dead_man_walking Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 17 iunie: bucuresti-cheia-brasov-azuga: 188 km 18 iunie: brasov-azuga multumim lui alin pentru cazarea la azuga inca ma mai doare capu de la bere!!!! the DACs pleaca la plimbare de la OMW baneasa!!! dupa o lunga ashteptare :rose: asha e cand pleaca multzi la plimbare.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Multumim pe aceasta cale celor implicati ( pe care i-am ginit din poze, se stiu ei...) ca au dat un amarat de semn de viata .... PS: raspundem si la bip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 a cui e multistrada aia rosie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 the DACs pleaca la plimbare de la OMW baneasa!! Auzi.. the DACs comes from the tracks? De ce n-ati dat bre un semn? Poate ne vedeam la un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 Multumim pe aceasta cale celor implicati ( pe care i-am ginit din poze, se stiu ei...) ca au dat un amarat de semn de viata .... PS: raspundem si la bip ne trebuia un ajutor in sacele cand i s-o spart parbrizu lu stimpy cu o piatra, da nu cred ca veneatzi 1.000 planul era sa mergem pana la cheia shi sa ne intoarcem la bucuresti, dar ne-a prins seara pe drum si am innoptat in azuga; prin brasov nu am trecut decat pe la intrare si era destul de tarziu ------------------ poze de la una din multele pauze de pe drum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Multumim pe aceasta cale celor implicati ( pe care i-am ginit din poze, se stiu ei...) ca au dat un amarat de semn de viata .... PS: raspundem si la bip mai, ne cerem scuze, dar am trecut prin oras pe seara, si ne grabeam spre Azuga... Recuperam la intrunirea de la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 A ajuns Bebe in Bucuresti pina la urma?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 A ajuns Bebe in Bucuresti pina la urma?!? Cu tot cu motor si consoarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Poze ... Turistii japonezi au trecut si pe la Breaza,asta e Placebo,ai ratat un catel,erau 2 Edit : scuze,e si al doilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 hi hi hi...uite-mi cainii!!!! ce frumosi sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Va multzumesc pentru ajutorul si solidaritatea de care atzi dat dovada la Breaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Va mai asteptam si alta data...dar nu numai cu probleme...ci si la un gratar sau sa vizitati niste locuri superbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 A gasit wolfu bacterie pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 A gasit wolfu bacterie pana la urma? nu a fost la azuga in cautare de bacterii!!! daca te referai la baterie, a luat una de la un scuter din azuga cand opream de o tzigara pe drum, el nu oprea motorul pt ca trebuia impins oricum, mi-a dat tema sa-i gasesc baterie pana vine din excursia in care a plecat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- alte poze: in fatza la magazinu paula's bikershop din ploieshti prin trafic: eroul ROMMEL: azuga duminica dimineatza: om obosit duminica dimineatza that's all!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Foarte misto pozele.Mai bagati daca mai aveti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAzuga Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 salutare lume si imi pare bine ca ati trecut si pe la Azuga de abea am mai tras si noi o beuta destul de consistenta sper ca v-a placut.Ce era cu fata lu wolf?era prea de dimineata??Era datorita faptului ca eu si cu el am reusit sa dormim ultimii si am dormit in balcon???Sau eram eu de vina ca am sforait prea tare???? Oricum sa stiti ca mie mi-a placut rau si cu toate ca aveam capu mare si de abea am iesit pe usa de dimineata cand a trebuit sa plec la munca nu am regretat delok ca am fost zombi mai toata ziua !cu un pic de piscina si o sauna am revenit la normal!!! A fos bine si va mai astept! aaaaaa, era sa uit au zis si cei de la magaziul de unde am luat bere ca va mai asteapta ca na doar ce naiba am dus inapoi cu un prieten 5 plase pline ochi cu sticle de bere goale!!! bafta si numai bine de la azuga Alin Azuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 ) sa rascolim:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Nu-i rau. Nu-i rau deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate