tmache Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) Salutare! Acum sunt si eu om cu motor. Ca de motociclist inca nu poate fii vorba. Motorul mi l-am luat de vreo doua saptamani, dar doar azi am putut sa fac prima tura mai consistenta. Am 88 de kilometrii la bord ...deocamdata. Dupa cum spuneam motoru este un suzuki intruder de 800, da stiu ca e cam maricel initial vroiam de 600. Am pus ceva poze cu el mai jos. Sper sa ne vedem prin oras. As veni si eu miercuri in livada, bineinteles daca ma primiti Asfalt uscat, ca in urmatoarele zile nu o sa prea fie! P.S. Ma cheama Horia sau mache. Cum vreti sa imi ziceti. Sa nu va fie cu suparare daca mai "ratez" cate un salut. Nu o fac din rea vointa Editat Iunie 12, 2008 de tmache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Salutare! Acum sunt si eu om cu motor. Ca de motociclist inca nu poate fii vorba. Motorul mi l-am luat de vreo doua saptamani, dar doar azi am putut sa fac prima tura mai consistenta. Am 88 de kilometrii la bord ...deocamdata. Dupa cum spuneam motoru este un suzuki intruder de 800, da stiu ca e cam maricel initial vroiam de 600. Am pus ceva poze cu el mai jos. Sper sa ne vedem prin oras. As veni si eu miercuri in livada, bineinteles daca ma primiti Asfalt uscat, ca in urmatoarele zile nu o sa prea fie! P.S. Ma cheama Horia sau mache. Cum vreti sa imi ziceti. Sa nu va fie cu suparare daca mai "ratez" cate un salut. Nu o fac din rea vointa Horia...sa traiesti'....deja ai mai multi km.....vezi ca ai avut noroc cu Jeff ca s-a insurat si a trebuit sa-l "caram" pana la Hatod....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Salutare lume,sunt ovidiu dar prietenii ma stiu de baloo.Am un Hornet 2005 recent achizitionat,sunt incepator recent iesit din mainile lui Florin si pe aceasta cale tin sa-i multzumesc pt tot ceea ce ma invatzat.sper sa ma obisnuesc,cat mai rpd cu Hornet-ul meu ca sa ma pot alatura voua!!! Va pupa tata Editat Iunie 26, 2008 de Bal00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Salut Baloo si bine ai venit. Asteptam poze pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpura Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) Salutare De pe 10 iulie sunt si eu din nou chopperist in Bv ca doar atunci imi fac amaratii astia RAR-ul. Asta sunt eu(So) calarind motorul Editat Iulie 4, 2008 de sorinpura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia_team Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Salutari tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Va salut pe toti. Eu si motorul meu. Deocamdata cu carnetu suspendat . Sper sa-l recuperez luna asta si sa facem cat mai multe trasee frumoase Id mess: sisubikers .... Silviu sau Sisu. Soor ca e suspendat.. pacat.. si de ce ma rog? frumos bike same ca al meu. Si eu...LUANA...si moto(suzuki drz 400sm)...si noi doua. Foarte nice amindoua:D Proaspat pe aici si in lumea moto. Sunt din Sf.Gheorghe da cam mult prin Brasov;-) Sunt cel cu Spritul in mina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Salutare, ma numesc Dana din bv, abia am reusit si eu sa scriu pe forum(am invatat intr-un final),bucurativa de vremea buna si timpul liber,eu incerc sa ma bucur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Poporul cere poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Salutare, ma numesc Dana din bv, abia am reusit si eu sa scriu pe forum(am invatat intr-un final),bucurativa de vremea buna si timpul liber,eu incerc sa ma bucur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) Am onoarea sa va salut! Permite-ti sa ne prezentam: Sergiu (eu) , Monika ( nevasta ) Iulia ( fiica ) Delia ( fiica - inca nu se vede!) si ktm-ul. Contact: 0744 313 643 Asfalt uscat si Aveti grija de voi! Editat August 10, 2008 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasquez Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 eu (adica Dragos sau Vasquez), Piticu' (adica Aurora), GS 500 E si eu in alte ipostaze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zainea Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 fain se inmultesc gs-urile poate ne strangem la o plimbare exclusivista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Salu tuturor. Adrian, Brasov, Suzuki GS 500 E Eu sunt cel din dreapta. Si asta ar fi motorisca mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZz Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Bine ai venit si sa-l stapanesti sanatos fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Plimbarea lui Jeff de azi....a iesit cu motoreta la plimbare prin salon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 incredibil ce ghinion a putut sa aibe jeff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Un update la moto.... Protagonist ,tot eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vallyian Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Si asta ar fi motorisca mea si eu cu calu' pe fundal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levi's Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 asta's eu care va incurca in trafic!!! ca si pe mine la randu meu ma incurca astia cu patru roti, majoritatea nu au nici o treaba cu condusu!! motoreta mea si eu langa un "monument" din croatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) Salutanie oameni ! Asta-s ioo cu doo oo ... si ea tot cu doo roti GSXF600 Ma alatur cu placere clubului de injurat idioti pe 4 roti ( desi am 13 ani de conservaraie in spate ) alaturi de voi . Sunt la inceput, sunt temator si sunt mandrul posesor de pampers cu plinu' facut zilnic ca urmare a circulatiei prostesti de pe meleagurile natale. Asfalt uscat tuturor Editat Octombrie 18, 2008 de soarebv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Eu am terminat sezonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 salut baietii sunt mita din brasov...si sper ca la inceputul sezonului sa imi iau si eu un motor...o intrebare as avea la voi ....stie cineva o scoala de soferi pt A buna in brasov?adica sa te invete ceva instructorul...nu sa treaca timpul si sa iti ieie bani.. va multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 vorbeste cu FLR-BV (Florin).E instructor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate