Picasso_ss Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Sooooooooooooo...dupa tot circul recent, ne vedem maine sau ba? Vremea tine cu noi si maine putem sa facem o gasca faina, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 aradbikers,prezenti,si oricine vrea o tura mai lunga maine...lipova,mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Adica un moto joi scurt prin oras si apoi o deplasare la lipova? Suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 mai se racoresc motoarele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Si de ce vorbesti la timpul trecut?imi sustin afirmaia initiala, defilarea poate fi facuta si de 3, 30 sau 300 motociclisti Oricand se vor gasi cativa entuziasti pentru ca mesajul trebuie transmis Nu avem ce face, si ridicatorii-pe-o-roata fac parte din comunitate, in fata legii toti suntem motociclisti Oricum nu cred ca mai sus mentionata categorie va mai fi prezenta, pentru ca, citez spusele unui biker hotarat, care a participat la manifestarea de acum 3 saptamani: "mai, mie imi fierbe apa la turele astea, dar am iesit putin, i-am dat 200 la ora si m-am linistit" Remarcati ca a spus ca LUI ii fierbe apa, nu motocicletei Mesaj completat aradbikers,prezenti,si oricine vrea o tura mai lunga maine...lipova,mergem eu nu voi fi prezent,imi pastrez banii pt 18 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 aradbikers,prezenti,si oricine vrea o tura mai lunga maine...lipova,mergem suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 eu nu voi fi prezent,imi pastrez banii pt 18 iunie Gaseste alta scuza Tura de azi nu poate depasi 10-15 lei daca faci doar orasul Faci 735 km cu 10-15 lei? Iesirea la Lipova e facultativa, de exemplu nici eu nu cred ca voi merge Dar o tuta scurta prin metropola se poate face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Gaseste alta scuzaTura de azi nu poate depasi 10-15 lei daca faci doar orasul Faci 735 km cu 10-15 lei? Iesirea la Lipova e facultativa, de exemplu nici eu nu cred ca voi merge Dar o tuta scurta prin metropola se poate face nu dar azi o fost plin de politie prin oras si posibil si inafara orasului,inafara orasului nu am vrut sa ma risc fiind la 1 pas sa termin cu inmatricularea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Pe langa plimbarea de oras am dat o fuga si pana la Lipova Bai dupa apa minerala. Initial trebuia sa mergem mai multi dar ne-am cam imprastiat pana la iesirea din oras si am mers 5 motoare … din care am am ajuns 4 pana in Bai SlideShow - La mine pe blog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Pe langa plimbarea de oras am dat o fuga si pana la Lipova Bai dupa apa minerala. Initial trebuia sa mergem mai multi dar ne-am cam imprastiat pana la iesirea din oras si am mers 5 motoare … din care am am ajuns 4 pana in Bai SlideShow - La mine pe blog ! Felicitari.Super poze si super filmul. Mesaj completat si traseul de astazi este : ?????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) O sa-l faca , fotografieze si filmeze carcotasii de profesie... Editat Iunie 3, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 a fost super astazi Daca este cumva un membru al acestui forum doresc sa-mi cer scuze pentru ca m-am bagat in fața lui in Vlaicu in parcare ... nu mai tin minte exact ce motocicleta era , n-am vazut-o exact dar parca era un Suzuki de 750 Noapte buna tuturor Mesaj completat aaa , si vreau sa-mi spun ca "m-a batut Dumnezu" ... mi-a intrat o musca prin nas si cred ca aceea musca mi-a fost si cina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 a fost super astaziDaca este cumva un membru al acestui forum doresc sa-mi cer scuze pentru ca m-am bagat in fața lui in Vlaicu in parcare ... nu mai tin minte exact ce motocicleta era , n-am vazut-o exact dar parca era un Suzuki de 750 Noapte buna tuturor Mesaj completat aaa , si vreau sa-mi spun ca "m-a batut Dumnezu" ... mi-a intrat o musca prin nas si cred ca aceea musca mi-a fost si cina da, era sa te luam pe sus, eram eu cu oti, revin cu film imd Mesaj completat da, era sa te luam pe sus, eram eu cu oti, revin cu film imd video aici Mesaj completat AVAND IN VEDERE CA DEJA A VENIT CALDURA , SI LA CEREREA MAI MULTOR MOTOCICLISTI , AM HOTARAT CA ORA LA CARE SE VA DESFASURA MOTO THURSDAY SA FIE 20.00 incepand cu joia asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 bun, deci ora 20, dar daca tot e asa frumos afara, ce ziceti de o iesire scurta pana la balta la Ghioroc ?? chiar is curios cum e apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 se muta intrunirea la ora 20? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 pai ar fi bine... ca ii prea cald ... ramane pe 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Deci ora 20.Bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Joia asta o sa vin doar la kaufland cu PeJos-ul... probleme tehince la motor (trebuie sa ii schimb diferite chestii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Joia asta o sa vin doar la kaufland cu PeJos-ul... probleme tehince la motor (trebuie sa ii schimb diferite chestii ) OLOIUUUUU si filtru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Azi dupa o tua scurta pe centru propun sa mergem la balta la Ghioroc sa ne racorim putin. Cine nu vrea baie sta la terasa la un suc. Daca saunteti de acord, ridicati mana la Kaufland. Slipul de baie sa-l aveti la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Vedeti aici Moto Thursday de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Un scurt SlideShow si din partea mea ... PLAY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 revin inca o data pe acest topic cu scuze : de data asta celui cu KTM-ul de 990 ... am afumat minunatia de motor mai ceva cum se afuma carnatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 revin inca o data pe acest topic cu scuze : de data asta celui cu KTM-ul de 990 ... am afumat minunatia de motor mai ceva cum se afuma carnatii Nu ai somn si ne faci pofta pe mancare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 revin inca o data pe acest topic cu scuze : de data asta celui cu KTM-ul de 990 ... am afumat minunatia de motor mai ceva cum se afuma carnatii ..ai noroc ca Golumbu nu-i suparacios, altfel trecea peste tine destul de usor!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate