ady_viteza Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Un nr de tel sau unde ne putem intalni ca sa vad si eu cateva? Iti las nr de telefon pe pm si iti fac cateva poze la anvelope.Daca ai drum prin Targoviste poti veni sa le vezi pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Survolaj vad ca nu te uiti in mesagerie, mergi cu noi sambata prin padurea bogatii ? Tata,azi trebuie sa ungem lanturile,si sa vorbim cu motoretele,pentru maine.Sa le dam de mancare,si o poezie ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Am eu cauciucuri de la curse folosite mai putin de o zi cu marginile franjurate(pe strada nu vei ajunge niciodata sa mergi pe portiunea aceea) insa cu mijlocul nou...se vede dunga de la matrita in continuare Am dunlop cele mai multe pe 190 si pirelli pe 180. eu merg numai pe strada si sunt marginile franjurate ca pe pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) da am facut operatiunile , maine dimineata mai mergem intr.un loc inainte de plecare si pe cai , otto ramane cum am stabilit in jur de 11 @ fermele doripesco (asta daca le mai gasesc ):D kidding @ otto tu esti mai racer asa ... Editat Iulie 16, 2010 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 drum bun baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 la predeal mergeti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 salut, cumpar cadru cu acte gsxr 600 k2(sau an compatibil cu modelul k2), semighidon stanga si radiator, id mess:calin18MZ@yahoo.com tel: 0742.182.106 numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 drum bun baieti! Otto,te rugam frumos sa ne uploadezi si noua pozele.A fost super plimbarea de ieri,cam obositor pentru noi,multi km pana acolo.Aveti o zona belea de dat pe curbe,si va dati super!Adika stiti cu ele.Sunteti un exemplu frumos pentru altii,care doar scriu aici pe forum.Super baieti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 pe unde ati fost mai ca nu am auzit de padurea bogatii<spre rusinea mea> oricum cand aud de paduri imi vine in cap capra nu gixu sus cu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 mesaj de fenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Fie fara dubii fac fenta Fug de datorie, dau clapa permanenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 pe unde ati fost mai ca nu am auzit de padurea bogatii<spre rusinea mea>oricum cand aud de paduri imi vine in cap capra nu gixu sus cu pozele Baga pe Youtube,o sa-ti placa.Sunt curbe mestesugite,de viteza,si adrenalina maxima.UN fel de Cheia,dar mai pe larg asa..adika ajungi si la vit 3 si 4 la rosu:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Baga pe Youtube,o sa-ti placa.Sunt curbe mestesugite,de viteza,si adrenalina maxima.UN fel de Cheia,dar mai pe larg asa..adika ajungi si la vit 3 si 4 la rosu:)) facc e superb<cati km dus intors?> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Am facut din fata portii,pana inapoi 610km.Am venit in 4 labe,dar a meritat,f obositor.Deci pana acolo 250-300km.Sighisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Scuzati-ma ca postez dar poate ajut pe cineva! Am un 2 seturi de placute fata (4 placute in total) tokico pentru etrieri radiali de la un gsx 600 r 2006!Sunt uzate maxim 20% si pretul este 100 ron pe toate 4. Nu am ce face cu ele! Telefonul este in semnatura in dreptul numelui Stefan! Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Am facut din fata portii,pana inapoi 610km.Am venit in 4 labe,dar a meritat,f obositor.Deci pana acolo 250-300km.Sighisoara. nu stiu cum e pozitia pe a voastra dar eu pe K1 de 600 am facut de sambata dimineata de la 10 pana duminica la 19:00 950 de km ce e drept o cu durere de fund - lucru neintalnit de mine pe kawa zzr - ma bate gandul sa ma intorc la ceva mai comod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 nu stiu cum e pozitia pe a voastra dar eu pe K1 de 600 am facut de sambata dimineata de la 10 pana duminica la 19:00 950 de km ce e drept o cu durere de fund - lucru neintalnit de mine pe kawa zzr - ma bate gandul sa ma intorc la ceva mai comod ai castigat la loto ???? de cati bani ai bagat benzina ? te-ai gandit ca poate durerea de fund nu-i de la motor ? si pe mine ma doare-n fund ... dar din alte motive ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) ai castigat la loto ????de cati bani ai bagat benzina ? te-ai gandit ca poate durerea de fund nu-i de la motor ? si pe mine ma doare-n fund ... dar din alte motive ! nu am castigat la loto - ca nu joc nu stiu de cat am bagat benzina - stiu ca am alimentat seara -plin - apoi inainte de fetesti iarasi plin - apoi plin in buzau - unu in vaslui apoi inca un in tisita - sume relativ modice intre 30 si 50 de lei pe bon - am sa iau bonurile sa vad cat am bagat - avand in vedere ca la mine nu merge senzorul de viteza - nu pot sa stiu cat am consumat si in ce regim oricum pe autostrada nu l-am iertat trepta 6 si 9000 rpm - m-am dus si pt u interal scurt la 12.000 mai tare a fost ca aveam cam 9k ture si a trecut un k1-k3 (de 1000 probabil) pe langa mine alb de am avut impresia ca stateam pe loc neah am fost la fetesti la miting sa vad probabil pt ultima data 8 MIG-uri 21 in aer apoi am luat-o pe drumul vechi spre slobozia - am iesit la buzau - si de acolo pe E85 pana la vaslui - trebuia sa fiu prezent la nunta unui amic durerea se trage de la slobozia-buzau - drum bun fara gauri dar foarte foarte multe denivelari Editat Iulie 21, 2010 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 delu asta e gsxr-ul te rupe stiu de la meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) Io nu stiu cum mergeti voi si cat strangeti din poponeata - dar eu n-am probleme cu dureri - decat amorteli de genunchi. Am mers intr-o zi 600 km. In afara de oboseala normala n-am avut probleme. Editat Iulie 21, 2010 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Io nu stiu cum mergeti voi si cat strangeti din poponeata - dar eu n-am probleme cu dureri - decat amorteli de genunchi. Am mers intr-o zi 600 km. In afara de oboseala normala n-am avut probleme. am facut si eu drumuri lungi pe el - nu e forba de cum mergi - dar cand drumul are denivelari constante si ai impresia ca poponeata ta e pe post de "snitzel" si in permanenta e batut vreo 100-km sau mai mult nu cred ca iti mai trebuie ceva am mers pe E85 - ca in palma - nu am oprit de la buzau pana in vaslui (cam 250 km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) sal merg cumva placutele si la un gs 1994 Nu cred ca se potrivesc! sunt placute de etrieri radiali si au 2 urechiuse prin care trec tijele de ancorare. Pe gs u din cate stiu ai etrieri pe 2 pistoane, nu pe 4. E cu totul alta placuta. Deci le mai am de vanzare pentru ce interesati. 4 placute la 100 ron pt gsx r ( etrieri radiali). Uzate maxim 20%. Editat Iulie 21, 2010 de Stefan_Sv650sf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Am facut week asta vreo 400km pe un k2 si m-a durut putin piciorul stang de la schimbator pt ca am schimbat foarte des ca asa e la tara dar in afar de asta doar mici dureri la inchieturile mainilor si asta pentru ca sunt incepator. K2 mi se pare foarte confortabil. E normal sa imi urce temperatura si la 100 cand mareg mai mult cu a1-a si a2-a? iar cand ii dau mai tare scade pe la 75-80? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 E normal sa imi urce temperatura si la 100 cand mareg mai mult cu a1-a si a2-a? iar cand ii dau mai tare scade pe la 75-80? da<in oras poate ajunge si mai sus de atat><107-109> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 E vreo problema daca ajunge la temperaturile alea? Motorul poate avea de suferit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate