herlopaul Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Ne vad si aia ce stau la terasa La Pergola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Nu Âştiu câți ați remarcat faptul că parcarea de imdediat după față de cea in care se tine acuma Moto Joi... de la Ziridava e mult mai faină. E cu pomii mai in interiorul parcarii ceea ce face in primul rand sa numai poti ajunge asa usor pe liniile de tramvai. E mai ferita de soare si evident estetic arata mult mai bine. Nu vi se pare o idee mai buna sa fie intalnirea acolo? E cu 100-150 m mai in fata Se poate ajunge la JiJi tot asa usor Si nici nu e problema in cazul in care nu vede toata lumea pe forum ca se muta intalnirea acolo (in cazul in care vor si restu) pentru ca se vede dintr-o parcare in alta. Ganditi-va la asta, si cei care nu ati fost treceti pe acolo sa vedeti cat e de faina! O poza de completare. Pa ea si pe mama ei. Vineri in fata la terasa de fitze adunarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 astazi din nou la gigi covrig la ora 19,salutari participantilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 astazi din nou la gigi covrig la ora 19,salutari participantilor cu noua mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 cred ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Nu trecem si noi la ora de vara, adica ora 20? Ca deja e ziua lunga tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Nu trecem si noi la ora de vara, adica ora 20? Ca deja e ziua lunga tare... Ideea e buna, dar haideti sa o lasam astazi tot pe 19:00 si sa schimbam de saptamana urmatoare Anuntam pe toata lumea si la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 (editat) eu merg si astazi de la 19,dar nu este nici o graba ovi,te asteptam ca pe o domnisoara astazi o fi ceva?care se anuntza de la 19 la (gigi covrig)? ar fi un prilej bun sa discutam despre casoaia daca nu ne adunam,atunci la ora 21 in flex.ce ziceti? Editat Mai 17, 2012 de irisdog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Eu ma duc la Filarmonica De la ora 19 este un concert interesant: muzica trupei Queen in versiune simfonica si corala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Eu ma duc la Filarmonica De la ora 19 este un concert interesant: muzica trupei Queen in versiune simfonica si corala Asta daca ti-ai luat bilet din timp, daca nu in picioare si tot ii bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Asta daca ti-ai luat bilet din timp, daca nu in picioare si tot ii bine. Ar fi o surpriza placuta sa stiu ca aradenii au un apetit atat de mare pentru cultura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 te anunt ca mai sunt locuri doar in picioare, spre uimirea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Eu ma duc la Filarmonica De la ora 19 este un concert interesant: muzica trupei Queen in versiune simfonica si corala Am fost Âşi eu anul trecut, merită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 maine se pare ca ploua,dar daca este vreme frumoasa cumva ar fi bine sa ne vedem la ora 20 la (gigi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 De azi ora 20:00, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 De azi ora 20:00, nu? Chiar asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Noi mergem la ora 20:00 PS: foarte tare ideea cu poza, in cazul in care nu intelege lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 (editat) Noi mergem la ora 20:00 PS: foarte tare ideea cu poza, in cazul in care nu intelege lumea! Saptamana asta apar si eu dupa o mica pauza. Problema la mine e ca la ora 20 ies de la lucru. In 5, max 10 min. ajung acolo. M-a asteptati?!!! Oricum, v-aajung din urma! Editat Mai 29, 2012 de ocsy2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 M-a asteptati?!!! Eu sigur nu te astept, ca lucru saptamana asta la ora aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 (editat) Eu sigur nu te astept, ca lucru saptamana asta la ora aia M-aaaa... tu s-a lipsesti??! Apar eu nu ai tu frica!!! Ce-i rau nu piere!!!!! Editat Mai 29, 2012 de ocsy2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 pentru aztazi 31 mai,ramane aceasi loc si aceeasi ora maine 7 iunie daca vrea cineva sa vina la timi,la19 30 in parcare la gigi covrig,care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Eu vin daca mai sunt care vin...dar sa plecam la cel tarziu 8 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Venim mai repede de ora 20, cine vrea. Propun azi o plimbare pe urmatorul traseu. Daca tot s-a dat in folosinta si cealalta parte a centurii de autostrada vest. Cea care incepe la sensul giratoriu dinspre iesirea de la Arad-Nadlac si se intalneste la iesirea Aradul-Nou. Facem tura, intram la un suc la Port Arthur si ,,cata casi" fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Venim mai repede de ora 20, cine vrea. Propun azi o plimbare pe urmatorul traseu. Daca tot s-a dat in folosinta si cealalta parte a centurii de autostrada vest. Cea care incepe la sensul giratoriu dinspre iesirea de la Arad-Nadlac si se intalneste la iesirea Aradul-Nou. Facem tura, intram la un suc la Port Arthur si ,,cata casi" fiecare. Nu suna rau ce zici tu aici... azi imi fac si eu prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate