Victor_vclic Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 M-a luat gaia căutând. ÂŞtie cineva unde găsesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 M-a luat gaia căutând. ÂŞtie cineva unde găsesc? cat de multa vrei? Mesaj completat si pentru ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 M-a luat gaia căutând. ÂŞtie cineva unde găsesc? La ce temperatura? Ca eu am reusit s-o "topesc" pe la 180°C mai mult am stricat-o, a devenit un fel de gelatina, nu mai era vaselina la racire. Vaselina de rulmenti cu litiu, LITON de la benzinaria MOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) Gasesti aici: http://www.integradistributie.ro/uleiuri/u...ri-aditivi.html Vaselina pe baza de cupru, rezista la 1100 grade Celsius. Nu cred sa ai nevoie de mai mult Acu stie cineva unde gasesc vaselina siliconica (substanta alba) dar nu chestia aia cu proprietati dielectrice ci cealalta, rezistenta la temperatura dar in acelasi timp care nu atata cauciucul? Imi trebuie pentru ungerea etrierilor flotanti. Editat Martie 23, 2010 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Martie 23, 2010 Autor Share Postat Martie 23, 2010 (editat) 1. Îmi trebuie 200g. 2. Vreau să ung piesele aflate în roată, în butucul roții. Nu pot folosi vaselină normală pentru că se topeÂşte Âşi risc să ajungă în zona saboților (am frână pe tambur). Trebuie să reziste la câteva sute de grade că saboții se încing rău. 3. @marcone, mulțumesc. Sper să nu dau milioane pe o cutiuță de vaselină. Editat Martie 23, 2010 de Victor_vclic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 1. Îmi trebuie 200g.2. Vreau să ung piesele aflate în roată, în butucul roții. Nu pot folosi vaselină normală pentru că se topeÂşte Âşi risc să ajungă în zona saboților (am frână pe tambur). Trebuie să reziste la câteva sute de grade că saboții se încing rău. 3. @marcone, mulțumesc. Sper să nu dau milioane pe o cutiuță de vaselină. eu am luat cu bisulfura de molibden, de la skf, 45 ron 400ml parca; e rezistenta la apa si solicitari mari, si are punctul de topire f ridicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Martie 23, 2010 Autor Share Postat Martie 23, 2010 AÂş avea nevoie de o adresă sau ceva concret de unde să iau. Din păcate cei de la skf văd că vând prin distribuitori. Eu nu cunosc nici un distribuitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 AÂş avea nevoie de o adresă sau ceva concret de unde să iau. Din păcate cei de la skf văd că vând prin distribuitori. Eu nu cunosc nici un distribuitor. Suna la badi in bv si iti trimit prin curier; 80 ron tot serviciul + vaselina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Incearca aici:http://www.badi.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Eu am primit de la cineva vaselina rezistenta la peste 1000 grade (se pare ca se foloseste la motoare de masina de frezat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 @Victor_vclic, lamureste-ne si pe noi la ce iti trebuie vaselina aia, ca sa iti zicem unde sa te indrumam. Pentru fiecare problema exista o solutie, mai putin pentru cele care nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 1. Îmi trebuie 200g.2. Vreau să ung piesele aflate în roată, în butucul roții. Nu pot folosi vaselină normală pentru că se topeÂşte Âşi risc să ajungă în zona saboților (am frână pe tambur). Trebuie să reziste la câteva sute de grade că saboții se încing rău. 3. @marcone, mulțumesc. Sper să nu dau milioane pe o cutiuță de vaselină. nu vreau sa fiu off-topic dar crezi ca e normal sa se incinga asa rau butucul?cred ca ar trebuii sa-ti rezolvi problema cu franele sau cu rulmentii<depinde ce se incinge asa rau>ca nu cred ca rezolvi nimic cu vaselina de milioane<e doar o parere personala si sper sa n-o interpretezi gresit> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 (editat) 1. Îmi trebuie 200g.2. Vreau să ung piesele aflate în roată, în butucul roții. Nu pot folosi vaselină normală pentru că se topeÂşte Âşi risc să ajungă în zona saboților (am frână pe tambur). Trebuie să reziste la câteva sute de grade că saboții se încing rău.3. @marcone, mulțumesc. Sper să nu dau milioane pe o cutiuță de vaselină. motoreta este una de competitie? sau e d-aia cu motor de elicopter, de merge cu 400km/h? daca nu du-te la Mol in benzinarie si citeste instructiunile! ma indoiesc sa ai nevoie de o vaselina de felul asta, pt o mobra cu frana pe tambur(banuiesc Peugeot50cmc)... cel mai probabil ai nevoie de garnituri/semering la rulmenti. "Sute de grade" pe dracu'! atunci la camioane ce vaselinta tre' sa puna ? parca si alea au tambur... Sanatate maxima! Editat Martie 25, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Am eu vasilina grafitata, made in Germany ....rezista la peste 1000 grade...o folosesc la servici(tratamente termice)....da-mi un semn si iti trimit prin posta sau curier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate