med_tuning Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Orice magazin de piese sau benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Magazinele cu piese de dacie alea au de toate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 unde gasesc cleme inchidere in Timisoara , ceva de genul ? am incercat deja in magazine de bricolaj, nu au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 cauta in dedeman ..sper ca este in timisoara, eu am luat acum 2 luni pentru o valiza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 Unde as putea gasi de cumparat set de lere? Imi trebuie sa verific jocul la supape? Pastile de 7,48 mm se pot procura de undeva? Nu vreau sa le polizez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 CICLOP, AUTOVAROM , ROLLING, PROMOTOR si alte mag. dastea pastile...incearca la ciclop pe comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 Merci! Am gasit la Ciclop; aduc si pastile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 Va salut Va rog sa-mi recomandati o casca de preferinta cross cu viziera, buna, cat-de-cat silentioasa, si la un pret corect fata de calitatea avuta Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Va salut Va rog sa-mi recomandati o casca de preferinta cross cu viziera, buna, cat-de-cat silentioasa, si la un pret corect fata de calitatea avuta Multumesc anticipat Cred ca o poate aduce Paul si asa vad si eu una cum arata http://www.fc-moto.de/Oneal-Sierra-Adventure-Helmet?gclid=CNjIhL7578MCFUHmwgodVKEA5Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Doape, parca asa se chema firma » Post actualizat in 20 Feb 2015 09:46 Doape, parca asa se chema firma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Știe cineva unde pot să cromez o carcasă veche de ceas? » Post actualizat in 24 Feb 2015 08:23Oare o alarrme moto cine monteaza in timisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Stiti un CNC in Timisoara? Sa lucreze lemn ma intereseaza. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Stiti un CNC in Timisoara? Sa lucreze lemn ma intereseaza. Merci! Ajung eu astazi la un atelier ce debiteaza lemn. Am vazut ceva reclama si mostre lipite pe un perete. Le fac o poza si iti dau un semn mai pe seara (21-22, probabil). » Post actualizat in 02 Mar 2015 15:01 0722.365.013 Mircea Oroviceanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Merci Raul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Stie cineva unde s-ar putea confectiona niste protectii de cadru ca modelul de mai jos? Sa fie din aluminiu sau teflon, nu conteaza. Am unul ca model si se pot lua dimensiunile exacte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Vad ca sunt usor ovale cjestiile alea. O masina cu comanda numerica ti ar trebui. Ia legatura cu userul /index.php?/user/73149-tankcsapda/ Si daca e ok sa fie rotunde...cauta un strungar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Multumesc raoulserban! Am vorbit cu tankcsapda si sunt promisiuni ca se pot face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Salut, stiti pe cineva in Timisoara care poate reconditiona o parte dintr-o carena de pe codita la motor din fibra? Lipseste o bucata de pe stanga si am nevoie sa o faca in oglinda cu cea de pe dreapta. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Era Dyno+40 768 471 241 cu un stelier de fibra and co. Incearca un apel, nu stiu daca mai lucreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Era Dyno+40 768 471 241 cu un stelier de fibra and co. Incearca un apel, nu stiu daca mai lucreaza Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 (editat) Multumesc Dani (Tankcsapda)! Aseara am primit noile crashpad-uri facute de Dani la CNC. Arata foarte bine si sunt copii fidele dupa cele originale, dupa cum se poate vedea si in poze. jos originalul, sus copia Editat Martie 12, 2015 de laurtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Multumesc Dani (Tankcsapda)! Aseara am primit noile crashpad-uri facute de Dani la CNC. Arata foarte bine si sunt copii fidele dupa cele originale, dupa cum se poate vedea si in poze. image.jpg image.jpg jos originalul, sus copia image.jpg image.jpg Cu placere Laurentiu...speram sa nu mai fie cazul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Are cineva de vanzare, pentru maine, 1L ulei MOTUL 5100 10W40? Am ajutat azi un prieten sa faca schimbul la un GSX-R si a luat doar 3L (mai are nevoie sa completeze 300-400ml). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Mergi la Stela la butiq trebuie sa aibe, dar suna inainte sa nu bati drumu deageaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Te referi la Sorin/violetbiker? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate