fox Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 ASta am primit pe mess.: ".... numa ca asteptau sa se adune toata gaska la voiajor si in timp ce se adunau se dadeau e o roata acolo in fata nu era nici o masina era drumu liber si cand a us motoru jos a intrat in boblaj nula mai putut controla a intrat in sant ia zburat casca din cap a nu era legata si s-a lovit cu capu de un butuc si asta a fost tot" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 ceva concret? cred si SPER ca a fost doar un gm de kakat si fara rost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Iunie 17, 2006 Autor Share Postat Iunie 17, 2006 ceva concret? cred si SPER ca a fost doar un gm de kakat si fara rost ! Din Pacate nu era un baiat din BV care a murit in Tg-mures azi dupa masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baller Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Din Pacate nu era un baiat din BV care a murit in Tg-mures azi dupea masa RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 m-a sunat Karmina si mi-a spus ca e vorba de Bogdan ( are un R1 albastru ) ...Din pacate a plecat dintre noi,dintr-o prostie .... Pt Brasoveni - inmormantarea se pare ca va fi marti, cine poate veni, sa lase un semn . R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shinakpas Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 RIP Mare pacat sa mori asa banal, dintr-un ghinion....... Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 RIP MA INTRISTEZ CAND AUD ASTA . SI PE UN DRUM SIGUR DIN CATE AI ZIS NU MERGETZI FARA CASCA NICI 2 METRI SI LEGATA ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Ufff... Condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnesca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Sincere condoleante familiei si prietenilor. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Nu se putea termina weekendul fara nici un RIP?! Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amorcito Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Dumnezeu Sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danoprea Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 R.I.P. si condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p-s Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Am un nod in gat scriind aceste randuri, nu credeam ca voi posta vreodata la aceasta rubrica. Am crescut impreuna cu Bogdan fiind vecini de palier si este de necrezut ceea ce i s-a intamplat. Este foarte greu sa te gandesti ca prietenii copilariei pot disparea intr-o clipa, mult prea devreme...Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
runaway Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 (editat) Eu am petrecut mai putin timp alaturi de el, de Claudiu, Sergiu, Marius si ceilalti din Garii, dar senzatia este aceeasi... Sa-ti fie tarana usoara Procurorule. EDIT: p-s, ai cumva numarul lui Claudiu (varul lui) sau al tatalui lui? Editat Iunie 18, 2006 de runaway Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maska Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Bogdane, Odihneste-te in pace. O sa-ti simtim lipsa. Nu pot crede ca s-a intamplat asta. Am copilarit impreuna cu Bogdan. Am acelasi nod in gat pe care cred ca il ai si tu Sorine ( banuiesc ca tu ai postat mai sus ). Speram ca atunci cand ma voi intoarce in tara sa petrec impreuna cu el si cu ceilalti prieteni cu care am crescut. Din pacate nu mai apuc nici macar sa-l conduc pe ultimul drum. O sa-mi lipseasca. Condoleante familiei indoliate. Imi pare nespus de rau si sunt cu gandul alaturi de ei. Marius Iacob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate