Black Wolf Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 ...joi la timi se stie.. TRABA AVUT GRIJA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 ....Maine MJ timi? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 ....Maine MJ timi? ... se stieee ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Na zi maka?cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 (editat) Na zi maka?cum a fost? ce mamaliga cu branza si cu smantana si cu carnat ? ....o fost buna, cu un det de tuica inainte ca sa unga instalatia si apoi 2 halbe de bere Andy din nefericire nu o mai mancat 2 portii da am bagat io cu Gaby si Florian cate 2 fiecare. Editat Decembrie 30, 2011 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Tare ma mir ca andi nu a putut manca doua portii,poate ai este frica sa nu se ingrase de sarbatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Tare ma mir ca andi nu a putut manca doua portii,poate ai este frica sa nu se ingrase de sarbatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Andi,cate portii iti pastrez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Andi,cate portii iti pastrez? ...am fost la sevici azi ... da saptamana viitoare viiiiinnn .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Andi,cate portii iti pastrez? si eu am fost tot la servici azi , pe saptamana viitoare mie 2 si lu' Andy 2 si berea la rece ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Cate 2 la fiecare si inca 2 cele restante de saptamana trecuta sa nu fie pe minus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 (editat) Salut, Anul trecut MJ a cam "degenerat" usor, de aceea m-am gandit sa incercam sa revenim la ideea principala a acestei manifestari moto saptamanale. Obiectivele acestuia le stim cu totii: "-Constientizarea de catre participantii la trafic, public si organele statului a existentei motociclismului ca si comunitatea unitara de pasionati ai vehicolelor cu doua roti. -Constientizarea potentialului comunitatii Moto din Romania - atit de catre participantii la trafic, public si organele statului cit si de insasi membrii comunitatii, astfel obtinindu-se o coeziune mai buna si deschizindu-se posibilitati de actiune punctuale pe viitor. -Constientizarea necesitatilor particulare a motociclistilor de catre public, parteneri de trafic, organe de ordine, institutii." De aceea propun sa revenim la ideea de a ne aduna intr-un loc anume, de unde la o ora fixa se pleaca, pe o ruta stabilita in prealabil. In primul rand m-am gandit sa schimbam locatia...stim cu totii ca vara MURIM DE CALD la Kaufland. Ne putem intalni in parcarea dintre cele doua linii de tramvai de la Primarie...GIGI...asa stiti mai exact locul:D. Este totusi in centru, parcarea este mare, ne putem parca motoarele intr-un sir ordonat, si cel mai important lucru, vara este UMBRA:). In plus acolo putem fi bagati in seama ca in parcarea de la Kaufland nici dracu nu ne vedea. Am vb si cu Lutzifer...ii place ideea, de aceea JOI, 1 MARTIE, prima zi a primaverii ne intalnim la locul stabilit la ora 16.00. PS...vor fi 9-10 grade..si nu va ploua...am vb cu cel de sus:)) Editat Februarie 25, 2012 de Oti121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 suna bine.incepem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Salut, Anul trecut MJ a cam "degenerat" usor, de aceea m-am gandit sa incercam sa revenim la ideea principala a acestei manifestari moto saptamanale. Obiectivele acestuia le stim cu totii: "-Constientizarea de catre participantii la trafic, public si organele statului a existentei motociclismului ca si comunitatea unitara de pasionati ai vehicolelor cu doua roti. -Constientizarea potentialului comunitatii Moto din Romania - atit de catre participantii la trafic, public si organele statului cit si de insasi membrii comunitatii, astfel obtinindu-se o coeziune mai buna si deschizindu-se posibilitati de actiune punctuale pe viitor. -Constientizarea necesitatilor particulare a motociclistilor de catre public, parteneri de trafic, organe de ordine, institutii." De aceea propun sa revenim la ideea de a ne aduna intr-un loc anume, de unde la o ora fixa se pleaca, pe o ruta stabilita in prealabil. In primul rand m-am gandit sa schimbam locatia...stim cu totii ca vara MURIM DE CALD la Kaufland. Ne putem intalni in parcarea dintre cele doua linii de tramvai de la Primarie...GIGI...asa stiti mai exact locul:D. Este totusi in centru, parcarea este mare, ne putem parca motoarele intr-un sir ordonat, si cel mai important lucru, vara este UMBRA:). In plus acolo putem fi bagati in seama ca in parcarea de la Kaufland nici dracu nu ne vedea. Am vb si cu Lutzifer...ii place ideea, de aceea JOI, 1 MARTIE, prima zi a primaverii ne intalnim la locul stabilit la ora 16.00. PS...vor fi 9-10 grade..si nu va ploua...am vb cu cel de sus:)) ...Mitre zici tu ceva acolo... da ai gandito cu "spatele"... ..daca tu ai impresia ca o sa gasesti vara loc de parcare acolo la cati ne adunam de obicei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 ...Mitre zici tu ceva acolo... da ai gandito cu "spatele"... ..daca tu ai impresia ca o sa gasesti vara loc de parcare acolo la cati ne adunam de obicei... Pana in vara se mai modifica ora...si va fi la 18..19...si la orele alea e cam golutz...in plus daca suntem organizati si venim saptamanal...se invata lumea sa nu parcheze joia dupa-masa acolo:D Oricum vedem ce si cum va fi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 sa nu cunva sa-i deranjeze pe pensionari din zona daca o sa fie zgomot mare de la motoare,o sa cheme regulat politia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Pana in vara se mai modifica ora...si va fi la 18..19...si la orele alea e cam golutz...in plus daca suntem organizati si venim saptamanal...se invata lumea sa nu parcheze joia dupa-masa acolo:D Oricum vedem ce si cum va fi:) ....io din cate tin minte si am vazut din filmari vara la ora 19:00 nuprea aveai loc de parcare acolo, anu trecut tot am schimbat orele (din cauza vremii) si ne`am pierdut (unii nu au mai stiut cand sa vina), anu asta schimbam si locatia (sa ne pierdem de tot:)) , ...HAI CA AM INCEPUT BINE )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 ....io din cate tin minte si am vazut din filmari vara la ora 19:00 nuprea aveai loc de parcare acolo, anu trecut tot am schimbat orele (din cauza vremii) si ne`am pierdut (unii nu au mai stiut cand sa vina), anu asta schimbam si locatia (sa ne pierdem de tot:)) , ...HAI CA AM INCEPUT BINE )) Timisoara Andy...Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Timisoara Andy...Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Incepatori la primul sezon primiti la joia moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Incepatori la primul sezon primiti la joia moto ? ...Da bineinteles...hai ,numa urmareste topicu , ca aici nu se stie locu si ora ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 ...Da bineinteles...hai ,numa urmareste topicu , ca aici nu se stie locu si ora ) Doctore sa sti ca si la Timisoara primesc incepatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 (editat) da!timisoara ! mai ajung oamenii sa cunoasca romania ...la impresii :> ce stiu altii :> Alex, termina cu prostiile Comunitatea moto aradeana exista, doar ca nu te baga pe tine in seama Din pacate tu si altii refuzati sa credeti sau sa intelegeti unde e problema, preferand sa aratati cu degetul spre altii Ar fi cazul sa va analizati actiunile, gesturile si vorbele aruncate aiurea din ultimul an Modestia ta ma uimeste cand nu are rost chiar nu mai are rost ... Editat Februarie 26, 2012 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 (editat) da!timisoara ! mai ajung oamenii sa cunoasca romania ...la impresii :> ce stiu altii :> cand nu are rost chiar nu mai are rost ... so gasit cine sa vorbeasca dupa cum vedeti am postat la misto ca stiam ca va agitati ca pepsiurile lasate in soare Editat Februarie 26, 2012 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 da!timisoara ! mai ajung oamenii sa cunoasca romania ...la impresii :> ce stiu altii :> cand nu are rost chiar nu mai are rost ... ...PățăÂşti =))...nu Maka?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate