ar88rol Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 ... io duc numa fetitze(varsta 18 - 25 ani)...daca aveti ceva sunatima... si daca sunt prea multe fetitze are andy numaru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 si daca sunt prea multe fetitze are andy numaru meu Sa inteleg ca joi faceti prezenta si voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Sa inteleg ca joi faceti prezenta si voi? s-au anuntat fetele ? daca e vreme buna sunt prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) mai bine o tura in timisoara in rock house la o cafea Editat Martie 13, 2012 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 sunt curios sa vad cine vine acuma joi . daca iarasi nu io o sa fiu cu motorul . voi face cum zice maka mai bine o tura in timisoara in rock house la o cafea Timisoara? Mai bine Szeged la o portie de halĂĄszlĂŠ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) Cred ca schimbarea de loc este justificata prin impactul pe care dorim sa-l aiba aceasta manifestare. Nu esti de acord ca putem sa fim mai bine vazuti pe centru decat la Kaufland? Nu este mai convenabil sa stam pe Facebook, insa ne putem face vazuti mai bine pe Facebook decat pe un forum obscur frecventat doar de motociclisti si cu atat mai mult ca acum nu se mai pot face inscrieri pe acest forum. Pe Facebook ne putem deschide si catre cei care nu au profil pe motociclism + difuzarea informatiei este mai eficienta decat prin acest forum. Daca se face valva cu moto joi? Se face...si este foarte bine ca se face, pentru ca asta arata ca existam si avem continuitate in actiunile noastre. Daca la intalnire vin 2-3 motoare...eh, fiecare vine cand poate si participa cand exista disponibilitate si nu cred ca este cazul sa facem reprosuri nimanui pe aceasta tema. Hai sa lasam discutiile "demotivante" si sa incercam sa ne inchegam pentru ca e nevoie de unitate...nu de discutii interminabile, "deconstructive" si fara finalitate. Uite, spre exemplu mi-a mai venit o idee despre care astept pareri: periodic, sa organizam JOIA MOTO cu invitati din randul celor care nu au motocicleta si sa-i scoatem la o plimbare cu noi ca pasageri...sa vada oamenii cum se "vad lucrurile de la bordul motocicletei". Treaba asta poate avea un impact dragut si ar putea schimba mentalitatea eronata ca suntem o "turma de animale" (cum ne-a strigat acum un an un nene din statia de tramvai). Defapt, nu asta vrem sa obtinem prin MOTO JOI: sa fim vazuti si sa atragem atentia ca existam? Hai te rog sa lasam ideile preconcepute si sa incercam sa facem o treaba faina impreuna, ce zici? I agree:) in plus nu inteleg de ce se baga cei care oricum nu vin:)) Maka...scrie pe forumul din Timi unde sa se tina nu pe aici..ca te lauzi ca MJ Arad "sucks" si cel de TM e beton... poate anul asta meri in Galati la MJ... ca e mai departe macar Editat Martie 13, 2012 de Oti121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Deci.,locatie...,ora?,pentru joi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) la ora 17,dupa cate stiu.in parcarea de pe mjlocul bulevardului,e biserica rosie si peste drum gigi covrig.baietilor care nu vin in arad,si pleaca spre alte localitati,tari etc asfalt uscat Editat Martie 14, 2012 de ursu2276 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Sorine prietene, cand postez pe Timisoara vorbesc serios, semnatura e pt sectiunea Arad ! Te-ai scos pe Timisoara:) Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) Te-ai scos pe Timisoara:) Drum bun! nu m-am scos, doar am spus pentru cine e semnatura, oricum voi nu faceti diferenta dintre gluma si serios Editat Martie 14, 2012 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 nu m-am scos, doar am spus pentru cine e semnatura, oricum voi nu faceti diferenta dintre gluma si serios Eh nah, cred ca toti stim de gluma...nu ne judeca atat de aspru:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 I agree:) in plus nu inteleg de ce se baga cei care oricum nu vin:)) ...Tinere nu stiu care a fost anu trecut mai des la MJ ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 ...Tinere nu stiu care a fost anu trecut mai des la MJ ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 ...Tinere nu stiu care a fost anu trecut mai des la MJ ... Vreti sa va caut in poze? Ca eu am fost la toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Vreti sa va caut in poze? Ca eu am fost la toate Tinere nu ai fost la toate, anul trecut am fost eu cu Andy si Lucimoto, iar tu nu erai acolo doar noi 3, deci nu ai fost la toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CNC4YOU Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Tinere nu ai fost la toate, anul trecut am fost eu cu Andy si Lucimoto, iar tu nu erai acolo doar noi 3, deci nu ai fost la toate "batranilor",voi nu avetzi telefoane? daca da,de ce nu le folositi?un sms este destul de ieftin! macar nu va faceti de rahat! sau daca va faceti stiti numai voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 15.03.2012,motojoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Tinere nu ai fost la toate, anul trecut am fost eu cu Andy si Lucimoto, iar tu nu erai acolo doar noi 3, deci nu ai fost la toate Ai dreptate, am lipsit la una singura... cand am fost in Muntenegru, Croatia, etc... Atunci m-a prins o Joi pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 (editat) ba da unde-i motociclistul Oti cel care merge la fiecare moto joi ? Editat Martie 15, 2012 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 ba da unde-i motociclistul Oti cel care merge la fiecare moto joi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 ba da unde-i motociclistul Oti cel care merge la fiecare moto joi ? a fost si el..,se vede si in poza.,oricum e o parcare cu plata.,cand vom fi mai multi nu suntem bineveniti acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 a fost si el..,se vede si in poza cu masina oricum e o parcare cu plata.,cand vom fi mai multi nu suntem bineveniti acolo.. si acum urmeaza sa se schimbe din nou locatia si dupaia va intrebati de ce vin numa 2-3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 (editat) a fost si el..,se vede si in poza.,oricum e o parcare cu plata.,cand vom fi mai multi nu suntem bineveniti acolo.. Pana la ora 18:00 e cu plata din cate stiu eu, deci nu e o problema. In 2 sapt se schimba ora si mutam si noi de la 17:00 la 18:00 ... Plus ca noi nu parcam... stam langa moto Editat Martie 16, 2012 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Pana la ora 18:00 e cu plata din cate stiu eu, deci nu e o problema. In 2 sapt se schimba ora si mutam si noi de la 17:00 la 18:00 ... Plus ca noi nu parcam... stam langa moto Sunteti si voi destepti...cand ati platit parcare pentru moto?) Am fost personal la cei de la Parktronic sa ii intreb...nu se plateste pentru moto...unde sa imi pun biletul? In geam?) Care nu-l am?) Nu se plateste pentru moto:D Stati linistiti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Sunteti si voi destepti...cand ati platit parcare pentru moto?) Am fost personal la cei de la Parktronic sa ii intreb...nu se plateste pentru moto...unde sa imi pun biletul? In geam?) Care nu-l am?) Nu se plateste pentru moto:D Stati linistiti:) oricum nu o sa mai fie intalnirea in centru ci inapoi la Kaufland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate