pantera_roz99 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Cristian e numele meu . . . incantat de cunostinta . . . . sper sa ne vedem cat mai des . . . eu ca eu . . . dar nevasta . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Cristian e numele meu . . . incantat de cunostinta . . . . sper sa ne vedem cat mai des . . . eu ca eu . . . dar nevasta . . . Super motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vidoqc Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Daca o sa o vedeti prin oras, sper sa se rezolve cu RAR si inmatricularea luna asta, inseamna ca eu sunt pe ea. Adica Ionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvester Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Salutare!, Silviu ma cheama, momentan din Bucuresti dar sper ca din August sa ma mut in Brasov ( definitv )! si apoi ne vedem la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu1976 Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 salutari..sunt laurentiu,cred ca ma cunoasteti deja... pun si eu citeva poze. ne vedem la intilniri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisu2006 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) Va salut pe toti. Eu si motorul meu. Deocamdata cu carnetu suspendat . Sper sa-l recuperez luna asta si sa facem cat mai multe trasee frumoase Id mess: sisubikers .... Silviu sau Sisu. Editat Iunie 4, 2007 de sisu2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pharao Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Fratilor as iesi si eu cu voi, din pacate nu se poate. Poate ajung pe acasa in vara daca nu sigur la anu'. Aaaa, si poze cu racheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lascarica. Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Pun si eu o poza cu motorashul meu. Sunt din Brasov, dar de cativa ani locuiesc in minunata noastra capitala. Sper sa ajung cu motorul cat mai curand la Brasov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Salut. Cornel ma cheama, sunt din Brasov dar cum se intampla tot mai des in ultima vreme m-am mutat in faimoasa capitala asa ca o sa ne vedem in Bv in wekkend-urile care urmeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Sunt si eu Ionutz sau cretu din brasov o sa bag si eu poze cu CBR-ica meu in curand sper sa vad cand imi fac timp ..... foarte tare pozele si mai ales motocicletele oricum o idee depsre motor va puteti face k e la avatar salutari si ASFALT USCAT ...................... fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tazyyy Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Salutari la toti , eu sunt codrutz si ma gasiti prin oras cu roscatzica mea. bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 'Neatza. Cam greu sa nu ma observati pe strada, ca Jawra mea urla de-i sar pistoanele. Bafta la toti si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzye Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Razvan ma numesc si in sf mi-a venit si mie negresa ....va salut si sper sa ne vdm pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 in sfarsit poze cu vacuta mea ....cu mine inca nu am nu cred ca sunt foarte interesant Sa ne vedem prin brasov pe strazi si sa ne bucuram de plimbarile in afara Eu sunt Ionut si ea e CBR-ul meu F2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 [Asta e motoru' meu cel "groaznic". Deocamdata urmeaza sa intre in reparatii Cand va fi gata de la "doctor" il scot si pe el pe strada Iar asta-s eu. Nu va speriati. Capra pe care stau e a unui prieten. Cand va fi gata Ivan pe el o sa "calaresc" Asfalt uscat [Asta e motoru' meu cel "groaznic". Deocamdata urmeaza sa intre in reparatii Cand va fi gata de la "doctor" il scot si pe el pe strada Iar asta-s eu. Nu va speriati. Capra pe care stau e a unui prieten. Cand va fi gata Ivan pe el o sa "calaresc" Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 da e "groaznic" Ivan cel groaznic asta al tau glumesc e vident e simpatic mototru sper sa te vedem cat mai curand pe strazile brasovului nu de alta da se termina vara si apoi e nasol tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Va salut Remi din Fagaras alaturi de "zana maseluta" (kawasaki ninja zx7r) numai bine si flash-uri pe sosele !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b!k3ru' Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 As dori si eu un tricou,contracost bineinteles.De unde se poate face rost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 As dori si eu un tricou,contracost bineinteles.De unde se poate face rost? eu l-am facut la o firma care se ocupa cu reclame luminoase,gravari,inscriptionari,etc.am platit 350mii cu tricou cu tot daca mai sunt interesati va trimit pe mess formatul electronic si cu ala pe discheta la orice firma de inscriptionari tricouri se poate face foarte usor si sigur mai ieftin de 350mii cat e in fagaras. adresa de mess a mea :remmii80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondorus Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Io mis Doru cu Domi al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 [quote name='hondorus' date='Jul 16 2007, 09:27 AM' post='808240' bine mai Dorule dar personajele din poza nr. 2 de ce nu le prezinti?? java script:emoticon('', 'smid_13') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornel_14RSi Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Goguleeeeeeeeeeeeeeee tu ce te mai prezinti? si asa te stie toata lumea! Oricum iti statea mai bine pe Harley si pareai si mai entuziasmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmarin882000 Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 salutare...alex imi spun pretenii. mikutza mea kawa zxr 400 de vanzare mai nou id mess alexmarin882000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Daca pot sa pun si eu o poza cu mine si cu "gaza" mea ... bineinteles calare Salutari si sa ne vedem sanatosi in brasov Daca pot sa pun si eu o poza cu mine si cu "gaza" mea ... bineinteles calare Salutari si sa ne vedem sanatosi in brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omidel Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 ovidiu si utilajul recent achizitionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate