cel putin cat s-a vazut la tv) Exact. Si eu am ramas masca. Fasia aia de asfalt printre nisipuri era impecabila!!!! Si alta faza tare: Despres asculta muzica la casti? I-a facut semn celui din elicopterul Eurosport ca asculta muzica, se vedea si firele, batea ritmul cu mana stanga ... Tare Eu v-am zis de acum o saptamana ca ar fi bine sa-i trimitem poze cu concurentii nostri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 18, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 18, 2007 Si alta faza tare: Despres asculta muzica la casti? I-a facut semn celui din elicopterul Eurosport ca asculta muzica, se vedea si firele, batea ritmul cu mana stanga ... Tare unde l-ai vazut tu pe Despres??? ala e Coma bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Uitandu-ma acum pe EuroSport la etapa de legatura de azi am ramas surprins in sensul bun al cuvantului de calitatea buna a drumurilor de acolo(cel putin cat s-a vazut la tv) Ploaia, zapada si sarea distrug drumurile din regiunea noastra. Acolo in africa probabil au facut druml acum multi ani si tine bine fara umezeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 unde l-ai vazut tu pe Despres??? ala e Coma bre! corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 (editat) S-a dat liber si etapei de azi. Astfel se pare ca in frunte se merge "in gasca" pentru ca sunt diferente de nici macar 2 minute ca sa nu mai vorbim de Despre si Coma care probabil ca stau si la o barfa runland practic unul langa altul . In partea a doua a plutonului care ne intereseaza si pe noi Mani pare a merge iar cursiv inschimb as nota faptul ca s-a apropopiat considerabil de Puy, ori ea are probleme desi nu cred iar o surpriza placuta este Seel care e foarte aproape de Mani, in etapale trecut finnd o distanta deloc neglijabila intre ei. Se pare ca nici etapa de azi nu va ramane datoare la capitolul spectacol ... Later edit: Am mai aruncat o privire pe iritrack: Seel e inaintea lui Mani; fie fata asta merge exceptional fie panarama de iritrack face figuri .... Editat Ianuarie 18, 2007 de just_me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Am mai aruncat o privire pe iritrack: Seel e inaintea lui Mani; fie fata asta merge exceptional fie panarama de iritrack face figuri .... Nu stiu ce sa cred, la km97 in clasamentul virtual Seel apare pe pozitia a 4-a... Chiar asa? Ce le dau astia sa manance, dom'le? Eurosport confirma ce arata Iritrackul: Henk Knuiman is third at the splitpoint, 43 seconds behind Esteve, while Swedish woman Annie Seel is a stunning fourth - faster than Janis Vinters. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Mani .... s-a apropopiat considerabil de Puy... Seel care e foarte aproape de Mani, in etapale trecut finnd o distanta deloc neglijabila intre ei. Din doua, poate iese ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Fratilor eu cred ca ceva fenomene paranormale se astern asupra ralyului. Am vazut acum pe eurosport clasamentul provizoriu la cp1 si sunt pur si simplu ca la dentist. In primul rand cei doi din fruntea clasamentului general sunt dispusi in felu urmator: 38 COMA 31 DESPRES. Ok despre ei o sa ziceti ca pur simplu ei nu fac altceva decat sa isi menajeje motocicletele pentru ca primele doua locuri in clasamentul genral cam sunt adjudecate deja si numai niste probleme tehnice mai pot modifica ceva. Singurul pilot cu o clasa normala dintre "vedete" mi se pare a fi PUJOL care e primul dar asta pentru moment ca cine stie ce se mai intampla ritmul asta. Acum vin bombele ... oricat de mult s-ar menaja favoriti cred totusi ca e surpriza de proportii clasarea suedezei SEEL si anume LOCUL 13. Fata asta daca termina in primii 15 etapa chiar si in primii 20 merita statuie nu stiu daca mai e vreo femeie care sa fi realizat vreo performanta de genu asta la clasa moto daca voi stiti ceve in sensu' asta va rog sa imi ziceti-mi si mie. SI asta nu e tot .. frantuzoaica Puy nu e nici ea mai prejors ea fiind momentan pe 28. Totusi dat fiind ritmul in care au mers pana acum surpriza mi se mare muuuult mai mare din partea blondei nordice. Din pacate pentru noi Mani inca nu a ajuns la CP1 dar cred ca e o chestie de maxim 5 minute pana va ajunge si el. Oricum sa fim realisti si sa nu uitam ca obiectivul lui e sa termine dar cand vezi ca toti se dezlantuie parca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Fratilor eu cred ca ceva fenomene paranormale se astern asupra ralyului. Am vazut acum pe eurosport clasamentul provizoriu la cp1 si sunt pur si simplu ca la dentist. In primul rand cei doi din fruntea clasamentului general sunt dispusi in felu urmator: 38 COMA 31 DESPRES. COMA si DESPRES s-au ratacit... Au mers aproximativ 10 km in directie gresita... Se mai intampla si la ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 pe iritrack many a trecut de CP1. Insa intr-adevar nu apare in lista de pe Eurosport. Se poate sa fi ratat CP-ul ... Martin a mers bine: 37 la CP1. Despre si Coma s-au ratacit - scrie pe Eurosport. Coma s-a lipit de Despres si s-au dus impreuna in balarii. E cea mai buna tactica pentru a pastra distanta fata de principalul adversar - Despres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Mani si Martin au trecut de CP1, asteptam timpii Edit: Am scris in acelasi timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 pe iritrack many a trecut de CP1. Insa intr-adevar nu apare in lista de pe Eurosport. Se poate sa fi ratat CP-ul ... Martin a mers bine: 37 la CP1. Despre si Coma s-au ratacit - scrie pe Eurosport. Coma s-a lipit de Despres si s-au dus impreuna in balarii. E cea mai buna tactica pentru a pastra distanta fata de principalul adversar - Despres. Ce caterinca asa faci si tu la rally raid-uri ??? Jus a joke da' din ce am citit pe aici am vazut ca ai mai participat si tu incampionatul intern Daca a ratat CP-ul risca vreo sanctiune? .. daca da care e aceea ? Merci. 37 M.FREINADEMETZ (AUT) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 18, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 18, 2007 Despre si Coma s-au ratacit cred ca i-a ametit bonifaciu, n-au mai stiut cine sunt defapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 A tercut de CP1 si Francois pe 65. Mani tot nu apare in clasament... Etienne pe 68. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 (editat) 65 F.VULLIET (FRA) 68 E.VULLIET (FRA) Coma si Despres sunt la cativa pasi de final ... Mani e cu mult trecut de CP sa speram ca are suficient gaz pentru a ajunge la finish. Editat Ianuarie 18, 2007 de just_me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Ceva cred ca nu e in regula.... Martin a trecut de Mani. Francois s-a apropiat si el. Astea coroborate si cu faptul ca Mani nu apare in clasament la CP1 imi cam dau emotii. Sper sa fie iritrack-ul de vina, nisipul, echipamentul de cronometrare... By the way, daca a ratat CP-ul, trebuie sa se intoarca? Nu sunt la curent cu regulamentul. ... Tocmai s-a actualizat pozitia lui Mani. L-a ajuns pe Martin din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 48 GYENES (ROM) 04:34:47 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 52 051 GYENES (ROM) si totusi... intrebarea ramane: Cum dracu' merg muierile alea asa tare? ... 50 078 FREINADEMETZ (AUT) 54 051 GYENES (ROM) 55 073 VULLIET (FRA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 52 051 GYENES (ROM) si totusi... intrebarea ramane: Cum dracu' merg muierile alea asa tare? ... 50 078 FREINADEMETZ (AUT) 54 051 GYENES (ROM) 55 073 VULLIET (FRA) au centrul de greutate mai jos, datorita latimii sholdurilor shi "ingustimii" umerilor, in raport cu configuratia barbatzilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Ne-a dat ceva emotii Mani. Prestatia fetelor se poate explica logic pe undeva: s-au pregatit, am muncit, au o echipa buna, au avut si ceva conditii, le-a suras un pic si norocul. Mie unu imi place chestia astea devine competitia mai dinamica . Bravo lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Ce caterinca asa faci si tu la rally raid-uri ??? Jus a joke da' din ce am citit pe aici am vazut ca ai mai participat si tu incampionatul intern am facut si eu asa. chiar la ultima etapa din campionat. Eram trecut de jumatatea specialei (total PS vreo 170km) si eram pe 2 (ii depasisem pe cei 3 din fata mea, mai putin pe 1, pe care nici nu speram sa-l depasesc). La un moment dat omul m-a depasit - ratacise drumul si asta il costase minute bune. Daca el luase startul cu 8 minute inaintea mea, asta insemna ca, daca eram unu langa altul eram 8 minute inaintea lui. Asa ca m-am lipit de el. La un moment dat l-am pierdut (am luat o sarma dupa roata si a trebuit sa ma opresc). Dupa care l-am gasit din nou ... dupa care ne-am ratacit putin impreuna .... dupa care s-a enervat si i-a dat tare, insa cum eram pe finalul probei nu a mai putut recupera decat 2-3 minute. Omul era clar mai bun ca mine, insa nu fusese atent la navigatie. E frumos la rally Ai un sentiment de furie cand auzi o motocicleta in spate - e clar ca unul care a plecat dupa tine te-a prins din urma, ceea ce inseamna ca are deja 2 minute avans (la noi la rally se pleaca la 2 min). Sau poti sa ai un sentiment de bucurie cand vezi ca te depaseste unul care trebuia sa fie in fata. Poate dupa zarva facuta de Dakarul asta o sa va incumetati mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Omul era clar mai bun ca mine, insa nu fusese atent la navigatie. E frumos la rally Frumos ar fi sa-i spui si numele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate