evomacosoft Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) Salutare tuturor.... Nu stiu ce sa aleg.. MZ SM 125 - 4 timpi .. [Pot face nebunii pe o roata.. etc..] Husqvarna Sm 125- 2 TIMPI [Normal e 2 T] .. Vreau macar 1 data la 1 sapt ... sa fac o iesire de 100-200 km chiar si 300 cu dus si intors..+ oras Voi ce ziceti sa aleg... si alte astea.. eu motorul o sa il tin timp de 2 ani .. sau dati exemple de SM 125 .. pana in 1500-1600 MAXIM MAXIM!!! de euro... poate ma reprofilez pe alte sm .. multumesc si sper ca ati putut intelege ce am balmajit eu pe aici ).. Editat Martie 29, 2010 de evomacosoft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 hrujvana astea nu ie bunee.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 HUSQVARNA clar. În primul rând că e 2t, e mult mai puternică. Ar mai fi Âşi Yamaha xt125 x, da' e pocnitoare, dacă te bate vântul puțin mai tare din față nu treci de 80. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evomacosoft Postat Martie 30, 2010 Autor Share Postat Martie 30, 2010 HUSQVARNA clar. În primul rând că e 2t, e mult mai puternică. Ar mai fi Âşi Yamaha xt125 x, da' e pocnitoare, dacă te bate vântul puțin mai tare din față nu treci de 80. Pai eu vreau sa reziste la 200 de km .. si sa merg constant peste 100.. am inteles ca daca mergi asa cu ea la drum lung poti sa iti iei altu :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) Rezistă la 200km fără nici o problemă. Nu vrei niÂşte cizme pentru SM-u`? Vezi semnatura. Editat Martie 30, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Nu stiu ce sa aleg.. MZ SM 125 - 4 timpi .. [Pot face nebunii pe o roata.. etc..] Mai intai obtine-ti permisu' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evomacosoft Postat Martie 30, 2010 Autor Share Postat Martie 30, 2010 Mai intai obtine-ti permisu' . Eu am cerut parerea voastra despre motor imi porti tu grija de permis.. aici nu am cerut cizme si alte chestii.. nu este vorba doar de 200 de km .. e vorba ca daca merg cu ea constant.. la 130 .. de ex se poate intampla ceva la drum lung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Care erai azi la mall vitan cu un NSR ... pe la ora 20:10 ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Eu am cerut parerea voastra despre motor imi porti tu grija de permis.. aici nu am cerut cizme si alte chestii.. nu este vorba doar de 200 de km .. e vorba ca daca merg cu ea constant.. la 130 .. de ex se poate intampla ceva la drum lung? unde draq ii dai u 200 de km constant la 130 la ora ? daca ai bani sa o intretii rezista far probleme consumu stiu ca e mare la astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Daca are racire buna, ungere buna, etc. poti merge linistit. Vrei sa mergi pe autostrada? Pentru un 125cmc 130km/h e mult, trebuie turatie mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evomacosoft Postat Martie 30, 2010 Autor Share Postat Martie 30, 2010 Care erai azi la mall vitan cu un NSR ... pe la ora 20:10 ... ? Ce intreaba lumea.. Mesaj completat Daca are racire buna, ungere buna, etc. poti merge linistit. Vrei sa mergi pe autostrada? Pentru un 125cmc 130km/h e mult, trebuie turatie mare. deci.. .. am inteles ca daca mergi mult.. cu motoru adica 100-200-300 km .. etc rezulta .. ca pe portiuni .. mai lungi ii dai de ex pe a 6 .. normal ca nu mai ai viteze.. si ca sunt turatii mari la asta ma refeream .. daca o tin mult timp pe distante mari in turatii mari ce se poate intampla MZ este 2002.. :-? sm 125 4 timpi.. de ex.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Pai depinde, poate sa se supraincalzeasca si sa gripezi motoru.Acum depinde si de racire. Din cate stiu eu viteza maxima la MZ e 110km/h. Daca reusesti sa ajungi la 130 esti clar la turatia maxima si el nu mai functioneaza la parametri normali deci il fortezi.Cand motorul e fortat poate sa iti faca tot felu de surprize, mai ales daca are si uzura mare. Mai bine mergi cu 100 si esti linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evomacosoft Postat Martie 31, 2010 Autor Share Postat Martie 31, 2010 mai bine imi iau dreak scuter.. am inteles ca mz sm 125 .. ia 130.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Mai bine îți iei zboru` până înveți să scrii corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Pai depinde, poate sa se supraincalzeasca si sa gripezi motoru.Acum depinde si de racire. Din cate stiu eu viteza maxima la MZ e 110km/h. Daca reusesti sa ajungi la 130 esti clar la turatia maxima si el nu mai functioneaza la parametri normali deci il fortezi.Cand motorul e fortat poate sa iti faca tot felu de surprize, mai ales daca are si uzura mare. Mai bine mergi cu 100 si esti linistit. despre care model de MZ este vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 vezi ca are de vanzare jojo o bijuterie de motor supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evomacosoft Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 Mai bine îți iei zboru` până înveți să scrii corect. Esti un bou >> ) ma grabeam ) nam timp de tn ca vb mai mult eu cu tine da despre MZ TAU E VB.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Te rog eu , invata sa scrii . Numai scrie cu prescuratri dalea asa ... Ca paote unii nu inteleg ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Te rog eu , invata sa scrii . Numai scrie cu prescuratri dalea asa ... Ca paote unii nu inteleg ! nici macar de cratima nu a aflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Asta e frate , daca nu a facut toate clasele .. O fi lipsit de la ore .. Cine stie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Nu iti cumpara motor, mai bine de banii aia faci niste meditatii la limba romana si dupa ce inveti sa vorbesti si sa scrii corect atunci mai vorbim si de motor. Totzi incultzii vrea motoreta sa agatze si ei gagicile...plm de nebuni ce este astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Adevarat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Nu iti cumpara motor, mai bine de banii aia faci niste meditatii la limba romana si dupa ce inveti sa vorbesti si sa scrii corect atunci mai vorbim si de motor. Totzi incultzii vrea motoreta sa agatze si ei gagicile...plm de nebuni ce este astia. Si unde scrie ca trebuie sa sti sa scrii corect ca sa ai motor ? Ca daca eu vrea motor pai imi fac pohta si imi iau motor chiar daca nu sti sa scrie !!! Mesaj completat Adevarat ... SE VEDE CA VREI SUPER MEMBRU !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Si unde scrie ca trebuie sa sti sa scrii corect ca sa ai motor ? Ca daca eu vrea motor pai imi fac pohta si imi iau motor chiar daca nu sti sa scrie !!!Mesaj completat SE VEDE CA VREI SUPER MEMBRU !!! Pai vrea, vrea ca daca permis nu are macar super membru sa fie pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Pai vrea, vrea ca daca permis nu are macar super membru sa fie pe forum. Pai daia ziceam si eu draq , nici permis si vrea supermembru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate