BMWs1000RR Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 La Sag ai incercat ? Suna l pe Florin si vezi ce zice. Daca nu pleaca pe undeva poate iti face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 daca nu poti incerca si la Gabi 0768441991 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Salutare lume.Indrumari/recomandari spre un tinichigiu ok din Timisoara.Masinile in speta sunt un Golf IV si un Logan.Nu e ceva wow dar au aparut unele puncte/flori si vreau sa le rezolv pana nu dau in ceva mai mare.Mesaj pe PM va rog ca sa nu poluam degeaba.Nu am deschis topic nou ca habar n-am unde sa il incadrez.Multumesc » Post actualizat in 25 May 2017 11:59La cat de des postez nu stiu care cum pe aici.Ma refer sa fac topic nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Buna seara. Am o intrebare cu care cred ca s au confruntat si altii si anume. Daca as vrea sa adaptez o toba pe motocicleta, unde trebuie sa merg? Adica sa mi faca o lucrare de nota 10. Deci cot de legatura scurt/lung, depinde de pozitia tobei pe care o aleg pe moto,sudura finuta, nu ca la gard,practic sa fie ceva frumos,nu sa mi strice jumatate de motor. Cotul sa fie inox sau orice alt material bun. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 (editat) Lux Line Inox. Il gasesti pe net/google. A facut pentru mai multi motociclisti din Timisoara. Arta. Ps - vezi al doilea post de pe pagina. Editat Mai 26, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Se cauta o camera de 130 / 90 / 16 ptr o motocicleta ramasa pe autostrada intre Lugoj si Timisoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigelc Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 salutare. nu stiu daca am postat bine aici, dar tine de "facere de bine" are cineva nervi si chef sa imi arate motocicleta proprie? m-ar interesa un cruiser de incepatori, in special Honda. Ideea e ca am de gand sa gasesc o mobra care sa imi placa si vreau sa stiu ce model sa caut. degeaba caut pe goagal si youtube, face to face e cel mai bine. multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Pai daca vrei cruiser Honda de incepator atunci Shadow de 500 sau 600. Sunt mai multe prin oras. Treci pe la Rabbit club poate se opreste careva sau i-ti dau beietii de pe acolo idei, sau cand e biker party in curand si sigur gasesti. Eu am tourer ... deci nu e ce cauti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Mergi la intalnirile Moto, viziteaza MC urile etc etc, fa list cu Moto pe care vrei sa le vezi...ai filtrul prea general in acest moment. Daca vrei sa still despre Enduro touring te ajut cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigelc Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Pai daca vrei cruiser Honda de incepator atunci Shadow de 500 sau 600. Sunt mai multe prin oras. Treci pe la Rabbit club poate se opreste careva sau i-ti dau beietii de pe acolo idei, sau cand e biker party in curand si sigur gasesti. Eu am tourer ... deci nu e ce cauti tu multam fain de info » Post actualizat in 08 Jun 2017 11:54 Mergi la intalnirile Moto, viziteaza MC urile etc etc, fa list cu Moto pe care vrei sa le vezi...ai filtrul prea general in acest moment. Daca vrei sa still despre Enduro touring te ajut cu placere mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Mergi seara la trenul de noapte TM-B, vorbesti cu controlorii de la vagonul de dormit, au ei loc in cuseta lor, le dai un 30ron si cineva asteapta la B pe peron pachetul. Garantat merge fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CASYTO Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Salutare, Am reusit sa imi ard geaca in zona cotului pe o portiune de aprox. 1 cm2. Unde imi recomandati sa o duc la peticit? Material Cordura 500. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Salut , aveti recomandari in privinta firmelor ce comercializeaza si monteaza usi metalice ptr exterior ? » Post actualizat in 25 Jun 2017 08:49Stie cineva cum se face ITP-ul in Giroc ? Ma intereseaza o statie ITP .... mai blanda .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Salut, inchiriaza cineva motocicleta pentru weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_tavi Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Salutare, are cineva un Tenere XT660Z, sa pot sa il vad/pipai? Eventual sa imi dea niste sfaturi de motorist priceput? Berea/Cico/cafeaua sunt in contul meu. Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 (editat) Salutare, are cineva un Tenere XT660Z, sa pot sa il vad/pipai? Eventual sa imi dea niste sfaturi de motorist priceput? Berea/Cico/cafeaua sunt in contul meu. Multam fain! Daca ai ceva bani, timp si chef de plimbare, vezi ca o sa fie in week-end intrunirea posesorilor de Tenere. Mai multe pareri avizate, mai mult sau mai putin subiective, nu cred ca ai unde sa gasesti. Daca ajungi vineri sau sambata seara, cel mai bine; lumea este dupa drum, cu chef de povestit... http://www.tenereclub.ro/index.php?p=forum&s_id=48&t_id=1325&s=1 Editat Iunie 27, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Cunoaste cineva o firma de transport cu un bus de pana in 3.5t sa ma ajute la mutarea unor copiatoare in oras? Doresc factura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 (editat) Cunoaste cineva o firma de transport cu un bus de pana in 3.5t sa ma ajute la mutarea unor copiatoare in oras? Doresc factura ! de firme de transport e plin. Problema se pune daca ai marfa pe paleti si daca ai cu ce sa incarci si sa descarci. Daca trebuie incarcat si descarcat bucata cu bucata bus-ul, nu stiu daca o firma serioasa isi disloca masina si soferul pentru cateva ore. Daca nu gasesti pe net, gasesti in parcarea de langa casa tineretului o gramada de PF cu bus care stau si asteapta sa fie bagati in seama. Poate primesti si factura. Editat Iulie 4, 2017 de Pop Mihai Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Și mai erau pe Dunării, lângă stadionul CFR. Stau și toaca frunze la ciori acolo toată ziua. Dacă ii întrebi de preturi cer dublul din ziare și se uita la tine de parca îți fac cine știe ce favor. Am întrebat doi de preturi, aceeași atitudine. I-am lăsat sa facă ce știau ei mai bine. Am luat de pe publi24 sau Olx transport și totul a fost ok. Preț la ora și te înțelegi cu omul dacă vrei sa te ajute și la carat. Unii se baga, alții nu. Depinde de greutate, etaj, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Eu stau chiar langa Dunarii, am vb cu baietii de acolo, nu prea au fost incantanti si nici eu pt ca nu au vrut cu factura. Am gasit pe net o firma te-muti.ro care ma rezolva. Mersi de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Si? Te au rezolvat? Cum a fost? Palpitant, sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Joi este programata operatiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 te-muti.ro pare a fi destul de serioasa. Cu asta se muta de la noi de la lucru de la sediul vechi la sediul nou. Aduc si cutii pentru depozitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Baietii au facut treaba buna si relativ ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 salutare, am si eu nevoie de o carja(alu, cu suport pe antebrat) aveti vreo idee unde as putea imprumuta una pentru cateva saptamani. o aduc inapoi , pe cuvant de cercetas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate