Makaveli Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 ...PățăÂşti =))...nu Maka?... ...tăt felu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 ...tăt felu ehh akm pepsi la soare nu se agita... daca pui un mentos se agita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 mie unu imi place ideea cu parcarea de pe centru, vrem sa fim vazuti, acolo chiar suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 ...Da bineinteles...hai ,numa urmareste topicu , ca aici nu se stie locu si ora ) Nu mai mentinem traditia ca-i fugarim cu furci si sepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Interes vad ca este ... Sa vina numa vremea buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 ...Da bineinteles...hai ,numa urmareste topicu , ca aici nu se stie locu si ora ) Parcarea dintre cele doua linii de tramvai...pe centru...parcarea ce-a mai apropiata de primarie...ora 16.00 S-a mentionat mai sus:) mie unu imi place ideea cu parcarea de pe centru, vrem sa fim vazuti, acolo chiar suntem Big like ...in plus putem sta vara la o poveste fara sa stam la soare..te asteptam:) si pe oricine altcineva:) Sa vedem cati ne strangem in prima zi de primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Parcarea dintre cele doua linii de tramvai...pe centru...parcarea ce-a mai apropiata de primarie...ora 16.00 S-a mentionat mai sus:) ...tu fortezi pe 5-9 grade sa iesi cu motoru si vara vi cu masina )...bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 (editat) la ora 16:00 nu Âştiu câți oameni vor fi... dar în fine... vom trăi Âşi vom vedea Editat Februarie 27, 2012 de branconier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 la ora 16:00 nu Âştiu câți oameni vor fi... dar în fine... vom trăi Âşi vom vedea Si eu sunt curioasa,... s-a discutat de enspe mii de ori ca majoritatea lucreaza pana la ora 17, din cauza asta era stabilita ora 18 iarna-19 vara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Si eu sunt curioasa,... s-a discutat de enspe mii de ori ca majoritatea lucreaza pana la ora 17, din cauza asta era stabilita ora 18 iarna-19 vara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Si eu sunt curioasa,... s-a discutat de enspe mii de ori ca majoritatea lucreaza pana la ora 17, din cauza asta era stabilita ora 18 iarna-19 vara ... e simplu: cei care se aduna la ora 16 o vor face la primarie iar ceilalti nu ideea cu primaria e buna atata vreme cat nu se vor autosesiza organele competente, pt ca acolo nu e parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 e simplu: cei care se aduna la ora 16 o vor face la primarie iar ceilalti nu ideea cu primaria e buna atata vreme cat nu se vor autosesiza organele competente, pt ca acolo nu e parcare ...nu in fata la primarie e vb.... vizavi de biserica rosie ,intre liniile de tramvai e o parcare...dar acolo pana pe la ora 19:00 inca e aglomerat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Mi ar fi placut si mie sa vin sa va cunosc dar ajung prea tarziu de la lucru :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 si pana la urma? unde si cand?in fatza la gigi covrig:)),la 16 sau la 18? sau la caufland de la ora 18? hotarativa ca nu santeti la piatza aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 si pana la urma? unde si cand?in fatza la gigi covrig:)),la 16 sau la 18? sau la caufland de la ora 18? hotarativa ca nu santeti la piatza aici ..Dudu`le scoti mobra ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 pai asa asi vrea dar nu pot sa fiu cu ea in 2 locuri nu mai andi de aceea vreau sa se hotareasca odata,tu ce zici,ca si cuvantul tau CONTEAZA:)) sau daca nu sa ne citeasca MACA ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 pai asa asi vrea dar nu pot sa fiu cu ea in 2 locuri nu mai andi de aceea vreau sa se hotareasca odata,tu ce zici,ca si cuvantul tau CONTEAZA:)) sau daca nu sa ne citeasca MACA ceva ...io zic sa ne adunam acolo la gigi unde ne adunam vara in parcare...numa sa vina vremea buna sa poti iesi dupa ora 19:00.... ... sau daca nu , sti ce? merem la timi:))avem autostrada acuma .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 si pana la urma? unde si cand?in fatza la gigi covrig:)),la 16 sau la 18? sau la caufland de la ora 18? hotarativa ca nu santeti la piatza aici Si eu zic ca e bine acolo in parcare la Gigi. E mai central si putem manca un covrig, bea o doza de suc Ora 16:00 e cam la limita, si eu ies de la lucru la 15:00, da ajung. Poate ar trebui pus deocamadata ora 17:00 de intalnire si pe cand se mai lungeste ziua, mutat pe mai tarziu. PS: sper sa ajung maine sa imi fac asigurarea, ca de Luni tot incerc sa ajung si n-am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Ora 16.00 GIGI...apoi ne vorbim acolo ce si cum saptamana aialalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 ok ora 16 sau 17 care cum ajunge dar la ce zapada este acum afara ma indoesc ca o sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Eu nu ajung pe 16:00. Poate 16:30 daca totul merge bine. Nu am apucat sa imi fac asigurarea. Ies la 3 de la lucru, pana ajung acasa, pana ma duc sa o fac, revin acasa sa i-au TransALP-ul si vin in colo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 ok ora 16 sau 17 care cum ajunge dar la ce zapada este acum afara ma indoesc ca o sa fie ok Hehe...nu mai e zapada:)) Eu nu ajung pe 16:00. Poate 16:30 daca totul merge bine. Nu am apucat sa imi fac asigurarea. Ies la 3 de la lucru, pana ajung acasa, pana ma duc sa o fac, revin acasa sa i-au TransALP-ul si vin in colo. Si eu mi-am facut-o azi...ne vedem in parcare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Hehe...nu mai e zapada:)) Si eu mi-am facut-o azi...ne vedem in parcare:) ....na poze cu "prima actiune" MJ pe anu asta nimic?.. ati fost prea multi sau ce? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 ....na poze cu "prima actiune" MJ pe anu asta nimic?.. ati fost prea multi sau ce? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate