Ady F800GS Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Salut la toti motociclistii! ... Voiculestii si motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Upsss...Esti de-al nostru! Bine ai venit si speram sa fii alaturi de noi! Echipa 'Touring Team' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Salut la toti motociclistii! ... Voiculestii si motorul. Sa fie intr-un ceas bun ... PS... FLR... incet, incet se strange gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady F800GS Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Mercic mult pentru urari Domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_BV Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Salutare, eu cu noua mea mobra . Sa aveti zile insorite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) Am fost weekend'ul trecut intr'o excursie si am trecut si prin Brasov: Picaturile de apa in aer sunt de la fantana arteziana din centru. Mariti poza cu porumbelul, se vede frumos apa cum ii curge pe cap. Nenea cu fluierul canta "pusca sh' cureaua lata, ce barbat eram odata ...." are probele la mansarda? Frumos oras, chiar ai ce vedea in el. Mesaj completat Si am mai gasit astea: Editat Iunie 10, 2010 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S_A_S_U Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) VECHIUL SI NOUL MEU MOTOR SI EU PE UNDEVA PE AICI Editat August 1, 2010 de S_A_S_U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Felicitari, azi aveti photo of the day pe BikePics.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu75_ro Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Buna ziua tuturor !!! A venit vremea sa ma prezint : ma numesc Radu...si sunt fericitul posesor al unui Varadero de ti-e mai mare dragul... Asfalt uscat si cati mai multi km fara probleme neplacute... Ma bucur sa va cunosc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Buna ziua tuturor !!! A venit vremea sa ma prezint : ma numesc Radu...si sunt fericitul posesor al unui Varadero de ti-e mai mare dragul... Asfalt uscat si cati mai multi km fara probleme neplacute... Ma bucur sa va cunosc ! WELCOME MAN !!! NICE BIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu75_ro Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 (editat) WELCOME MAN !!! NICE BIKE Salutari multe.....si multa multa sanatate ! Ai grija de tine si de cei dragi tie !!! Editat Octombrie 4, 2010 de Radu75_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator omida_africana Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 ba, yo te iau, da fa si tu un alt thread, ca aici e topicu FLR aka Rogeru' si nu poti pune asa aiurea intrebari, alea-s ptr. offtopic. Si nu-i bine sa-l superi pe Rogeru...Deci, intai te prezinti si apoi mai vb. Dupaia vb. cu Rogeru si te integram... tre sa poti merge pe motor, sau daca nu poti mere, tre sa poti bia... daca poti... esti scapat de toate pacatele Salutare la toata lumea. Eu sunt Dorina si m-am inscris pe saitul acesta ca-mi place adrenalina de la doua roti. Imi place motocicletele, abia astept sa ma dau cu unul din baietii de pe aici, sa ma duca pana in poaiana (sper sa nu fie zapada). Carnet am si de masina, dar tata zice sa fac si acela de soferi profesionisti si poate si de tramvai si autobuz, ca pe vremurile astea tampite e bine sa ai diplome la dosar, sa te poti inscrie la mai multe concursuri odata. Cand o sa am bani o sa-mi iau un Dugati d-ala rosu fierbinte, insa deocamdata mai strang la pusculita. Norocul e ca mai imi da si un unchi cand merg la el sa-l ajut sa curete prin casa. Sunt innebunita dupa viteza, imi place tare mult. Abia astept sa va cunosc, cred ca sunteti o gasca tare cool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Salutare la toata lumea.Eu sunt Dorina si m-am inscris pe saitul acesta ca-mi place adrenalina de la doua roti. Imi place motocicletele, abia astept sa ma dau cu unul din baietii de pe aici, sa ma duca pana in poaiana (sper sa nu fie zapada). Carnet am si de masina, dar tata zice sa fac si acela de soferi profesionisti si poate si de tramvai si autobuz, ca pe vremurile astea tampite e bine sa ai diplome la dosar, sa te poti inscrie la mai multe concursuri odata. Cand o sa am bani o sa-mi iau un Dugati d-ala rosu fierbinte, insa deocamdata mai strang la pusculita. Norocul e ca mai imi da si un unchi cand merg la el sa-l ajut sa curete prin casa. Sunt innebunita dupa viteza, imi place tare mult. Abia astept sa va cunosc, cred ca sunteti o gasca tare cool. Fain mesaj da' n-are farmec fara o poza cu tataneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator omida_africana Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Fain mesaj da' n-are farmec fara o poza cu tataneasa Editat Octombrie 25, 2010 de omida_africana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abm Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Salutari tuturor! Numele meu este Bianca, iar motorul meu este un F 800 ST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Frumoasa jucarie, sa o stapanesti sanatoasa si la cat mai multi kilometrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abm Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Multumesc. la fel si tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tazyyy Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 buna la toata lumea eu sunt codrutz si ea este noua mea iubitzica yamiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Sa-ti traiasca albinuta aia mica, ca tare frumos mai bazaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul Burzum Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Salutare ,numele meu este Raul,imi place berea si motoru(da nu combinate),sunt brasovean pur sange,si sunt aici cateva poze de la o "sedinta" foto sub tampa impreuna cu golanca mea,sper sa ne vedem pe sosea cat mai repede,toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo_cbr_fireblade Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 salutare , ma numesc bogdan si asta e motorul meu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) salut ! ma numesc marian sunt din brasov innebunit de fenomenul moto .. proaspat invatacel ptr " A " astept sfaturi de la motociclistii cu experienta UN SEZON PLIN DE REALIZARI CU MULTI KM imi cer scuze daca am postat gresit Editat Aprilie 13, 2011 de R6 lover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 salut ! ma numesc marian sunt din brasov innebunit de fenomenul moto .. proaspat invatacel ptr " A " astept sfaturi de la motociclistii cu experienta UN SEZON PLIN DE REALIZARI CU MULTI KM imi cer scuze daca am postat gresit Sigur ca ai postat gresit daca vrei sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Sigur ca ai postat gresit daca vrei sfaturi. am vazut ca s-a prezentat toata lumea aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tazyyy Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 salut ! ma numesc marian sunt din brasov innebunit de fenomenul moto .. proaspat invatacel ptr " A " astept sfaturi de la motociclistii cu experienta UN SEZON PLIN DE REALIZARI CU MULTI KM imi cer scuze daca am postat gresit bun venit marian si bafta la cati mai multi km ... ai scris ca vrei sfaturi... uite aici unu : ai la status ´´r6 lover ´´ sper ca nu te manca sa-ti si iei una asa de inceput... am r6 si nu il recomand pt inceput, e agresiva rau si daca nu sti ce sa faci te arunca rau de tot. sper ca sa nu te deranjeze cele spuse de mine si te asteptam la ture cat mai lungi in km si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate