tachemic82 Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 TAchemiku' DE pe net here YEY ! a doua zii cu GPZ - ul meu Tre sa il shi spal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 tinand cont de faptul ca ma voi muta in Brasov din toamna..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QUAD Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Va salut eddy aprox 22 ani CBR 600 RR BV-01-FIZ numaru poos la caterinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axelbv Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 sal.eu si atv-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necstlevel Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Kawasaki EN 500 Ionut, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocket Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Salut pe toata lumea! (nu numai din BV) Ma numesc Mihai si deocamdata lucrez pe Carnival dar visez la o Yamaha R1. Cand vin in vacanta o cumpar si dupa aia ... Multa bafta si ... asfalt uscat ( cat mai este vreme buna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 cel mai mic motociclist(cred )postat pe forum,Paulica ,daca vreti sa-l contactati luati legatura cu tacsu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 (editat) <<salut! Catalin, abia intrat in sanatoriu. In curand si permis. Multi km pe asfalt curat la toti!! >> ... si o poza.. parca asa spunea topicu' din 12 permis, liber la shusha de marti, 17 oct. Sper sa tina cu noi toamna! Bafta la toti!! Editat Octombrie 14, 2006 de CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Daca sunt din Fagaras si calaresc un Moto Guzzi de 350 se pune? Salutari la toata lumea. Lau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pidbv Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 (editat) Salutare! Ionuţ mă numesc şi am un GS 500 F! Vă salut pe toţi! Editat Martie 1, 2007 de Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Salut, Am aparut si eu printre voi, putin cam tarziu, dar pentru cei ce nu ma cunosc: Florin sunt, si de ceva vreme am sosit pe soselele orasului. Atasez cateva poze, poate asa ma veti cunoaste sau recunoaste mai repede. Putin cam stangaci cu internetul, dar iarna fiind lunga voi exersa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Daca sunt perpedes,inca,se pune!? Este ceva planificat pt mai-iunie daca imi iese... eeee....nu chiar ca in poza dar unu dragutz! VIVA BV! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madpitbull Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Asta is eu cred ca nu ma cunoaste nimeni (am stat ascuns) cu fostu proiect 1992 H-D 1200cc si actualul proiect Kawasaki ZX9R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 (editat) Salutare. Ma numesc Cazimir, lucrez la o firma de informatica si sunt din Brasov. Poze: Motoreta Trasfagarasan Plimbare la Sf. Gheorghe Betie pe Trasfagarasan Editat Februarie 5, 2007 de CazyRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 + 1 bucata comunista FAGARAS !! si ceva poze..... Va salut pe toti : ing.LUCI F. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs27flo Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raymond Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 (editat) Salutari, ma numesc Raymond si sunt dependent!!! Editat Februarie 28, 2007 de Raymond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi_C Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Dupa lungi reparatii, in sfarsit din nou pe sosele si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzye Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 salutari...si eu sunt un incepator in ale motociclismului!pana akum am avut un scuter aprilia sr50 in 2T si un daelim nsII de 125 in 4T!Am subcategoria A1 de 5 luni si vreau sa imi iau un Aprilia RS125,defapt azi astept raspunsul sa vad daca mi-a fost cumparat din Italia,iar in jur de 2 saptamani ar trebui sa ajunga! Am zis sa deschid un topic in care sa postam fiecare poze cu motocicletele noastre ptr a ne cunoaste mai bine! O sa incep eu cu micutele mele...urmand ca apoi sa pun cu RS ce o sa vina!poate ne intalnim prin livada! salutari,asfalt uscat si drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzye Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 salutari...si eu sunt un incepator in ale motociclismului!pana akum am avut un scuter aprilia sr50 in 2T si un daelim nsII de 125 in 4T!Am subcategoria A1 de 5 luni si vreau sa imi iau un Aprilia RS125,defapt azi astept raspunsul sa vad daca mi-a fost cumparat din Italia,iar in jur de 2 saptamani ar trebui sa ajunga! Am zis sa deschid un topic in care sa postam fiecare poze cu motocicletele noastre ptr a ne cunoaste mai bine! O sa incep eu cu micutele mele...urmand ca apoi sa pun cu RS ce o sa vina!poate ne intalnim prin livada! salutari,asfalt uscat si drumuri bune! imi cer scz, nu am stiut ca exista deja chestia asta..!v-am salutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ferdinand Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Hai sa traim cu totii brasoveni motociclisti si nu numai. Si conform topicii cateva imagini cu tovarasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Hai sa traim cu totii brasoveni motociclisti si nu numai. Si conform topicii cateva imagini cu tovarasa. sa traiesti si sa te bucuri cat mai mult de compania tovarasei!!super poze !!!bine ai venit printre noi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwert Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 (editat) Hop si eu. Am voie daca nu am carnet inca? In curand oricum. Asta e f-ul meu. Sa vedem daca o sa il si pot stapani ca am auzit ca e putin cam naravas pentru o incepatoare. Editat Martie 28, 2007 de qwert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 (editat) Salutare...eu sunt Didi, student in Brasov... Restul il discutam la o bere... Editat Martie 31, 2007 de Diddi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michixx Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Ce sa mai atata. Nu ne stim cu totii intre noi, asa ca propun sa punem neste pozne pe aici ca sa stim sa ne salutam. Incep io. Io mi-s Rares si ma prezint alaturi de motoreta mea laser Eu mis Mihai , ca sa stiti cine va saluta pe trasee. PS.De casca nu ma vad,dar cine stie,poate ma voi zarii pe aici prin pozele voastre. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate