Budd Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 (editat) Ia mai cauta putin si vezi de ST cam cum arata si cam ce lant are...am avut f650 st 2 ani si stiu ce face si ce poate...clar mai mult decat pietris si forestiere. numa bine F800ST. Despre ala vorbeam.Ca doar vorbim de perioada CS-ului,este? Cojile de dinainte de 2000 nu se iau in discutie. Pfuaaaaaai,daca stiam ca Flipper va genera discutii in contradictoriu,nu mai anuntam nimic si va salutam direct in trafic Pai unde s-ar ajunge daca toata lumea ar fi de acord? Editat Octombrie 4, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 La un numitor comun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 = utopie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Cojile de dinainte de 2000 nu se iau in discutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 (editat) Coaja e o forma de alint. Stai linistit ca am (si voi avea in continuare) vehicule de dinainte de 2000. Editat Octombrie 4, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Coaja e o forma de alint. Stai linistit ca am (si voi avea in continuare) vehicule de dinainte de 2000. HMMMMM..... grijă mare cu vorbe aruncate în vânt. Coaja nu are conținut! Se pot folosi vorbe de alitn ca: plită, godin, râci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 NU ai avut ST!!!! http://images.bidorbuy.co.za/user_images/618/1025618_090826153303_f650_funduro_1995_20650_q1.jpg http://www.bmbikes.co.uk/photos/specphotos/f650st.jpg Difera forma scutului si dimensiunea rotii pe fata. ... 4! Stai jos! Nici măcar nu stii ce ai avut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 bravo mihut, buna dimineata...e postat din octombrie, au trecut numa aproape 6 luni ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Ia terminaţi cu tastatura şi hai să dăm o tură de pădure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thdon Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Va salut si eu, un nou Bandit prin imprejurimile Brasovului. Teo e numele meu, 27 de ani. Cu numere de Bucuresti deoarece din pacate 5 zile pe saptamana pe acolo stau.. dar in weekend... Asfalt uscat si vreme necapricioasa.. ca la cum a fost ultima luna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Nu nu ca iese scandal. Cum adica cojile dinainte de 2000? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Dupa 6 luni ti-ai gasit si tu? :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 vrea sa te ajunga la nr de postari ! e peste tot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Vointa pe capul astuia mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Daca nu am mai intrat de 6 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Niste poze facute vineri seara, pe drumul de poiana.. PS: Linia aia nu e chiar asa continua precum pare....cred . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Petru Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 (editat) Salutare, bine v-am gasit , sunt Mircea din Brasov, 24 ani , cuplat cu o mâță colorată! Sa auzim numai de bine si asflat uscat! Editat August 3, 2013 de Mircea Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kampur Motors Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Salutare brasoveni. As dori sa stiu cu ce baieti m-am intalnit astazi pe autostrada A26 din Italia, aproape de Genova. Era un grup de 5-6 motociclete(toate inmatriculate in BV), majoritatea touring , dar numai pe ultimul am reusit sa il fotografiez , si are nr BV-10-KAM. Si vazandu-i, m-au facut sa ma simt si mai bine, mi-au inviorat ziua. He he he Ia ghici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 De ieri sunt si eu fericitul posesor al permisului subacategoria A1 (adica ieri am luat examenul..dovada numai luni ) "Jucaria" este o Honda NSR 125R: Off topic: Am vazut de 2 ori in apropiere de Brasov (odata intra in Maierus si odata aproape de padurea bogatii) pe cineva cu o Honda NSR gri cu negru daca mai retin bine...daca esti pe aici da un semn..poate iesim la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Acelaşi eu, altă văcuţă mai batrana cu 12 ani decat BMW-ul, dar mai potrivita pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate