Zuzg7 Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 (editat) Vineri am fost si am luat-o . Sunt putin uimit de distribuirea cuplului si de ciclistica . In rest fericit A fost ce am cautat - o motocicleta impecabila . E adusa din Germania si intradevar se observa diferenta intre nemti si italieni . Am facut cca 800 km pina azi - Iasi - Durau ; Durau - Bucuresti . Editat Iunie 18, 2006 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 (editat) Primele modificari care in 2 saptamani se vor face ( cu ajutorul lui romi_trb - baiat de nota 10 + ) : - stop clar pe spate leduri - semnalizatoare mici leduri fata - undertail Astea sunt maruntisuri si doar pentru look . Cum imi mai revin putin dpdv financiar primul lucru care il comand este un amortizor de ghidon . Am simtit un usor " tankslaping " si am inghetat - daca nu stii sa tragi de maneta sau daca te lasi luat de val te plezneste - e ca o femeie Urmeaza apoi o finala bolt-on termignoni carbon - asta am avut pe cbr-ul de 600 si suna demential . Ea are acum o finala Shark - suna destul de bine dar numai in ture si nu e sunetul ala de ma unge pe mine la inima . Pai m-a surprins ca trage extraordinar de bine si daca am 100 km/h in a 6-a - e pe undeva pe la 3500-4000 ture daca nu ma insel . Consum - cu citeva varfuri de 250-260 pe portiunea intre Ramnicu Sarat si Posta Calnau si in rest 140-150 in afara , 80 in orase si sate 6,1 prin " metoda " plin - plin . Nu am adus-o singur e in leasing - 5000 avans si 1300 intr-un an . La ciclistica - cat de usor si de mult se poate aplica in curbe - eu care nu sunt un " rider " sportiv pe guma spate ( de 190 ) dupa curbele dintre Durau si Targu Neamt ramasese cca 2 cm pina la buza . Editat Iunie 18, 2006 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 (editat) Pretul a fost la oferta speciala Este vorba de o relatie de lunga durata ( colaborare de afaceri ) cu firma de la care am luat-o - PROAR Leasing - Catalin Arama . Firma de nota 10+++ - de la ei am luat si primul cbr-ica si nu mi-a parut rau . Mersi mult de urari . Editat Iunie 18, 2006 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Este vorba de o relatie de lunga durata care va fi urmatorul motor? ) sa stim ce sa cautam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 Mai stam un an cu asta si dupa , in functie de posibilitati probabil un k6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Bravo, domnu!E ff frumoasa si stralucitoare Ai grija de ea si de tine mai ales, si sa "zbori" cu ea pe drumuri "nebanuite". Tre sa faci cinste! Ce ai facut cu hondita cea mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 Hondita mica a ramas aproape - am vandut-o unui prieten . Intre timp pentru ca a fost cuminte a mai primit urmatoarele mici upgrade-uri : - kit xenon 4300 k ( este compromisul ideal intre culoare si luminozitate ) . - finala bolt-on Termignoni carbon - not for road use - buloane LSL - semnalizari leduri fata - undertail ( nu am avut inca timp sa o pun , sper sa reusesc saptamina asta ) - manere Griffe De acum vom lasa styling-ul la o parte si vom trece pe modificari pentru performanta : - power commander - amortizor ghidon - racorduri frina racing si om vedea ce bani or mai fi disponibili avand in vedere ca familia s-a marit cu un membru . Am sa o spal dupa-amiaza si revin cu pozne noi . P.S. Finala Shark este de vanzare - 130 epuroi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Man, nu inteleg nimic din chestiile alea insirate de tine acolo, sper sa-ti foloseasca. Felicitari pentru micuta membra venita in familie. Take care! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Hondita mica a ramas aproape - am vandut-o unui prieten . Intre timp pentru ca a fost cuminte a mai primit urmatoarele mici upgrade-uri : - kit xenon 4300 k ( este compromisul ideal intre culoare si luminozitate ) . - finala bolt-on Termignoni carbon - not for road use - buloane LSL - semnalizari leduri fata - undertail ( nu am avut inca timp sa o pun , sper sa reusesc saptamina asta ) - manere Griffe De acum vom lasa styling-ul la o parte si vom trece pe modificari pentru performanta : - power commander - amortizor ghidon - racorduri frina racing si om vedea ce bani or mai fi disponibili avand in vedere ca familia s-a marit cu un membru . Am sa o spal dupa-amiaza si revin cu pozne noi . P.S. Finala Shark este de vanzare - 130 epuroi . Super marfa.Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 (editat) Adevarat . Aseara am ramas pina mai tarziu pe strada si nu am mai apucat sa fac pozne . Revin cum reusesc sa o spal si sa o prind sa fac pozne ca nu prea sta Editat August 17, 2006 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 frumoasa s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Septembrie 2, 2006 Autor Share Postat Septembrie 2, 2006 Revin cu pozne . Din pacate nu prea era curata . Alte 2 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 o iesit fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Revin cu pozne . Din pacate nu prea era curata . Alte 2 . hmm..esti tupul din poza!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Septembrie 2, 2006 Autor Share Postat Septembrie 2, 2006 hmm..esti tupul din poza!? Dap subsemnatul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Dap subsemnatul . hehe banuieli confirmate.. astea sunt pozele care le-am facut la benzinarie..poate iti reamintesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 Nu apar in nici o pozna cu moto (( . Cum decurge recuperarea dupa incidentul cu piciorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Nu apar in nici o pozna cu moto (( . Cum decurge recuperarea dupa incidentul cu piciorul ? sa dai vina pe amicul meu el a facut poze incidentul:hurt: e mai bine acum, multumesc .se facu roz acum,iar semn va ramane sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 Deoarece a fost fata cuminte a mai primit unele elemente de carbon ( capace alternator + ambreiaj ) si ceva imitatie de carbon - manete . Pozne . Alte 3 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 esti tare pasionat.chiar de admirat. take care:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 Nevasta spune ca nu sunt sanatos . E bine sa auzi din cand in cand ca nu e asa Multam de aprecieri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 salut. sunt sebi din cj prieten cu romi, eu am incercat toba ta cand a venit... am si eu o intrebare. cum ai mutat tu yala de la portbagaj sub sa? stiu ca ti-a adus romi placa tuning sub sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 Pai am dar gaura in placa . Iar la Yala am facut adaptare - am prelungit tija care actioneaza mecanismul de deschidere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Pai am dar gaura in placa . Iar la Yala am facut adaptare - am prelungit tija care actioneaza mecanismul de deschidere . am inteles ideea mersi mult auzi, nu ar arata mai bine stopul din spate alb cu leduri??? cand ajungi pe la cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 Tu stii ceva si nu vrei sa spui . Am vorbit cu romi si s-ar parea ca vineri ajunge si stopul pe leduri si culmea alb Si voi cand ajungeti prin Bucuresti dati o sirma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate