Aragon Postat August 19, 2015 Share Postat August 19, 2015 Stie cineva unde se mai sudeaza in autogen prin TM sau daca stiti pe cineva care lucreaza la o institutie unde i permite sa mai faca un ciubuc dupa program ... Mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 (editat) la capatul str,Resita ,la semafor,,faci dreapta spre Iosefin si imediat pe dreapta e un nene ce face confectii metalice,daca nu il gasesti tot acolo faci stg pe str cu liniile de tamvai si la vreo 200m pe partea dreapta e un altul ,motorist,, Editat August 20, 2015 de API73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 Salutare. Nu mai stiu unde sa intreb...caut pe cineva sa imi schimbe ulei-ul + simering-uri . Daca stie cineva , lasati va rog un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Motorzone in Badea Cartan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Are cineva in Timisoara sau imprejurimi Virago de 250? Da, Andreea Bu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanShef13 Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Salutare. Nu mai stiu unde sa intreb...caut pe cineva sa imi schimbe ulei-ul + simering-uri . Daca stie cineva , lasati va rog un mesaj Salut, Pentru schimbul de ulei si semeringuri te asteptam la Pascota Racing Team in Giroc. Manopera pentru schimb ulei si semeringuri telescoape 150ron, manopera pentru schimb ulei motor 30ron. Nu am inteles exact la care schimb te referi. Pentru mai multe detalii 0724379019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 ... are cineva prieteni/prietene reprezentanti Amway si ma poate ajuta cu un numar de telefon? imi trebuie un produs amway. multumesc, paul » Post actualizat in 24 Aug 2015 11:23...ma poate ajuta cu un numar de telefon? am rezolvat - multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat August 26, 2015 Share Postat August 26, 2015 Am de montat si vopsit bara spate + vopsit bara fata la masina. Ceva recomandari+ telefon eventual ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TVDB Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 www.paulmoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 la capatul str,Resita ,la semafor,,faci dreapta spre Iosefin si imediat pe dreapta e un nene ce face confectii metalice,daca nu il gasesti tot acolo faci stg pe str cu liniile de tamvai si la vreo 200m pe partea dreapta e un altul ,motorist,, Se pare ca lumea nu mai lucra in autogen .... mare pacat un sudor bun face miracole sunt interesat de un strungar bun car i place sa faca lucruri marunte mersi fain ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Salut, Si-a montat cineva kituri aftermarket de incalzire in scaune auto? Aveti vre-o experienta si recomandare pentru kituri. Pe piata vad cam acelasi produs format din 2 bucati cu suprafata de 46cmx23cm si cu butoane de control in 2 trepte sau in 5 trepte. preturile variaza intre 150 si 450 pentru 2 scaune. Mai practic mi s-a parut modelul cu buton care are ambele potentiometre de comanda in acelasi buton dreptunghiular in genul din link: http://olx.ro/oferta/kit-incalzire-in-scaune-auto-carbon-butoane-oem-5-trepte-vw-skoda-bora-ID4aADa.html#ebaab1debd multumesc, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Salut, Stiti unde gasesc in TM cartuse cu aer comprimat? Pentru umflat cauciucul, in caz de pana. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Salut, Stiti unde gasesc in TM cartuse cu aer comprimat? Pentru umflat cauciucul, in caz de pana. Merci! http://paulmoto.ro/(parca avea pe stoc) Editat Septembrie 7, 2015 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T_Robert Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Salut, Am nevoie de un contact pentru un atelier de tinichigerie si vopsitorie (Timisoara). Trebuie sa retusez una doua la motor. Vreau un mester priceput, care sa lucreze "ingrijit". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Salut, stiti cumva daca in Timisoara gasesc suruburi pt prindere parbriz moto? Simple: https://www.louis.eu/artikel/screw-set-for-windshields/10006119 Si m-ar interesa pe stoc, nu la comanda. Ar fi si varianta cu magazinul de feronerie/suruburi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Aveau la Ciclop pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Are cineva nr de telefon al baiatului cu service-ul din Dumbravita ? Gyuri , cred . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mercenaru888 Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 0722704469 Ghiuri dumbravita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Gasit suruburi pentru parbriz la Ciclop. Multumesc cstelia. Chiar erau de la Louis . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 0722704469 Ghiuri dumbravita Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Salut, Desi nu are legatura cu motociclismul, lansez si eu o intrebare: unde/la cine sa apelez pentru confectionarea de mobilier pe comanda? Prefer raspunsuri de la cei care au trecut prin aceasta experienta si au fost multumiti de rezultat, pe net am cautat si eu... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 (editat) Salut. Am un prieten care face asta. lucreaza foarte bine. Daca vrei iti dau nr. de telefon si vorbesti cu el. P.s. lucreaza doar pal, nu lemn masiv. Editat Septembrie 25, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 (editat) Salut. Am un prieten care face asta. lucreaza foarte bine. Daca vrei iti dau nr. de telefon si vorbesti cu el. P.s. lucreaza doar pal, nu lemn masiv. Salut, Ai cumparat de la el, sau de unde sti ca lucreaza bine? Fara suparare, dar stiu ca tendinta este sa ne ajutam prietenii Trimite-mi nr pe privat, sau daca vrei sa ii faci reclama, posteaza-l aici Editat Septembrie 25, 2015 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Salut. Da, am cumparat de la el. De fapt mi-a facut mobila pe dimensiunile care aveam nevoie, si cum am vrut eu ca model. L-am recomandat si la prieteni stomatologi pentru mobilier de cabinet, si au fost super multumiti. Postez numarul aici, poate au si altii nevoie de serviciile lui. 0722411850 Cioby. poti suna, vezi pret, etc. daca ceva nu iti place nu trebuie sa faci cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate