motor_bla Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 am citit o bucatica...trist...pt ca din pacate omul are dreptate in ceea ce relateaza si cred ca majoritatea ne regasim in cele scrise de el, doar ca n-am gasit timpul, modul si motivul pt a le scrie...oricum pt restul, care nu se incadreaza in "majoritate", nu provoaca nici un fel de apasare asupra constientului cele scrise in articol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 m-am pricopsit cu 2 seturi de bujii NGK IMR9C-9H IRIDIUM.dau un set cu 220 ron/4bucati.bujiile sunt noi noute.e aproape jumatate de pret,ele noi fiind 396 ron.a fost greseala mea,in loc de un set,am luat 2....pun mai jos si link-ul,pt a se vedea pe ce tip de moto se potrivesc.rog pm sau 0745927768 vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Stie cineva unde as putea gasi oglinzi SH de Suzuki GSK-R600 2004-2005 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolog Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 hello! cunoasteti vreo curatatorie chimica (sau de care o fi) ..? vreau sa-mi spal geaca de piele merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 no scuze, am mai postat o data, unde nu trebuia Caut: Scarita R6 Pe interiorul scaritei scrie : 5 SL - 4Yamaha R6 2003 - 2005 Scarita pilot ( fara suport ) stanga cum stai pe motor . Multumesc anticipat! Cata 0724510861 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 (editat) Salut ! Ma ajuta cineva cu un videoplayer imprumut ? Adica chestiile alea vechi in care bagi casete VHS. Am o caseta veche de tot pe care vreau s-o "digitalizez" dar nu am playerul necesar. Multumesc. Nu dureaza mai mult de 1 zi .... teoretic. Tel: 0752.246.508 Toate cele bune ! Editat Iunie 28, 2012 de Orvo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Manuale mot Manuale service moto gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Salutare tuturor,as avea o mare rugaminte la posesorii de Suzuki Bandit 1200 ,din Timisoara.De curand am achizitionat si eu unu ,si am probleme cu partea electrica. Adica: eu cand am cumparat motoru,cheia din contact a ramas pe ON. Am tras firele afara din contact , si as vrea sa vad de ce nu am scanteie la bujii . Ma poate imprumuta cineva pe loc cu un CDI ,sa vad daca acela e buba,ca sa nu dau banii aiurea la mecanici sau pe CDi? Multumesc anticipat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Stiu ca nu e de moto, dar poate puteti sa ajutati si voi. Am gasit aseara in centru un catel (mascul) curatel, ingrijit, de talie mica, bej, cu ham roz. Daca stiti pe cineva care ii duce lipsa, va rog sa dati un telefon. De asemenea, daca stiti pe cineva care ar putea sa il gazduiasca pana ii gasim proprietarul, pentru ca e foarte activ si nu se prea intelege cu fiica-mea de 3 ani. Contact: 0722 601 036 Mersi. Am reusit sa dau de stapana. Editat Noiembrie 21, 2012 de Sofeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elviscatalin Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 salut, ma poate ajuta cineva cu stopul de ceata din imagine? trebuie sa fac un ITP la masina! salut, ma poate ajuta cineva cu stopul de ceata din imagine? trebuie sa fac un ITP la masina! revin: ] ma poate ajuta cineva cu stopul de ceata din imagine? (transporter din '95) trebuia sa fac un ITP la masina si au respins pe acest motiv, desi functiona ! (neexistant cale de intelegere)!!! INTENTIONEZ SA IL CUMPAR (dar nou e fff scump) - MACAR CU TITLUL DE IMPRUMUT (contra unor beri) - al meu are sticla putin sparta! multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apolon eos Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Salutari, cine ma poate ajuta cu repararea la asta...? pret va rog pe PM Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 unde gasesc piese de comuniste in TM ? ma intereseaza o aripa spate/fata de orice mobra . , oricum va fi taiata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 tapiteaza cineva sei in TM ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 (editat) tapiteaza cineva sei in TM ? Incearca aici; /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/ sau aici: /index.php?/topic/689086-tapitez-sei-moto/ Nu-i cunosc, am citit pe forum despre ei. Editat Ianuarie 20, 2013 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 rezolvat, mersi , sper sa n'am suprize Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Sa pui poze cu saua finalizata, ca sunt interesat si eu sa o tapitez si sa o modific pe a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardSS Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 @Kenaz , in caz ca vrei sa iti dai cu parerea , e un baiat din Timisoara , la care am apelat si eu (dar nu pentru tapitat ) si e foarte ok. Uite aici un link cu numarul lui de telefon si munca care o face: LINK . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JulianASD Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 @raoul:Da-i un pm la Horatiu sau suna-l pe Calu. Cata sau altcineva - cat costa la Maxiscooter montatul + echilibrat? Sau orice alte surse de montat + echilibrat. Eu doar de cei de sus stiu. @raoul:Da-i un pm la Horatiu sau suna-l pe Calu. Cata sau altcineva - cat costa la Maxiscooter montatul + echilibrat? Sau orice alte surse de montat + echilibrat. Eu doar de cei de sus stiu. Am fost vara anului trecut la Maxiscooter si mi-a cerut 30 de lei pe roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 @Kenaz , in caz ca vrei sa iti dai cu parerea , e un baiat din Timisoara , la care am apelat si eu (dar nu pentru tapitat ) si e foarte ok. Uite aici un link cu numarul lui de telefon si munca care o face: LINK . Este acelasi din primul link dat de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardSS Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Acum am observat si eu. Imi cer scuze pentru duplicare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) Sa pui poze cu saua finalizata, ca sunt interesat si eu sa o tapitez si sa o modific pe a mea. nu pot pune poze deoarece a iesit un (cuvant urat) . mai caut . ( nu am fost la cei prezentati aici , am primit un pont pe PM si l'am urmat , acuma e prea tarziu ) Editat Ianuarie 26, 2013 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 nu pot pune poze deoarece a iesit un (cuvant urat) . mai caut . ( nu am fost la cei prezentati aici , am primit un pont pe PM si l'am urmat , acuma e prea tarziu ) Nasol, sper data viitoare sa-ti iasa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 A venit primavara! Stie cineva un broker de asigurari pt rca-ul mobrei mele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 A venit primavara! Stie cineva un broker de asigurari pt rca-ul mobrei mele? Tomasig 0256.490.874 0256.436.612 De multi ani imi fac asigurarile la ei, is foarte seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 trebuie o maneta de acceleratie cu tot cu suportul pentru cablu de 1 inch . 25.5mm unde gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate