laumoto Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 eu lucrez zilnic pena la 19. data trecuta la ce ora ati plecat din parcare? eu pot ajunge in 10-15 min. acolo. mai asteptati atata timp? pana la 19;30,e ok,?sau daca mai sunt uni care nu pot decat pana la ora 20,sa se anunte ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 ceas. la 19:20 cel tarziu voi fi acolo. poate mai vin 2 prieteni. eu sigur voi fi acolo. mersi Laule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) pt cei care nu au vazut video de saptamana trecuta il puteti vedea aici Editat Aprilie 5, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 fa-l sa mearga incarca bateria Am tot incarcato da si-o dat duhu cu totu saraca:( Trebe alta numa ca nu-i chiar ieftina(50 de epuroi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 se v-a tine si daca v-a fi vemea cacacioasa ca azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Nu-i stres! Joi seara va fi vreme superba. Asadar la ora 19 cati mai multi , adunarea la Kaufland! Editat Aprilie 6, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Faina treaba!Succes in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 ceva poze-filmari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) POZE SI VIDEO DE LA A2A JOI MOTO AICI Editat Aprilie 8, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) Pozele mele si cateva cuvinte se pot vedea AICI! , sau daca vreti sa le donwloadati , o puteti face de aici http://dl.transfer.ro/Poze_8.Apr.2010-tran...r-52569705d.rar (aprox 10 zile de azi inainte) Mesaj completat Am terminat si SlideShow-ul , se poate vedea AICI, VIDEO! Sau puteti sa il Downloadati sa il aveti acasa, de aici http://dl.transfer.ro/transfer_ro-09apr-348ecb30e3b.zip (Aprox 10 zile de azi inainte) Editat Aprilie 8, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 ioiii, oare ce faceam aici?...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 ioiii, oare ce faceam aici?...... ... circulam civilizat, sa nu ne injure soferii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 ... circulam civilizat, sa nu ne injure soferii... Voi da, el nu Credeam ca doar Ratza poate face minuni din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) ioiii, oare ce faceam aici?...... N-am reusit sa te prind mai bine in poza, e prea mare BMW`u din fata ta Editat Aprilie 10, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 ioiii, oare ce faceam aici?...... e faina poza. Mesaj completat apropo... filmarea care s-a facut de cei de la TV, unde s-e poate viziona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 e faina poza. Mesaj completat apropo... filmarea care s-a facut de cei de la TV, unde s-e poate viziona? La TV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy2000 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 da. ms. pt. informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) La TV buey...nu fii stokar(cocalar cum zici tu)...k dc te ia cineva pe tine asa nu'ti place... omu' a intrebat frumos...si poate mai sunt ca el care nu stiu(io de ex) cine a filmat, unde se da,cand... Editat Aprilie 10, 2010 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 bai...nu fii stokar(cocalar cum zici tu)...k dc te ia cineva pe tine asa nu'ti place...omu' a intrebat frumos...si poate mai sunt ca el care nu stiu(io de ex) cine a filmat, unde se da,cand... la PROTV ma la stirile locale atata stiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 buey...nu fii stokar(cocalar cum zici tu)...k dc te ia cineva pe tine asa nu'ti place...omu' a intrebat frumos...si poate mai sunt ca el care nu stiu(io de ex) cine a filmat, unde se da,cand... A fost difuzat deja la TV... in 9.Apr la ora 17:40 , dar numa vreo 15-20 sec, am incercat sa inregistrez cu TV Tunerul , dar pana sa ii dau REC deja stirea s-a terminat , asa mult a tinut. Pe net nu am gasit niciunde filmarea, doar articole scrise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 N-am reusit sa te prind mai bine in poza, e prea mare BMW`u din fata ta ...nu-i bai, data viitoare incercam din nou!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 ...joi ne intalnim iar la 19 in parcare la Kaufland, da? sugerez sa stabilim traseul si terasa unde ne adunam la sfarsit aici.. dinainte.. sa nu se repete faza de joia trecuta... si eventual sa poata sa se alature si cei care nu ajung la timp in parcare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 ...joi ne intalnim iar la 19 in parcare la Kaufland, da?sugerez sa stabilim traseul si terasa unde ne adunam la sfarsit aici.. dinainte.. sa nu se repete faza de joia trecuta... si eventual sa poata sa se alature si cei care nu ajung la timp in parcare... ar fii ideal sa se stie traseul...si destinatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 ar fii ideal sa se stie traseul...si destinatia. Dupa cum au fost si turele anterioare se va hotara si de data asta pe unde vom merge. Eu propun ca acelasi traseu care l-am facut si joia trecuta. Daca vor mai fi si alte propuneri de traseu nicio problema. Treptat observ ca invatam sa mergem in formatie cu mici exceptii care se remediaza pe parcurs. Va rog ca la Kaufland sa stam impreuna nu imprastiati prin toata parcarea,ma refer ca persoane. Daca vom socializa cred ca nu ne mananca nimeni, nu sa stam la 30m unii de altii. Si sa ne intelegem unde vom incheia in final cursa. Cei de la Arad Bikers nu vom zabovi mult caci trebuie sa cautam ceva, stiti voi ce... Revenind la mers:Sa dam dovada ca stim sa mergem si ordonat ,pe o singura banda, fara turatii de motoare si regulamentar. Speram prieteni sa ajungem la un consens, macar ptr 1 ora. Multumesc! Mesaj completat Azi am reusit sa ne adunam totusi cativa. A iesit ok cu mici exceptii. Dar incet, incet invatam sa mergem si in formatie. Speram ca joi sa fie vreme buna si pentru cei care s-au speriat poate de ploaie. Multumim participantilor! Video dupa ora 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Video dupa ora 12. Ceva interzis minorilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate